Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak biraz kötü mü hissediyorsunuz? Sevgilinizin sizden şu anda vermeye hazır olduğunuzdan daha fazla şey bekleyeceğinden mi korkuyorsunuz? Sezgileriniz güçlü durumda. Ve bunları sevgilinizin ne hissettiğini anlamak için kullanın. Büyük olasılıkla bu kişi size bir nikah sözü vermiyor sadece eğlenmek istiyor. Siz de rahatlayın ve birlikte eğlenin!

Bugün biraz huzursuz ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Gün boyu bilgisayarınıza bağlı kapalı yerlerde kalmamaya çalışın. Uzun, yalnız bir şekilde çalışmanız gerekiyorsa sık sık ara verin. Yapabilirseniz, kan akışınızı düzenlemek ve temiz hava almak için uzun bir yürüyüşe çıkın ya da bisiklete binin. Günün enerjisi de kısa görevlerin tamamlanması ve işlerin yürütülmesi için elverişli olacak. Hareket etmeye devam ederseniz daha rahat hissedeceksiniz.

Bugün bazı teknik aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bir donanım parçası kırılabilir veya yeni kullandığınız bir alet bozulabilir ve acilen değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu da bütçenizi etkileyecektir. Bunun dışında etrafınızdak gerginliklerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu teknik zorluklardan dolayı tek suçlanan kişi siz olacaksınız ama her şeyi düzeltmek için efsanevi taktiklerinizi kullanacaksınız.

Bugün azim dolusun! Sonunda kariyerine dair düz ve ince bir çizgi çizebilmeni sağlayacak bir noktaya ulaştığına dair elinde her türlü gösterge var; ve bu çizgide tereddüte kapılmadan yürümelisin. Bununla beraber, biraz rahatlamak için saba sarfetmelisin; yoksa kendini tüketme riskiyle karşı karşıya kalabilirsin.Bugün, uzun yıllardır yolunu gözlediğiniz talih hiç beklemediğiniz bir anda yüzünüze gülebilir. Bir hayal gerçek olmuş gibi görünebilir fakat bu durum bir şekilde hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz: peşinden gidip tüm yaşantınızı değiştirmek mi, yoksa pas geçip bir daha asla böyle büyük bir fırsatı elde edememek mi? Hayatın kolay olduğunu kim söyledi ki? Bunu biraz düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hava yoluyla yapacağınız uzun bir yolculuk planlıyor ya da hazırlığını yapıyor olabilirsiniz. Gelgelelim, planlarınız hala kesinleşmemiş olabilir. Bugün kesinleştirmenin tam zamanı! Spiritüel meseleler an itibariyla çok fazla zihninizi meşgul ediyor olabilir ve konuyla ilgili çok fazla okuma yapıyor olabilirsiniz. Konuyu aklınızdan çıkarmakta zorlanırsanız, hiç şaşırmayın.

23 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam ediyor. Eşiniz, sevgiliniz sizler için her şeyden önce gelebilir. Her duruma mantıklı bir cevap aramaktansa bugün sadece kalbinizin sesini dinlemeniz iyi olacaktır. Venüs-Jüpiter karşıtlığının yaşanacağı günün kalanında evinizin içinde riskli işlerden sakının. Ailevi bir mesele de gittikçe uzayıp, sinirlerinizi gerebilir.

23 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güç kazanıyorsun!Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün katılman gereken bir toplantıya belli başlı eksiklikler yüzünden geç kalabilirsin. Yaşam alanında aile bireyleri ile geçireceğin vakit artarken, sosyal ilişkilerindeki iniş çıkışları minimuma indirmek için çabalarken bulabilirsin kendini. Hayatına ivme katmak için harekete geçmek bugün sana iyi geliyor. İkili ilişkilerinde bir karar aşamasında isen güç kazanabilirsin. Yeni bir heyecan içindeysen “eski hesaplar artık hiç açılmasın” taraftarı olacaksın. Tipik özelliğin olan içe kapanıklığını bir kenara bırakıp, çözemediğin noktada problemlerini güvendiğin biri ile paylaşabilirsin.

23 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otoriter figürlerle yapacağınız görüşmelerde mantıklı olmalı ve eleştiriden uzak durmalısınız. Haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz sabırlı olmalısınız.

23 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay karşıt burcunuz Balık'ta ilerliyor. Ortaklaşa konular, eşinizle ilgili işler üzerinde daha fazla durmanız gerekebilir. Karşı düşüncelere daha açık olmaya bakmalısınız.

23 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkesin işine koşmaktan kendinizle ilgilenecek yeterli zamanı bulamamanız enerjinizin gün ortasında tükenmesine sebep verebilir.

23 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün acil bir çözülmesi gerekmeyen sorunları çözme eğilimindesiniz, sevgili başak. Molaya ihtiyacınız var gibi görünüyor! Önemsediğiniz bir kişiyi şımartacaksınız. Aşk hayatında heyecan verici ve yaratıcı bir enerji görünüyor. Ay, beraberlik evinize bugün girdi, pazartesi geç saatlere kadar kalacak.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşınızdaki kişinin duygusal tavırları size romantik anlar yaşatsa da durumun ne kadar gerçek olduğuna kendinizi inandırmakta zorlanabilirsiniz. Masalsı bir ortamda bulunmak sizin kadar realist bir insanı zorlayacaktır. Biraz kontrolü elden bırakıp bu sisli ortamın keyfini sürün. Ne de olsa rüya bir zaman sonra bitecek ve siz yine hayatın koşturmacasına dalacaksınız.

23 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlıklarınız ön plana çıkacak. Çevrenizdeki insanların size gösterdiği ilgi hoşunuza gidiyor. Birçok Başak burcu bir süre uzaklaşmayı tercih ediyor. Tatil size hem iyi gelecek hem de karışık olduğunuz konularda topraklanmanızı sağlayacak. İş konusunda fırsatlarınız artacak ama önce rahatlamanız gerekiyor.

23 Haziran 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başak;ve sosyal hayatınla ilgili aklını biraz karıştıracak teklif ve öneriler alabilirsin. Eğitim, öğretim, iletişim ve yolculukları içeren alanlarda da seni motive edecek gelişmeler yaşayabilirsin. Bugün eşinle ya da yakın ilişki de olduğun kişilerle anlaşmakta zorlanabilirsin.

23 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 51' 26" R
Ay
Kova
01° 20' 21"
Merkür
Koç
17° 04' 06"
Venüs
Boğa
01° 32' 52"
Mars
Koç
00° 04' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 03' 40"
Satürn
Balık
16° 36' 53"
Uranüs
Boğa
22° 22' 21"
Neptün
Balık
28° 55' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 02"
Lilith
Başak
23° 23' 14"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 30/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>