Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün havada büyük bir şüphe hakim olacak. Kendiniz için belirlediğiniz kariyer hedeflerine ulaşabilecek misiniz? Yaptığınıziçin yaratıldığınıza emin misin? Size en uygunnasıl olmalı? En yakınlarınız sizi sevmeye devam edecek mi? Kendinize güvenin! Aksi takdirde, tüm günü kendinizden şüphe duyarak geçirirsiniz!

Gün boyu süren bir enerji dalgası, genellikle başa çıkabildiğinizden daha fazlaüstlenmenize ve biraz da başarmanıza yardımcı olabilir. Eski projeleri tamamlamak ve bitmemiş işlerle baş etmek için harika bir gün. Kararınız güçlü ve iç güçleriniz normalden daha aktif, bu nedenle sizi normalde olduğu gibi yormuyor. Ancak, yine de kendinizi hızlandırmak akıllıca olacaktır.

Yatırım konusunda kolayca fikirler üretebileceğiniz bir ortamdasınız. Bunu yanı sıra, diğerleri hakkında düşündüklerinizi açıkça söyleyebileceksiniz, her şeyden önce kendinizde ve çevrenizdekilerde neler olup bittiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu nedenle, son zamanlarda yaşayacağınız zor durumlarla daha kolay başa çıkabileceksiniz...

Kendini kandırmamaya çalış. Görmek istediğini görmek tam anlamıyla cezbedici bir nitelik taşıdığı kadar, bir taraftan da tehlike taşıyor. Boş bir hayal çok uzun süre dayanamaz - asla kalıcı olamaz! Kendini bu tarz hilelerle kandırmak yerine, gözündeki bandı çıkar ve gerçeklerle yüzleş. Bu yüzleşme ilk başta canını yaksa da sonrasında böyle düşünmeyeceksin.Oldukça rahatsız edici bir görüşme karanlık yanınızı açığa çıkarıp her şeyin olumsuz yönüne takılmanıza neden olabilir. Bu tuzağa düşmeyin, zira günün sonuna doğru durumun olumlu tarafı kendini gösterecek. İletişim açısından işinizi kolaylaştıracak cep telefonu, yeni bir bilgisayar gibi bir aygıt satın alabilirsiniz. Ancak gününüzün büyük bir kısmını bunu kullanmayı öğrenerek harcamayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özellikle bugün aile üyelerini ilgilendiren konularda kendinizi fazla öngörülü hissedebilirsiniz. Bugün size yalan söylemek kesinlikle hiç kolay olmayacak! Ayrıca bugün evinizde bir süredir ertelediğiniz bir takım tadilatları gerçekleştirmeyi de düşünüyor olabilirsiniz. En azından günün bir kısmını yalnız geçirebilirsiniz, belki gelecek için meditasyon yapabilirsiniz. Zihniniz temiz ve aktif, bu yüzden bunu yapmak için çok uygun bir zaman.

21 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Kova burcunda ilerliyor. Saat 18:54 olduğunda Ay, uzun bir müddet hareketini boşlukta sürdürecek. Bu saate kadar ofisteki işlerinizi tamamlamanızda yarar var. En uzun günün yaşanacağı bugün Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar sosyal yönünüz ön planda olacak. Bulunduğunuz ortamda gücünüzü kanıtlayacaksınız. Eğitim başarısı da olabilir kariyer başarısı da ama sonuç her türlü güzel olacak. Dostlarınızdan destek görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında rol alabilirsiniz. Neptün de retro hareketine başlıyor. 27 Kasım'a kadar ilişkiniz konusunda fazla hayalci davranmanız gerçeklerle yüzleştiğinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Eşinizi veya sevgilinizi kafanızdaki hayale göre konumlandırdığınızda aslında beklentinizi karşılamayan biri olduğunu fark edebilirsiniz. Retro yazısına erişmek için tıklayınız.

21 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcı fikirlerin dikkat çekecek!Güneş, su burcuna geçiyor. Yaz ekinoksunu beraber karşılıyoruz. Yaratıcı fikirlerinin ön plana çıkacağı bir gündesin. Yazınsal işlerle uğraşıyor ya da sanatın herhangi bir dalıyla ilgileniyorsan çalışmalarınla ilgili bugün etrafından beğeni toplayabilir, bu anlamda yeni işlere alabilirsin. Kariyerinde yurtdışı konuları gündeme gelebilir. Kalsam mı gitsem mi diye arada kalabilirsin. Bugün aynı zamanda eski sevgilinle ilgili haberlere hazırlıklı olmalısın. Çocukların eğitimi ile ilgili eşinle fikir ayrılığına düşebilirsin. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla toplumsal meseleler üzerine kafa yorabilirsin.

21 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat planları ile ilgili konular bugünkü gündeminizi oluşturabilir. Özel İlişkilerinizde ise ısrarcı davranmak yerine sabırlı davranmalısınız.

21 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konularda daha fazla göz önünde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde iletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Detaylar içinde çalışmak sizi yorabilir. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Alternatif planlar çıkabilir.

21 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızda partnerinizin size göre daha sakin olması ilişkinize bağlılığınızı arttıracak.

21 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak; gündelik işlerine yoğunlaşarak çalışmalarına hız kazandırabilirsin. Kariyerinde atılım yapabileceğin fırsatları kullanabilecek, yeni projeler üreterek, grup çalışmaları içinde yer alabileceksin. Önümüzdeki günlerde arkadaşlarınla ve sevdiklerinle daha fazla bir araya gelebilir, keyif alacağın ortamlarda bulunabilirsin.

21 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zihniniz açık ve iletişim yetenekleriniz güçlü. Artı puan toplayabilmek için kelimelere ihtiyacınızın olacağı bir gün. Pratik zekanız, bugün önemli bir rol oynayacak. Merak etmeyin, bugünün üstesinden rahatlıkla geleceksiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Güneş bir ay boyunca sizin, arkadaşlıkla, gruplar sosyal ilişkiler ve gelecek hedefler alanınızı anlatan Yengeç burcuna yerleşiyor. Bir ay boyunca sosyal ilişkilerinizin ön plana çıktığı bir döneme adım atıyorsunuz. Yaz tatili planlamak, arkadaşlarınızla ortak programlara adım atmak için harekete geçin.

21 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Yine çevrenizdekilerde bin türlü kusur bulacaksınız. Şikayet etmeden önce biraz bekleyin. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

21 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 48' 19" R
Ay
Kova
00° 36' 21"
Merkür
Koç
17° 02' 47"
Venüs
Boğa
01° 28' 55"
Mars
Koç
00° 01' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 55"
Satürn
Balık
16° 36' 36"
Uranüs
Boğa
22° 22' 10"
Neptün
Balık
28° 55' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 51"
Lilith
Başak
23° 22' 52"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 30/04/2024 19:23

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>