Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın bu olmadığını söylerken, biraz ütopik bir beraberliği öykündüğünüzü fark edemiyorsunuz. Yaşadığınız doyumsuzluk birtakım kesin yargılar için hiç de yeterli görünmüyor.

Sonradan üstün yetenekli olarak tanımlayacağınız biriyle tanışacak, gelecekteki ilişkilerinizde mesleki kazanımlar sağlayacaksınız. Gururunuzu okşayan duyumlar sizi ateşliyor.

Parasız kalıp dara düşme korkunuzu bir an evvel yenmeniz gerek. Para ilişkilerinizde bugüne kadar vermiş olduğunuz düzgün imaj, son günlerdeki eli sıkılığınızın doğru değerlendirilmesini sağlıyor.

İtici bulduğunuz insanlara düşüncenizi çok fazla belli ediyorsunuz. Bazı uyarılarınız daha ince yöntemlerle dile getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızda keyfinizi azaltan birtakım gelişmelerin çoğuna ilgisiz görünmeniz, sizi kazançlı çıkartacak. Gönlünüzün zenginliğini görenler, sizden kolay, kolay kopamıyorlar. Bu kazanım, alacağınız kimi kararlarda önünüzü açacak. Fakat bu kararlara karşı çıkan bazı insanların gerekçelerini de anlamaya çalışmalısınız. Bugünlerde geniş yürekli olmanızda yarar var.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün ilk saatlerinde Oğlak burcunda ilerliyor. Ay, günün başında zıt kontaklar kurduğundan hem çocuğunuzla ilgili hem partnerinizle ilgili gerginlikler yaşayabilirsiniz. Öfke kontrolünde zaman zaman başarısız olabilirsiniz. Saatler 14:18 olduğunda bu sert etkiler sona eriyor. Ay, uzun süreliğine boşluğa giriyor. Hobiniz varsa ona vakit ayırmak zihninizi rahatlatacaktır.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı çevrelere giriyorsun!Ay bugün öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Merak ve dedikodu günü. Önemli konularda aceleci olman, hata yapmana neden olabilir. Hayatına yeni bir düzen getirmek istiyorsan, olayları akışına bırakman daha sağlıklı olacaktır. Güven ve sevgi ihtiyacı konusunda geçmişte haksızlığa uğradığın düşüncesi ile hayatındaki bazı insanları yargılayabilirsin. Var olan düzenindeki değişiklikler seni farklı çevrelere sokabilir. Çok eski bir platonik aşkın yeniden karşına çıkması seni heyecanlandırıyor. Evliliğinde sorunların varsa, yakın bir arkadaşının çözüm önerilerinden yararlanabilirsin. Akşamüzeri tek başına bir şeyler yapma isteğin artabilir. Sakin bir kafede kitap okuyabilirsin.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ertelenen planlarınız olabilir. Bunun yerine yeni hedefler belirlemeli ve onlara ulaşma noktasında kendinizi harekete geçirmelisiniz.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaratıcılığınızı kullanacağınız işler karşınıza çıkabilir. Sizden daha olgun kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerlemek için risk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde planlarınızda değişiklik olabilir.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok isteyip ancak kendinize 'ama'lar oluşturduğunuz konularda 'ama'ları ortadan kaldırarak hareket edebilecek isteğinizin olduğunu fark edebilirsiniz.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

19 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yapmak istediğiniz tek şeyin rahatlamak olduğu bir gün olsa da, istediğiniz gibi hissetmeyebilirsiniz. Küçük bir ses size çalışmanızı söylüyor. Belki dolabınızı temizlemek, evinizin dekorasyonunu değiştirmek veya camlarınızı silmek gibi birtakım görevlere kendinizi adamak istiyorsunuz. Bu görevleri bir kenara koyun. Eğer bu kadar enerjiyi bir şeye koyacaksanız, eğlenmeye koyulun. Bunu hak ettiniz.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasını çocuğunuzun ya da partnerinizin taleplerine cevap vererek geçirin. Ortak vakit geçireceğiniz sosyal aktivitelere katılın. Dostlarınızla birlikte olun. Aşk hayatında üzerinizde baskı hissedeceğiniz bir süreçtesiniz. İlişkiler zihninizi yorabilir. Yalnız kalmayı deneyin.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız.

19 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 39' 42" R
Ay
Oğlak
28° 34' 53"
Merkür
Koç
16° 59' 15"
Venüs
Boğa
01° 17' 59"
Mars
Balık
29° 54' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 00' 50"
Satürn
Balık
16° 35' 49"
Uranüs
Boğa
22° 21' 40"
Neptün
Balık
28° 54' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 21"
Lilith
Başak
23° 21' 53"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 30/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>