Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu çok seviyorsunuz. Devamlı onun yanında olmak istiyorsunuz. Birlikte inanılmaz saatler geçiriyorsunuz. Ama ikinizin deyaşantısı aranıza sık, sık ayrılıklar koyuyor.

İş yaşantınızdaki yoğun tempo sizi adeta hiç etkilemiyor gibi. Hareketli işi seviyorsunuz. Ama belli bir zamandan beri yorgunluk kendini iyice hissettiriyor. Bu şekilde bir süre daha götüreceksiniz.

Para sıkıntılarınızı biraz da kendiniz arttırıyorsunuz. Harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. Partnerini de bu konuda, sizden farklı bir tutum içinde görünmüyor.

Baştan isteksizlik duyup sonradan istekli davranacağınız uzun sürecek bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculuktaki önem sırasını doğru yapmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaretli birisiniz. Ama bir zamanlar düşünmeden gözünüzü kararttığınız birçok şeye karşı şimdi çekingenlikler gösterebiliyorsunuz. Dostlarınız arasındaki işle alakalı bir yakınlaşmaya mani olmak isteyeceksiniz. Bu konu hiç ummadığınız biçimde şekillenebilir. Aile içinde sizi çok mutlu eden biri var. Onunla ilgili bugünlerde bazı girişimleriniz olacak.

16 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam ediyor. Hafta içine göre daha sakin kalmak isteyeceğiniz bir günde olabilirsiniz. Merkür-Neptün arasındaki uyumlu açı sayesinde yüzünüzü güldüren şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dostlardan güzel haber alabilirsiniz. Akşam Jüpiter-Neptün uyumsuz açısı sebebiyle aile içinde duygusal anlar geçirebilirsiniz. Birinin sağlığıyla ilgili haberler alabilirsiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini sorguluyorsun!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Geçmişte bıraktım dediğin olaylar bugün tekrar gündemine gelebilir. Beklenmedik olaylar karşısında kendini yeniden sorgulayabilirsin, sakinliğini korumalısın. İlişkisinde sorunları olan bir Başak burcuysan, duygusal olarak kendini yorgun hissedebilirsin. Sıkıntılarını bir yakınınla paylaşmak iyi gelecek. Olayların çözümünü geciktiren soğukkanlılığa sahipsin. Bazı gizlenen gerçeklerin açığa çıkması araştırmacı ruhunu iyice tetikleyebilir,  ortaya çıkan şüpheci ruh halin yeni kararlar almana neden olabilir. Uzun zamandır görüşmediğin eski bir dost telefonu öğleden sonra şaşırmana sebep olabilir.

16 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün olayları içtenlikle dinlemeyi başarmalısınız. Yakınınızdaki kişilerin gerçek duygularını anlamaya başladığınızda eleştirilecek pekte bir durum olmadığını görebilirsiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakınlarla, ailenizle ilgilenmek, evdeki hareketliliğe uyum sağlamak gerekiyor. Ancak duygusal açıdan bağlayıcı konular da olabilir.

16 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler bugünlerde en çok aşk ilişkilerinde şanslısınız. Evlilik teklifleri ya da ilişkinizi ciddiyete götürme adımları bugünlerde gelebilir.

16 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak; bugün yeni bir düzen kurmak için bazı girişimlerde bulunabilir, hem hayattan hem de kendinden fazla beklenti içine girebilirsin. Karşına değişik fırsatlar çıkabileceği gibi abartılı harcamalarda bulunmanı gerektiren gelişmeler de yaşanabilir. Kariyerinle ilgili kafa karışıklığına neden olan düşünceler seni ikileme düşürebilir.

16 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyeriniz, toplum önündeki imajınız konusunda hırslı bir tutum içine girebilirsiniz. İletişime değer vermeniz gerekiyor. İnsanlar sizin yanınızda mutlu olsunlar. Onların da nasıl hissettiğiniz sormayı unutmayın. Özellikle evli Başak burçları için heyecanlı bir gün olabilir.

16 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatınızdaki coşkulu kararlar size cesaret ve neşe taşır. Adeta küllerinizden yeniden doğmak istersiniz. Hayatın tadını çıkarmak sizin için neşe kaynağı olacaktır. Diğer yandan baskıladığınız liderlik özellikleriniz bugün su yüzüne çıkar. Bunu pozitif yönde kullanmaya çalışın. Hayatın hep pozitif yönlerini görmeye çalışın. Olumsuzlukları kendinizden uzak tutun.

16 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

16 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 33' 18" R
Ay
Akrep
02° 10' 02" R
Merkür
Boğa
07° 19' 14"
Venüs
Boğa
26° 38' 10"
Mars
Koç
15° 39' 59"
Jüpiter
Boğa
28° 51' 27"
Satürn
Balık
18° 09' 11"
Uranüs
Boğa
23° 33' 07"
Neptün
Balık
29° 27' 19"
Plüton
Kova
02° 01' 34"
Chiron
Koç
21° 45' 43"
Lilith
Başak
25° 38' 50"
True Node
Koç
14° 55' 03"
Son Güncelleme : 21/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>