Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Güçlü adımlar atıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak biraz kötü mü hissediyorsunuz? Sevgilinizin sizden şu anda vermeye hazır olduğunuzdan daha fazla şey bekleyeceğinden mi korkuyorsunuz? Sezgileriniz güçlü durumda. Ve bunları sevgilinizin ne hissettiğini anlamak için kullanın. Büyük olasılıkla bu kişi size bir nikah sözü vermiyor sadece eğlenmek istiyor. Siz de rahatlayın ve birlikte eğlenin!

Bugün biraz huzursuz ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Gün boyu bilgisayarınıza bağlı kapalı yerlerde kalmamaya çalışın. Uzun, yalnız bir şekilde çalışmanız gerekiyorsa sık sık ara verin. Yapabilirseniz, kan akışınızı düzenlemek ve temiz hava almak için uzun bir yürüyüşe çıkın ya da bisiklete binin. Günün enerjisi de kısa görevlerin tamamlanması ve işlerin yürütülmesi için elverişli olacak. Hareket etmeye devam ederseniz daha rahat hissedeceksiniz.

Bugün bazı teknik aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bir donanım parçası kırılabilir veya yeni kullandığınız bir alet bozulabilir ve acilen değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu da bütçenizi etkileyecektir. Bunun dışında etrafınızdak gerginliklerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu teknik zorluklardan dolayı tek suçlanan kişi siz olacaksınız ama her şeyi düzeltmek için efsanevi taktiklerinizi kullanacaksınız.

Bugün azim dolusun! Sonunda kariyerine dair düz ve ince bir çizgi çizebilmeni sağlayacak bir noktaya ulaştığına dair elinde her türlü gösterge var; ve bu çizgide tereddüte kapılmadan yürümelisin. Bununla beraber, biraz rahatlamak için saba sarfetmelisin; yoksa kendini tüketme riskiyle karşı karşıya kalabilirsin.Bugün, uzun yıllardır yolunu gözlediğiniz talih hiç beklemediğiniz bir anda yüzünüze gülebilir. Bir hayal gerçek olmuş gibi görünebilir fakat bu durum bir şekilde hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz: peşinden gidip tüm yaşantınızı değiştirmek mi, yoksa pas geçip bir daha asla böyle büyük bir fırsatı elde edememek mi? Hayatın kolay olduğunu kim söyledi ki? Bunu biraz düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sinirleriniz son noktaya ulaşmış durumda. Vücudunuz size yavaşlamanız için sinyal veriyor. Hayat size normalden daha kötü görünüyor. Önemli görüşmelerden kaçının, çünkü hayır demek için cesaretiniz olmayacak. Pervasızca aktivitelerden ya da ilaç kullanımından kaçının.

25 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlamasıyla birlikte Ay, 02:10-05:37 aralığında boşluğa giriyor. Saat 05:37'de Koç burcuna giriş yapıyor. Finansal konularınızda artık harekete geçme vakti diyebilirsiniz. Borçlarınız için çıkış yolları bulabilirsiniz. Ay ve Kiron arasındaki kavuşumla birlikte yalnızlaşmak, tek başınıza kafanızdaki olumsuz düşüncelerden arınmak isteyebilirsiniz. Hayata biraz mola vermek ruhunuza iyi gelecektir.

25 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü adımlar atıyorsun!Depresyonunu bir süre askıya almaya ne dersin? Hayatında yapmak istediğin değişiklikler için istediğin ortamı sağlayacak ve güçlü adımlar atacaksın. Nasıl dersen; birarkadaşın ile ortak proje şansı bugün gelip seni bulabilir. Sevgilinle uzun zamandır ertelediğin konuşma için kendini hazır hissedeceksin. Sosyalleşmeye ve kolayca arkadaş edinmeye meraklı yapın sayesinde güzel fırsatlar oluşabilir. Arkadaş kaybetmeyi göze almaktansa gerçekleri açıklamanın zamanı gelmiş olabilir. Davranışlarına çeki düzen vermesi için en sevdiğin insanı uyarmak zorunda kalacaksın. Evliysen veya ilişkin varsa değer verdiğin kişiyle konsere ya da tiyatroya gidebilirsin. Farklı etkinliklere katılmak ruhuna iyi gelecek.

25 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizi doğru alanlara yönlendirebileceğiniz bugün tüm sorunları çözebilirsiniz. Sürprizlere açık olun.

25 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi yoran koşullar daha fazla gündeme gelebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Finansal konulardaki sıkışmalar sizi sıkıntıya sokabilir. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. Banka işlerinize daha fazla özenmelisiniz.

25 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçirdiğiniz hareketli hafta sonundan sonra hala işe konsantre olamadınız. Bu aralar kulaklarınız çevrenizde konuşulan, tartışılan her şeye kapalı. Hiç bir soruna tanık olmak istemiyorsunuz. Aileniz sizden bir konuda destek bekliyor, siz farkında değilsiniz. Arkadaş çevreniz ve onlarla ilişkileriniz bütün zamanınızı kaplıyor. Başka hiç bir şeye zaman ayırma niyetinde değilsiniz.

25 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız açısından son derece destekleyici görünümler altında varolanilişkilerinizi geliştirebilir, daha fazla kişiye ulaşabilir, kalabalık ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz. Bugün maddi durumunuzu geliştirmeniz ve konusunda şanslarınız sözkonusu iken, özel hayatınızda uyum ve dengenin hakim olduğu, sevgi duygularının ön plana çıktığı bir zamandan geçmektesiniz.

25 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün görünmez bir güç tarafından korunacaksınız. Kendinize inanın ve hedefiniz ne ise ona doğru emin adımlarla ilerlemekten vazgeçmeyin. Profesyonel yaşamda yeni bir yöntemler bulma, girişiminizin etki alanını genişletme ve her türlü yaratıcı denemeler için uygun bir zaman.

25 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Koç burcundaki seyahati ortak paylaşımlarınızı ve alacak verecek dengenizi mercek altına almanıza neden olur. Ani tahsilatlar gündeme gelse de harcamalarınızda bir o kadar hızlı olabilir. Çalışma temponuzdaki artış bugün tavan yapar 24 saat size yetmez hale gelebilir. Sağlığınıza özen göstermekte fayda var. Hayatınızdaki önemli bir kadınla aksiyonu ve gerilimi bol bir diyalog kurarsınız.

25 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

25 Haziran 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kalabalıklar arasına karışmak, karıştığınız kalabalıklardan destek görmek size çok iyi gelecek. Özellikle ilişkiler, evlilikler, uzun süreli ortaklıklar konusunda kafanızı karıştıran konular olabilir. Bu konuları biraz rafa kaldırın. Kariyer ve sosyal ortamlar üzerine eğilin. Faydasını hızlıca göreceksiniz.

25 Haziran 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başak; arkadaşlarını, içinde bulunduğun sosyal grupları ve ideallerini korumak için mücadele etmen gerekebilir. Ailen veya evin için yapacağın harcamalar finansal krizlere neden olsa da sana destek olacakbirlikleri ve ilişkiler kurarak engelleri aşabilir, harekete geçmekten çekinmeyebilirsin.

25 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 57' 06" R
Ay
Kova
02° 40' 27"
Merkür
Koç
17° 06' 30"
Venüs
Boğa
01° 40' 03"
Mars
Koç
00° 08' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 01"
Satürn
Balık
16° 37' 23"
Uranüs
Boğa
22° 22' 41"
Neptün
Balık
28° 55' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 22"
Lilith
Başak
23° 23' 52"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 30/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>