Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birine bazı faydalı tavsiyeler sunabilirsiniz. Sezgisel bir doğanız var ve psikolojiyi konusunda iyisiniz. Şu anda bir arkadaşınız ya da sevdiğiniz biri kişisel bir zorluk yaşıyor olabilir. Bu konuda onunla konuşmak ve bazı tavsiyeler vermek isteyebilirsiniz. Ses tonunuz ve üslubunuzla bu kişiye karşı destekleyici olun, onun ruhunu ve enerjisini canlandırmak hoşunuza gidecek.

Bugün pek çok bitişve başlangıçla dolu bir gün olabilir. Bugün işyerinde canınız çıkana dek çalışsanız da her şeyi halledebileceğinizi düşünmeyin. Beklenmedik gecikmeler yaşanabilir ve ne yazık ki bu konuda yapabileceğiniz pek bir şey yok. Derin nefes egzersizleri yapabilir, felsefi bir açıdan bakmaya devam etmeye çalışabilirsiniz. Gidişata bakacak olursak, işlerin bugün ya da yarın bitmiş olması o kadar önemli mi gerçekten?

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Gün boyu pozitif tutumlar sergiliyor olacaksın. Enerji seviyen yüksek ve herhangi bir şeyin üstesinden gelebileceksin. Ama kendini çok da zorlama. İçinde yanan bir istek olsa da, işlerini tamamlamak için biraz fazla ileri gidebilirsin. Süpermen olmaya çalışma! Yerine, küçük, ulaşılabilir hedefler koy. Böylece günün yumuşak ve rahat geçecektir.Özellikle bugün aile üyelerini ilgilendiren konularda kendinizi fazla öngörülü hissedebilirsiniz. Bugün size yalan söylemek kesinlikle hiç kolay olmayacak! Ayrıca bugün evinizde bir süredir ertelediğiniz bir takım tadilatları gerçekleştirmeyi de düşünüyor olabilirsiniz. En azından günün bir kısmını yalnız geçirebilirsiniz, belki gelecek için meditasyon yapabilirsiniz. Zihniniz temiz ve aktif, bu yüzden bunu yapmak için çok uygun bir zaman.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gece biraz tuhaf rüyalar görebilirsiniz. Çok uzun zamandır aklınıza bile gelmeyen kişilerle ve eşyalarla birer sembol biçiminde karşılaşabilirsiniz. Ne olursa olsun, şu an sizin için bir anlam ifade ediyorlar. Rüyanızdaki semboller ve olayları not alın ve size ne ifade ettiklerini analiz etmeye çalışın. Rüyanız size önemli bir mesaj vermeye çalışıyor. Onu bulun.

20 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta olan Ay, saat 05:00 itibariyle Kova burcuna geçiyor. Sizlerin çalışma hayatına odaklanacağı bir gün olabilir. Altınızda çalışan ekiple daha farklı projelere imza atarak başarı elde edebilirsiniz. Hem psikolojik hem fiziksel olarak bugün kendinizi bitkin hissedebilirsiniz. Mars'ın Plüton ile oluşturduğu karşıtlık nedeniyle ani tepkiler vermeye açık olacaksınız. Özellikle dostlarınızı bu tavırlarınız incitebilir.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığına özen gösteriyorsun!Alışkanlıklarını tekrar masaya yatıracak, değiştirmek istediğin huyların üzerinde bugünden itibaren daha çok duracaksın. Hayatın kumandasını elinde tutma isteğin daha da güçlenecek. Bütçe planlamak ve parasal işlerle ilgilenmek için iyi bir gün olabilir. Ay'ın konumuyla maddi anlamda kendini sağlama almak, yatırımlarını kontrol etmek isteyebilirsin. Eşinle ya da sevgilinle gelecek planları yapabilirsin. İlişkin yoksa gün içerisinde tanışacağın kişiyle ani fakat romantik bir yakınlaşma söz konusu olabilir. Sağılığına daha da özen gösterdiğin günlerden geçerken, organik ürünlere olan ilgin artacak.

20 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün olaylara yüzeysel bakmanız size iyi gelecektir. İlişkilerinizde yersiz şüphe ve kaygılar sizi sebepsiz iç huzursuzluklarına itekleyebilir. Buna izin vermemelisiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda bugün yoğunluk olabilir. Sizden daha fazla sorumluluk almanız istenebilir. Beklentide olduğunuz konuları düzeltmek ve daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte planlayacağınız işler daha kolay akabilir. Bugün çok daha rahat kendinizi ifade edebilirsiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başak?lar bugünlerde çekicilikleri ve üslupları ile her işlerini kolayca halledebilirler. Ayrıca önümüzdeki günlerde aile konuları gündeme gelebilir.

20 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan oldukça enerjik, girişken, atılımcı olabilirsiniz ancak özellikle egoları güçlü kişiler bugün karşınıza çıkabilir, gerek fiziksel gerek düşünsel açıdan yorucu bir mücadele içinde kendinizi bulabilirsiniz.

20 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başak;hayatında seni yoran gelişmeler yaşanabilir. Öncelikle sağlığına dikkat etmeli; sonrasında ideallerinin peşinden gitmelisin. Çalışma koşullarını yenilemek ve güncellemek için yeni tekniklere ihtiyaç duyabilirsin. Ancak işin maddi tarafı düşündüğün kadar kolay olmayabilir.

20 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiler son derece sıcak olacak. Akrabalarınız ve dostlarınız ziyaretinize gelebilir, birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki sorunları mantığınızla çözümleyebilir, isteklerinizi açıkça söyleyebilirsiniz. Dikkatiniz giderek yükseliyor.

20 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Sağlık probleminiz şu sıralar yok.

20 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 34' 03" R
Ay
Oğlak
27° 15' 14"
Merkür
Koç
16° 56' 58"
Venüs
Boğa
01° 10' 48"
Mars
Balık
29° 50' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 59' 29"
Satürn
Balık
16° 35' 18"
Uranüs
Boğa
22° 21' 20"
Neptün
Balık
28° 54' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 02"
Lilith
Başak
23° 21' 14"
True Node
Koç
15° 21' 10"
Son Güncelleme : 30/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>