Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorunlara odaklanıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk hayatınızdaki mevcut veya potansiyel partneriniz görüş alanınızdan düşebilir ve telefon görüşmelerinize dönmeyebilir. Bu kişinin ilgisini kaybettiğinizi düşünerek paniğe kapılabilirsiniz. Hemen sonuca varmayın. Belki de diğer meselelerle ilgileniyordur. Şu sözü hatırlayın: Bir şeyi seviyorsanız, bırakın gitsin. Dönerse sizindir, dönmezse zaten hiç sizin olmamıştır.

Özgürlüğünüz, başka bir bireyin özgürlüğünü ihlal ettiğinde sona erer. Özgürlük sınırının çizilmesi tam olarak eğlenceli değildir, ancak her sosyal ve kariyer çabasında öğrenmeniz gereken bir şeydir. Geçmişte, işbirliği yapma veya uzlaşma sağlama yeteneğinden yoksun kaldınız. Bugün, özgünlüğünüzü ve yaratıcılığınızı diğer insanlara zarar vermeden gerçek dünyaya entegre etmenin daha iyi bir yolunu düşünebilirsiniz.

Muhtemelen kadın olan tanıdığınız bir kişi, habersiz ve nedensiz bir şekilde aniden kaybolabilir. Bu kafa karıştırıcı olabilir ve kendinizi bilmediğiniz bir şeylerin döndüğü yönünde endişelenirken bulabilirsiniz. Bu kişinin tam olarak neden kaybolduğunu öğrenmeye çalışın. Eğer doğrudan ona soramıyorsanız, bilebileceğini düşündüğünüz birine gidin. Bu önemli çünkü anca bu şekilde kafanızı rahatlatabilirsiniz.

Sınırlayıcı güçlerle çatışman gerekebilecek bir gün. İçsel olarak, duygularına dair kendine bir huzur alanı yaratmalısın. Sen ve diğerleri arasındaki uzlaşamamayı çözebilecek bir ara bulucu öğe ara. Özgürlük ve bağımsızlık için fırsatlar seni bekliyor. Biraz garip ve geleneksel olmayan yollar arayabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içgüdülerinize güvenerek hareket ederseniz yanılmazsınız. Kontrolü biraz bırakmanız ve mantıklı düşünme takıntınızı askıya almanız gerekiyor. Bırakın, rüzgar nereye eserse oraya gidin. Hislerinizi tartın ve çevrenizdekilerin bu hisleri nasıl etkilediğini gözlemleyin. Bugün kesin bir plan yapmanın ne kadar zor olduğunu fark edeceksiniz. Seçenekleri keşfetmek ve gözlemlerinizi diğer insanlarla karşılaştırmakta ne kadar iyi olduğunuzu göreceksiniz. Kendinizi tek bir biçimde düşünerek sınırlamayın.

2 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

00:47-04:23 aralığında Ay, boşlukta hareket ediyor. 04:23'te ise Yengeç burcuna geçiyor. Mars bugün itibariyle Aslan burcuna geçiyor. 18 Ağustos'a kadar sessiz veya çekingen kaldığınız konularda artık harekete geçebilirsiniz. Seviyorsanız belli edin. Haksızlığa uğruyorsanız savaşınızı verin. Mutlaka karşılığını bulacaksınız. Sağlığınızla ilgili bir ameliyat ihtimali olabilir. Akşam Yengeç burcunda 22:16'da Güneş tutulması oluşuyor. Güneş tutulması sizlere yeni kapılar açmak için şans getirecektir. Tabii ki eskiyi arkanızda bırakmanız gereklidir. Bu tutulmayla şansınız da açılacaktır. Yaşadığınız gelişmelere inanmakta zorlanabilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede başarılar kazanabilirsiniz. Yeni bir sayfa sizleri bekliyor olacaktır. Tutulma yazısına erişmek için tıklayınız.

2 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlara odaklanıyorsun!Bugün Güneş tutulması gerçekleşiyor. İş hayatının yoğunluğunda kendini ihmal ettiğini fark etmesen de çevrendeki insanların tepkilerinden bunu anlayacaksın. Özel sektörde çalışan bir Başak burcuysan, hırs ve rekabeti artıracak prim vaatleri söz konusu olabilir. Bir süredir ne olacağı belirsiz olan konularla ilgili bugünden sonra gelişmeler yaşamaya başlayacaksın. Eğer çocukları olan bir Başak burcuysan bugün onların sorunları ile ilgilenmen gerekebilir. Hattayerinden izin almak zorunda dahi kalabilirsin.

2 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gücünüzü tekrar ele geçireceğiniz ve sınırlarınızı çizebileceğiniz özel bir gün. Hedeflerinizi belirlemek ve doğru kararlar almak için iletişimlerinizi hızlandırabilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentileriniz konusunda hassas olduğunuz bir gündesiniz. Yapmak istediğiniz yolculuklar üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular üzerine daha fazla düşebilir, koruma içgüdüsüyle yaklaşabilirsiniz. Uğraştığınız konuları netleştirmek isteyebilirsiniz. Akşam için arkadaşlarınızla sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda egonuzu bir kenara bırakıp istek ve ihtiyaçlarınızın farkındalığı ile hareket ederseniz partneriniz de kendisini size açabilir.

2 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen Güneş tutulmasıyla birlikte yeni bir sosyal çevre edinebilir, kendinizi yeni bir ortamın içinde bulabilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Güneş tutulması geleceğe yönelik yeni fikirler ve yeni bir vizyon ve anlayışı da beraberinde getirebilir.

2 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bol miktarda enerjiniz var ve çok şey yapabilirsiniz. Hatta uzun süredir elinizi süremediğiniz bazı ev işlerini bitirmenize yardımcı olacak beklenmedik bir enerji patlaması yaşayacaksınız. Bu enerjiden faydalanın.

2 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda meydana gelecek Güneş tutulması bir yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Sosyal ilişkilerinizde şefkat, sevgi ve korunma temalarını geliştirmek isterken özellikle çocuğunuzun odakta olduğu aile içi meseleler zihninizi yorabilir. Sosyal hayatın sunduğu pozitif enerjiden faydalanmalısınız. Sağlığınıza özen gösterin.

2 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

2 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ah o dilin kemiği yok maalesef. Arkadaşlarınızı, çevrenizi incitmeye gerek yok. Son zamanlarda biraz duygularınızı biriktirdiniz belki ama bu çıkışlar sizi haklı kılmaz. Gün boyu sakin kalmaya, iletişim tonunuzda dikkatli olmaya çalışmalısınız.

2 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başak; yeni hedef ve projelerin desteklenirken, adından da çokça bahsedilebilir.  Çağın sana sunduğu teknolojiyi kullanman, yaratıcılığını ve yeteneklerini aktifleştirmen son zamanlarda yaşamış olabileceğin kariyer beklentinin gerçekleşmesine fırsat tanıyabilir. Bu ara analitik düşünmen ve biraz meraklı olman yararına olacak.

2 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 27' 43" R
Ay
Aslan
16° 40' 46" R
Merkür
Koç
28° 52' 33"
Venüs
Boğa
18° 51' 18"
Mars
Koç
10° 51' 09"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 54"
Satürn
Balık
17° 43' 55"
Uranüs
Boğa
23° 11' 07"
Neptün
Balık
29° 18' 28"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 41"
Lilith
Başak
24° 56' 45"
True Node
Koç
14° 52' 45"
Son Güncelleme : 14/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>