Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Canlı, hayat dolu kişiliğiniz ilgi odağı olabiliyor. İçinizdeki dalgalanmaları bir parça başıboş bırakabilmelisiniz. İlişkiye başlamadan, ilişkinin kar, zarar hesapları içine fazla girmemelisiniz.

İşleriniz bugünlerde yüzünüzü güldürecek. Belli bir zamandır düşmüş olanhacminizi, yine orta seviyelere getirebileceksiniz. Bunda çabalarınız kadar, büyük iyimserliğinizin de payı var.

Parasızlığın canınıza tak ettiği günlerden sonra, şu günlerde yaşadığınız geçici problemler sizi sarsacak gibi görünmüyor. Tedbiri asla elden bırakmamanız çok doğru bir davranış.

Bazı problemleri tepkisizlik içinde zamana bırakmak yararlı olabilir. Yaşamınızdan çıkartamayacağınız ilişkiler içinde kalıcı hale gelmiş gibi görünen sıkıntınız, önümüzdeki günler içinde çözüme doğru yönelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belirsiz koşullar ve karmaşık durumlar karşısında akışta kalmak iyi bir seçenek belki de. İşler sizin müdahaleniz veya kontrolünüz dışında ilerleyebilir. Sessiz veya pasif kalabilirsiniz. Yalnızlığınızın, tek başına olmanın tadına varabilirsiniz, meditasyon ve yoga gibi çalışmalar için uygun bir gün olabilir.

18 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda ilerlediği bir gündesiniz. Ay'ın sabah saatlerinde Neptün ile kurduğu pozitif kontak sayesinde aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hoşlandığınız kişiden romantik davranışlar görebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili dilekleriniz de gerçek olabilir. Akşam olduğunda Merkür ve Mars arasındaki kavuşum sayesinde bulunduğunuz çevrede başarılarınız dilden dile konuşulabilir. Bu çok emek verdiğiniz bir konunun güzel neticelenmesinden ötürü olabilir.

18 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önceliklerini yeniden belirlemeye başlayabilirsin!Bugün fırsatları değerlendirmeye ne dersin? Bir süredir borç verdiğin paranın geri dönüşünü yaşayabilir, tatil havasını yaşayabilirsin. Kendi işinin patronuysan yatırım planlarını hayata geçirebilirsin. İlişkinde değer verdiğin kişiyle geleceğinizi kökten değiştirecek kararalar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde aile yakınları ile görüşme söz konusu olabilir. Aynı zamanda kardeşinle ilgili farklı gelişmeler gündeme gelebilir. Uzun zamandır aklının ucundan bile geçmeyen konular bir anda gündem maddesi haline gelirken, önceliklerini yeniden belirlemeye başlayabilirsin. Telefon trafiği tüm gününü etkisi altına alacak.

18 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınızda bazı değişimler içinde olabilirsiniz.Terfi edebilir ya da yeni sorumluluklarla yöneticilerinizin ilgisi odağından olabilirsiniz.

18 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşk hayatınız gündeminizi meşgul edebilir. Yaratıcılığınızın ön plana çıktığı zamanlardasınız. Gün içinde kendinizi çok daha rahat ifade edebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yönelmek size iyi gelecektir. Sevdiğiniz şeyler için tüm enerjinizi harcayabilirsiniz. Görünür olmaktan zevk alacaksınız. Harcama yapabilirsiniz.

18 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizi üzmeyin, kendinizi de üzebilirsiniz. Kavgaya meyillendiğiniz bugünlerde sakin kalabilmek için hitabet yeteneğinizi aklınızda tutun.

18 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Başak; sevdiklerinin sorumluluğunu almaktan keyif alabilir, hem kendin hem de onlar için en akılcı olanı yapmaya çalışabilirsin. Karşındakilerin uyumlu ve anlayışlı tavırları daha rahatbirliği kurmanı sağlayabilir. Zihinsel farkındalığının yüksek olması bir anda gelen fırsatları iyi kullanmanı sağlayabilir.

18 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşaretler, önümüzdeki birkaç hafta içinde çok karlı olabileceğinizi söylüyor, Başak. Son zamanlarda çok çalıştınız ve bu aşamaya gelmeniz çok doğal. Geldiğiniz mesafeyi ölçebilecek ve gücünüzü değerlendirebileceksiniz. Ne yaparsanız yapın, küçük düşünmeyin!

18 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi güvende hissedersiniz ya da bu güven arayışıyla vakit geçirirsiniz. Mars ve yönetici gezegeniniz Yengeç burcunda birlikte seyahat edeceği için dost ve arkadaşlarınızın sevgi ve şefkati sizi iyi hissettirir. Gün içinde kişisel bakımınızı yaptırabilir, detoks yaparak sindirim sisteminizi dinlendirirsiniz.

18 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Haftaya iyi bir başlangıç yapamadınız ve bugün de maalesef aynı ruh hali ile devam ediyorsunuz. Özellikle maddi tedirginlikleriniz ve kazanç kapılarınızla ilgili problemleriniz olabilir. Beklentide olduğunuz geliri elde etmekte zorlanabilirsiniz. Düzen bozun ve âşık olun!

18 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 34' 06" R
Ay
Akrep
02° 20' 12" R
Merkür
Boğa
07° 20' 27"
Venüs
Boğa
26° 39' 11"
Mars
Koç
15° 40' 37"
Jüpiter
Boğa
28° 51' 39"
Satürn
Balık
18° 09' 14"
Uranüs
Boğa
23° 33' 10"
Neptün
Balık
29° 27' 20"
Plüton
Kova
02° 01' 33"
Chiron
Koç
21° 45' 46"
Lilith
Başak
25° 38' 56"
True Node
Koç
14° 55' 01"
Son Güncelleme : 21/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>