Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan bu kadar hoşlandığınız halde küçücük bir meseleyi gereksizce büyütüyorsunuz. Bugünü ilişkinizi yeniden gözden geçirmek ve bazı geri adımlara değer olduğunu keşfetmek için değerlendirebilirsiniz.

İşyerinizde birisiyle epeyce uzattığınız çekişmeveriminizi düşürüyor. Bugün, önemli bir konuda bir araya gelip konuşmanız için diğer çalışma arkadaşlarınız tarafından biraz baskı görebilirsiniz.

Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Cömertliğinizle kazandığınız dostluklar yanıltıcı olabilir. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız.

Objektif ve gerçekçi olmanız gereken bir gün. Bugün problemlerinizin çözümünde duygusallığı bırakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinize yönelmeniz beklediğiniz tepkileri alıyor. Ama buna duyduğunuz ihtiyaç çok ortada. Sosyal yaşamınızın sizin için yeterince verimli olmadığı şeklinde yargılarınız var. Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok üzen bir kırgınlığı ortadan kaldırmak için uğraşıyorsunuz. Bu konuda diğer arkadaşlarınızdan destek isteyeceksiniz.

13 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşluktaki Ay, saat 07:02 olduğunda Akrep burcuna geçiyor. Bugün yoğun bir gündem sizi bekliyor olabilir. İletişim yönünüzün aktif olacağı gün içerisinde insanlar size fikir danışmak isteyebilir. Eğitim konularına da vakit ayırmanız gerekebilir. Günün kalanında etkinleşen Ay-Uranüs karşıtlığı nedeniyle sizler ani tepkiler vermeye açık olacaksınız. Sakin kalmalısınız. Ayrıca elektronik aletlerinizde sebepsiz bozulmalar yaşanabilir.

13 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunları yoluna koymak istiyorsun!Sakinliğe, huzura en çok ihtiyaç duyduğun bir dönemden geçiyorsun. Kendi içinde çözmeye çalıştığın birkaç problem canını sıkıyor. Çevrende yaşanan bazı olaylara ve sözlere tahammülün olmadığı bir gün olabilir. Etrafındaki insanların, hareketleri gözüne batabilir, büyütebilirsin. Bugün senden ricam; daha sakin olman. Eminim, kimsenin kalbini kırmak istemezsin. Zaten her şeyi yola koymak istiyorsun. Bu anlamda geçmiş tecrübelerinden yararlanabilirsin. Evlilik hazırlığı içindeysen, gün geçtikçe daha da heyecanlandığını göreceksin. Düğüne dair önemli detaylar bugün yoluna girebilir. Akşam saatlerinde doğru sosyal bir grup içine girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsin. Tanışacağın yeni insanlar hayatında önemli yerler edinebilirler.

13 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimlerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu yanlış anlaşılmalarda daha önyargısız olursanız kaliteli bir şekilde atlatmanız mümkün olacaktır.

13 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda çok fazla yazışma ve konuşma içinde olabilirsiniz. İletişim problemlerine dikkat edilmesinde fayda var. Zaman zaman fikir çatışmaları yaşanabilir. Uğraştığınız işlerin sağlam olması için elinizden geleni yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı ve keyifli koşullar söz konusu.

13 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızı idame ettirirken seçimlerinize dikkat etmelisiniz. Bazı seçimlerinizden ötürü sonradan pişman olmamak için öncesinde iyi düşünmelisiniz.

13 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük rutinlerinizde biraz değişiklik yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. Uzun süredir aynı rutinde olmak sizi kendinize de yabancılaştırmış olabilir. İş yerinizde değişik bir gün geçirebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili beklenmedik bazı gelişmeler olabilir. Büyütülecek bir şey değil ama sabah normal kalkıp akşam grip olabilirsiniz. Kariyer hayatınızda güzel gelişmeler devam ediyor.

13 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir arkadaşınızdan Internet üzerinden bazı iyi haberler alabilirsiniz. Ailenizdeki erkekler bugün biraz iletişime kapalı olabilir; onlarla herhangi bir tartışmaya girmeyin. Kendinizi yormanıza gerek yok.

13 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünün iki zorba enerjisi Mars ve Satürn bugün karşı karşıya geliyor. Aşk hayatınızda tercih yapmak zorundasınız. Uzun zamandan beri sizi madden ve manen yoran bir ilişkiyi bitirme cesareti gösterebilir, kalbinizi daha özgür ilişkilere açabilirsiniz. Fakat işler sandığınız kadar çabuk çözülmeyebilir. Moralinizi bozmamalı, istikrarı sürdürmelisiniz.

13 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

13 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 38' 54" R
Ay
Akrep
03° 21' 17" R
Merkür
Boğa
07° 27' 46"
Venüs
Boğa
26° 45' 20"
Mars
Koç
15° 44' 24"
Jüpiter
Boğa
28° 52' 50"
Satürn
Balık
18° 09' 33"
Uranüs
Boğa
23° 33' 27"
Neptün
Balık
29° 27' 26"
Plüton
Kova
02° 01' 31"
Chiron
Koç
21° 46' 00"
Lilith
Başak
25° 39' 29"
True Node
Koç
14° 54' 47"
Son Güncelleme : 21/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>