Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size güvenilmez muamelesi yapılmasını kabullenemiyorsunuz. Bu konuda yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakmamalı.

Yakında yeni biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor. Kaybettiğinizi düşündüğünüz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız.

Bir dostunuzun para kaybına üzüleceksiniz. Bir mülk satışı işiniz var. Bununla ilgili gelişmelere, hem zamansızlıktan hem de diğer ilgililere beslediğiniz güvensizlikle duyarsız kalacaksınız.

Alacağınız bir habere gereğinden fazla tepki verebilirsiniz. Bu kadar karamsar olmamaya ve duygularınızı kontrol etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluklarınızın, tarafınızdan teminat altında olduğu şeklindeki savunmanız, size kısmen bir haklılık veriyorsa da bu, çok güvenli ve sevgili ilişkilerden kaçmanız için bir gerekçe değil. Sosyal hayatınıza yönelik eleştirel bakışların çoğunun tutuculuk olduğunu düşünüyorsunuz. Kişiliğiniz, statüko içinde hareketsiz bir yaşamı kolay kabulleneceğe benzemiyor.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcında Ay boşluktaki hareketine devam ediyor. 12:02'ye kadar attığınız mesajlar veya mailler havada kalabilir. Tekrardan kontrol etmenizde yarar var. 12:02 olduğunda Yay burcuna geçen Ay, sizler için daha huzurlu bir günü karşınıza getiriyor. Ailenizle beraber hoşça vakit geçireceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Aranızda olan kırgınlıklar varsa tam da yaralarınızı sarma vaktinin geldiğini görebilirsiniz. Evinizde de değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişi düşünüyorsun!Bugün saat 12.02?ye kadar Ay boşlukta hareket edecek. Bugün unutkanlığın üzerinde! Mutlaka ufak notlar almalısın. Maddi konulardaki sıkıntıların beklediğin ödemenin eline geçmesiyle hafifleyebilir. Borsada ya da başka bir sektörde yatırım yapmayı düşünüyorsan gökyüzü biraz daha beklemen gerektiğini söylüyor. Geçmişte yaptığın hataları düşünerek hayıflanabilir, eski sevgilinle ilişkini tekrar masaya yatırabilir, kendine yapılan haksızlıkları anımsayabilirsin. Akşam saatlerinde; ekip arkadaşlarınla veya beraberyaptığın kişilerle organizasyonlara katılabilir,yaşamını destekleyen sohbetler gerçekleştirebilirsin!

15 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dostlarınızın size verecekleri tavsiyeler ilişkinizi önemli bir noktaya taşıyabilir. Partnerinizin sizden soğuduğunu ve uzaklaştığını düşünüyorsanız bu konuda hemen iletişim kurmalısınız.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay günün ilk yarısında Akrep burcunda kalıyor. Bir araştırma yapabilir ya da gizli durumları fark edebilirsiniz. Akşam saatlerinde evde daha aktif olabileceğiniz fırsatlar söz konusu.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstedikleriniz olacak. Çoğunun da ihtiyacınız olduğuna inanacaksınız. Bitmek bilmeyen ihtiyaçlarınız sizi maddi sıkıntıya sokabilir.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak burcu sevdiğinize sarılıp zaman geçirmekten başka bir isteğiniz yok bugün. Kendinizi ait hissettiğiniz yerde daha güvende ve mutlu hissedeceksiniz. Bekar Başak burçlarının ise hayatlarında çok büyük değişimler olacak. Sadece bugüne özel değil, tüm yaz dönemi bu temaya dahil olacaktır.

15 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat etmeyi düşünüyorsunuz ama seyahat etmeniz için uygun bir zaman değil. Zorundaysanız, bol miktarda su, gerekli ilaçlar ve ihtiyaç duyulabilecek acil durum malzemelerini yanınıza aldığınızdan emin olun. Muhtemelen onlara ihtiyacınız olmayacak ama hazırlıklı olursanız kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Yay burcunda seyahati sizi ev ve kariyer konularına yöneltecek. Belki evinizde misafir ağırlamak isteyecek belki de siz yakınlarınızın evine misafirliğe gideceksiniz. Evinizde dekorasyon değişikliği yapabilir ya da mobilyalarınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Daha geniş alan ve daha az eşyaya ihtiyacınız olduğuna karar verirsiniz. Dünya mutfaklarının orijinal damak zevkini dostlarınızla jazz dinleyerek paylaşabilirsiniz.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

15 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 24' 53" R
Ay
Akrep
00° 23' 22" R
Merkür
Boğa
07° 06' 27"
Venüs
Boğa
26° 27' 24"
Mars
Koç
15° 33' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 49' 23"
Satürn
Balık
18° 08' 39"
Uranüs
Boğa
23° 32' 37"
Neptün
Balık
29° 27' 07"
Plüton
Kova
02° 01' 38"
Chiron
Koç
21° 45' 18"
Lilith
Başak
25° 37' 52"
True Node
Koç
14° 55' 24"
Son Güncelleme : 21/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>