Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Bireysel girişimlerde bulunuyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Geçmiş deneyimleriniz çok yeterli. Yanlış yerlerden bilgilenmeniz gerekmiyor. Yanlış taktikler alabilirsiniz. Zor sevgiliyi oynamak sizi iyi yerlere götürmeyebilir.

Gözden kaçırdığınız bir şeyler olmalı. İşin haznesi sizin mesleki birikimlerinize biraz bol geliyor olabilir. Her işi kotarmaya çalışmanız gerekmiyor, ufkunuz yeterince açık.

Zaaflı harcamaların sonradan gelen üzüntüsü paranızı geri getirmiyor. Son harcamalarınız işi iyice zora sokmuş gibi. Bunların gereksizliği konusunda aldığınız uyarıları, bundan sonrası için rehber edinebilirsiniz.

Sizden çok acil çözüm bekleyen bir problem var. Sonucu birkaç kişiyi birden ilgilendiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerji eksikliğiniz var ve egonuzun dinlenmeye ihtiyacı olacak. Kişisel önyargılarınızın anlayışınızı engellemesine izin vermeden yeni düşünce tarzı keşfedebilirsiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bütün gün Ay hareketine Boğa burcunda devam ediyor. Ay'ın önce Satürn sonra Plüton ile oluşturduğu güzel açılar sayesinde aşk yaşamınızda aranızdaki ilişkinin daha da kalıcı olduğunu hissedeceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Varsa çocuğunuzun başarıları ile ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz. Saat 21:38'i gösterdiğinde ise Ay boşlukta ilerlemeye başlıyor. Seyahatlerinizde dalgın olabilirsiniz. Her şeyin yanınıza aldığınızdan emin olun.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bireysel girişimlerde bulunuyorsun!Bugün itibariyle önemli kararlar almaya daha yatkın olacaksın. Günü kendinle ilgili ihmal ettiğin konular üzerine eğilerek geçirebilirsin. Özellikle sağlık, beslenme gibi konularda benimsediğin düzeni değiştirmek üzerine gidebileceğin bir gün. Ortaklıklı bir işte çalışıyorsan, bireysel girişimler gündeme gelebilir. Sevgilin tarafından sürekli yönlendirilmekten ya da onun kararlarına göre hareket etmekten sıkıldıysan bu dönemde çok radikal kararlar alabilirsin. Mücadeleci tarafını ortaya koyarken ilişkin konusunda kimin ne söylediğine önem vermeme kararı alabilirsin. Evli ve de çocukluysan, akşamı ailecek keyifli bir şekilde geçireceksin.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik anlamda bağlı olduğunuz birileri varsa özgürleşmek adına bazı kararlar alabilir ve bu kararları o kişiyle paylaşabilirsiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak ve keşfetmek için hevesli hissedebilirsiniz. Kendinize farklı bir şeyler katmak size keyif verecektir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda biraz dikkat dağınıklığı yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde beklentilerinizi yükseltmemeye özen gösterin. İletişimden kaynaklı sorunları çözebileceğiniz zamanlar var.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcılığınızı fark etmeniz hoşunuza gidecek. Aile ilişkilerinin kıymetini anlayabileceğiniz bazı olaylar yaşama ihtimaliniz oldukça yüksek olacak.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel gelişimle, eğitimle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Her türlü bilgiye açık olan tutumunuz sizi yeni yerlere götürebilir, yeni insanlarla tanışmanızı sağlayabilir. Bilgelik peşinde olabilirsiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şeyin yapılması gerektiğini gördüğünüzde konunun kontrolü elinize alın. Bakış açınızı başkalarının işini kolaylaştırmak için değiştirmeyin. İnsanlar sizin yolunuza çıkarsa, onlarla yüzleşin.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunun ilk günü yurt dışından beklediğiniz olumlu haberler gelir. Seyahate çıkmak, pasaport işlerini tamamlamak, vize başvurusu randevusu almak ya da tatil planı organize etmek için uygun bir gün. İkili ilişkilerinizde kalıcı çözümler elde edersiniz. Kardeşlerle ilgili konular ya da eğitimle ilgili kararlar için önünüze çıkan fırsatları değerlendirin.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burcu kendi sınırlarınıza kimsenin girmesini istemiyor ama başkalarının sınırlarını rahatça aşıyorsunuz. Belki tepki aldığınız için kızıyorsunuz ama son dönemde kendinize tarafsız bakamıyorsunuz. Öncelikle kırdığınız kalpleri onarmanız gerekiyor.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başak; geleceğini ilgilendiren konulara odaklanabilir; bir taraftan da tatil planları yapabilirsin. Görüşlerinde ısrarcı olabilir; maddi manevi tatmin peşine düşebilirsin. Dernek ya da gruplar içinde üstüne düşen görevleri yerine getirebilir, çeşitli organizasyonlar düzenleyebilirsin.

29 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 21' 33" R
Ay
Aslan
27° 54' 12"
Merkür
Boğa
00° 00' 47"
Venüs
Boğa
19° 59' 59"
Mars
Koç
11° 33' 44"
Jüpiter
Boğa
27° 35' 05"
Satürn
Balık
17° 47' 50"
Uranüs
Boğa
23° 14' 22"
Neptün
Balık
29° 19' 50"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
21° 29' 33"
Lilith
Başak
25° 02' 57"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>