Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlgisizlik şikayetleri tek taraflı yaşanan bir sorun değil gibi görünüyor. Cesaretli davranıp konuşma fırsatı yaratabilirsiniz. Konuşursanız, onun da sizden yakınmaları olduğunu göreceksiniz.

Hassas bir konuda gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar bugün size anımsatılabilir. İş hayatınızda dost ilişkiler oluşturma gayretleriniz destek görecek. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor.

Bugünlerde biraz ileriye ertelemeniz gereken masraflı projeler içindesiniz. Alacak verecek konularında yaşadığınız tıkanıklıklarda, ilişkileri aşındıracak gelişmelere hazırlıklı olmalısınız.

Küçük ayrıntılara önem vermelisiniz. Zarar görebileceğiniz birtakım gelişmelerin, bugünlerde ilk belirtilerini göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün basit, gereksiz gördüğünüz tartışmalara karşı daha ilgili davranmalısınız. Bu tartışmaların sizinle alakalı taraflarını göreceksiniz. Aile içindeki bir gerginliğin çok sevindirici bir şekilde sonuçlanması sizi mutlu edecek. Gelecekle ilgili umutlarınız ivme kazanmış gibi. İnatçı bir tarafınız var. Kafanıza taktığınız bir konuyu kolay kolay unutmuyorsunuz.

14 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Akrep burcunda hareket ediyor. Kardeşleriniz, akrabalarınız gün içerisinde gündeminizde olabilir. Eğitimle ilgili de işleriniz olabilir. Herkes gibi sizler de haftanın en sert günü içerisinde olacaksınız. Bugün Mars-Satürn karşıtlığının yaşanmasıyla bulunduğunuz çevreden eleştiriler alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle de sert tartışmalar içerisine girebilirsiniz.

14 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikir ayrılıkları yaşıyorsun!Bugünyerinde senden üstün pozisyonda olan bir kadın ile bazı fikir ayrılıklarına düşebilirsin. Etrafında dönen olayları bugün daha çabuk algılayabilir, zarar görmemek adına hamlelerde bulunabilirsin. İlişkin yoksa ya da kötü giden bir ilişkinin içindeysen eski ilişkilerine dair anıların içinde kaybolabilirsin. Hatta onlardan birinden haber alman bile mümkün. Kişisel açıdan önemli olan konular bugün gündemini meşgul ederken bir yandan da yakın arkadaşının yardımına koşman gerekebilir. Akşam saatlerinde evinde küçük çaplı temizlikler yapabilir, tadilatı bekleyen eşyalarını tamir edebilirsin.

14 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş veya partnerle aranızda ummadığınız sorunların ortaya çıkmasıyla restleşme noktasına gidebilirsiniz. Karşınızdaki kişiyi yargılamak yerine empati yeteneğinizi devreye sokmalısınız.

14 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Hareketli zamanlar içindesiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular önem kazanabilir. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Zihinsel konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda önemli kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz.

14 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınız ve sevdiklerinizden destek almak hususunda taleplerini reddedebiliyorsunuz. Onlara güvenmelisiniz.

14 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

14 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizle birlikte gelecekteki tatil planınızı yapmanız ve ortaklaşa ikinizin de keyif alacağınız bir program oluşturmak için iyi bir gün. Eğer bekarsanız, sizinle ilgilenen birisiyle tanışabilirsiniz. Kültürel geçmişinizden olmayan biriyle tanışırsanız açık fikirli olun.

14 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcuna yerleşen Ay zihninizi derin dehlizlerde gezdirecek. İncelemek istediğiniz her konunun detaylı yönlerini masaya yatırabilirsiniz. Kısacası günü hafiyelik özelliklerinizi öne çıkararak geçirin. Komşular ve kardeşle kriz yaşamaya açıksınız. Hiçbir detayı içselleştirmeden dile dökmek en doğru çözüm olacaktır.

14 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

14 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 35' 51" R
Ay
Başak
13° 10' 18"
Merkür
Boğa
01° 38' 39"
Venüs
Boğa
21° 34' 49"
Mars
Koç
12° 32' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 53' 16"
Satürn
Balık
17° 53' 08"
Uranüs
Boğa
23° 18' 50"
Neptün
Balık
29° 21' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 24"
Chiron
Koç
21° 33' 28"
Lilith
Başak
25° 11' 29"
True Node
Koç
14° 53' 40"
Son Güncelleme : 17/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>