Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün uyanıp harekete geçmek zor olabilir. Öylece yatakta kalmak isteyebilirsiniz. Bundan dolayı kendinizi suçlu hissetmeyin. Öğleden sonra biraz kestirin, etrafınızdaki insanlar bugün çok nazik olacak. Evde kalıp sevdiğiniz biriyle bu gece iyi müzik ve güzel bir yemeğin tadını çıkarın. Durduk yere sorun çıkarmayın. Suçluluk duygusunu bir kenara bırakıp sadece rahatlayın ve hayatın sunduğu tüm zevklerin keyfini çıkarın!

Yeni bir anlaşma yapabilir ve bir sınava girebilirsiniz veya bugün yeni bir şeyler söz konusu olabilir. Bütün olarak bakıldığında, bugün çok şey vaat ediyor. Hasat aşamasının başlamasıyla beraber, son üç hafta içindeki tüm kariyer girişimleriniz meyvelerini vermeye başlayacak. Son olarak, başarınızın temellerini güçlendirebilirsiniz.

Bugün, kendiniz için uzun-vadeli planlar yapabilirsiniz. Belki, eğitiminiz hakkında düşünebilirsiniz. Belki, öğreneceğiniz yeni şeyler olabilir. Yeni teknoloji becerileri kazanmak için bir bilgisayar kursuna yazılmaya karar verebilirsiniz. Ya da, yaratıcılığınıza ilham verecek bir topluluk aktivitesine katılma kararı alabilirsiniz. Bugün, kişisel anlamda sizi daha fazla tatmin edecek bir program oluşturmak için güzel bir zaman!

Yeni bir yön mü çizmek istiyorsun? Eğer istiyorsan, işte bugün o gün. Ayrıca olası gelir kaynaklarıyla ilgili beklenmedik haberler de ayağına gelebilir. Her ne olursa olsun bugün sosyoekonomik olarak seni yükseltecek ve yaşam tarzında büyük değişiklikler yaratabilecek yeni fırsatlar kendini gösteriyor olacak. Bu durumdan olabildiğince yararlan!Hava yoluyla yapacağınız uzun bir yolculuk planlıyor ya da hazırlığını yapıyor olabilirsiniz. Gelgelelim, planlarınız hala kesinleşmemiş olabilir. Bugün kesinleştirmenin tam zamanı! Spiritüel meseleler an itibariyla çok fazla zihninizi meşgul ediyor olabilir ve konuyla ilgili çok fazla okuma yapıyor olabilirsiniz. Konuyu aklınızdan çıkarmakta zorlanırsanız, hiç şaşırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça rahatsız edici bir görüşme karanlık yanınızı açığa çıkarıp her şeyin olumsuz yönüne takılmanıza neden olabilir. Bu tuzağa düşmeyin, zira günün sonuna doğru durumun olumlu tarafı kendini gösterecek. İletişim açısından işinizi kolaylaştıracak cep telefonu, yeni bir bilgisayar gibi bir aygıt satın alabilirsiniz. Ancak gününüzün büyük bir kısmını bunu kullanmayı öğrenerek harcamayın!

22 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlamasıyla Ay, uzun süre boşlukta hareket ediyor. Duygusal olarak karmaşık duygular hissedebilirsiniz. Saatler 17:01'i gösterdiğinde ise Ay, Balık burcunda hareket etmeye başlıyor. İlişki ve evlilik hayatınızın bir adım daha öne çıktığı bir akşam yaşayabilirsiniz. Ay ve Güneş arasındaki uyumlu açı sayesinde partnerinizden romantik davranışlar görebilirsiniz. Romantik davranışları, aranızdaki bağı daha da güçlendirecektir.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şans senden yana!Gökyüzü özellikle çalışma ortamında rekabetçi davranabileceğini işaret ediyor. Bulunduğun ortamda, daha fazla ön plana çıkmak için çaba sarf etmen gerekebilir. Yaptığın fedakârlıkların ve emeklerin takdir görmesini isteyebilirsin. Aşk hayatında bir eşiği atlayıp, geleceğe daha güvenle bakabilirsin. Eğer uzun zamandır yalnızım diyorsan, aşkı yeniden bulabilirsin. Söylediklerimi unutmaz, hafta sonu bir davet alır, kabul edersen, hoş bir sürprizle karşılaşabilirsin. Şans senden yana olacak, emin ol. Etrafında küçük konuları büyütmeye eğilimli insanlar artabilir. Bugün sabırlı ve toleranslı olmak konusunun üstünde daha çok durmanda fayda var.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz adına üstleneceğiniz yeni ve önemli görevler sizi biraz endişelendirebilir. Nasıl yapacağınız konusunda endişelenmek yerine adım adım ilerlemelisiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay Saka burcunda kalıyor. Zaman alabilecek işler ya da sizi daha çalışkan kılan durumlar var. Akşam saatlerinde ilişkilere daha hassas yaklaşabilirsiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü hukuki konularda sorunlar yaşayacağınız işle ilgili problemlere işaret etmekte. Maddi manevi sıkıntılar hiç beklemediğiniz şekilde hızla ilerleyebilir sorunları dengelemekte zorlanabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sağlık sorunları tekrar edebilir ve ona karşı tutumunuzdan dolayı pişmanlıklar yaşayabilirsiniz.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak; güne telaş ve koşturmaca içinde başlayabilir, son kalan işlerini bitirmeye çalışabilirsin. Bir taraftan daarkadaşlarınla keyifli paylaşımlarda bulunabilirsin. Öğleden sonra Ay, karşıt burcunda hareket etmeye başlıyor. Sevdiklerine ve arkadaşlarına yardım etmeye çalışabilir, ihtiyaçlara hassasiyetle yaklaşabilirsin.

22 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün acil bir çözülmesi gerekmeyen sorunları çözme eğilimindesiniz, sevgili başak. Molaya ihtiyacınız var gibi görünüyor! Önemsediğiniz bir kişiyi şımartacaksınız. Aşk hayatında heyecan verici ve yaratıcı bir enerji görünüyor. Ay, beraberlik evinize bugün girdi, pazartesi geç saatlere kadar kalacak.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partneriniz sizden bugün ekstra ilgi bekler.Onu şımartmak, eleştirmeden olduğu gibi kabul etmek ve aranızdaki koşulsuz sevginin tadını çıkarmak güne damgasını vurur. İşinizle ilgili rasyonel kararlar almak için iyi bir gün değil. Kariyerinizdeki ikircikli durumlar sizi kararsız bırakır.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

22 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 45' 22" R
Ay
Oğlak
29° 54' 41"
Merkür
Koç
17° 01' 34"
Venüs
Boğa
01° 25' 10"
Mars
Balık
29° 59' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 12"
Satürn
Balık
16° 36' 20"
Uranüs
Boğa
22° 21' 60"
Neptün
Balık
28° 55' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 41"
Lilith
Başak
23° 22' 32"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 30/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>