Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sürprizler seni bekliyor! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2019, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Belki de kısa bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız. Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginlemenize karşın, bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti göstermiyorsunuz.

İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar, sizi tanıyanları şaşırtıyor. Bunun sizi gaza getirip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz. Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz. Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Bununla ilgili zaman yaratıp işi takip etmeniz gerekecek.

Bir kefalet işinin sonunda bazı sıkıntılar görünüyor. Bugünlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenebilir ve bununla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremeyişiniz, yarın kötü bir güne başlamanıza neden olabilir. Pek haz almadığınız biriyle, isteğiniz dışında bir arada olmak zorunda kalacaksınız. Bugünlerde aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor. Ailenize sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz.

30 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcında boşluktaki Ay, 00:08'de İkizler burcuna geçiyor. Günün içinde geleceğinize dair konulara odaklanabilirsiniz. Kurduğunuz yeni ilişkiler sayesinde güzel kariyer fırsatları yakalayabilirsiniz. Geçmişteki hatalarınızı veya yaşadıklarınızı düşünerek güzel enerjinizi düşürmeyin. Bir şeyleri değiştiremiyorsanız bugün artık bu gidişe dur diyebilirsiniz. Size engel olanları ayıklama vakti gelmiş olabilir.

30 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürprizler seni bekliyor!Haziran ayının son günü Ay, değişken burçta hareket ediyor. Dert anlatmayı seven biri hiç değilsin. Fikirlerinden, sorumluluk duygundan ve detaycı tarafından kimle karşılaşırsan karşılaş, hiç vazgeçme! İsteklerini elde edeceksin, az kaldı... Bugün dışarı çıkmaya hiç niyetin olmasa da günün sürprizleri seni bekliyor olacak. Arkadaşlarının sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilir, uzun telefon görüşmeleri yapabilirsin. Kendini herkese yetecek güçte gördüğün bir gün geçireceksin. Gün içerisinde sevgilin ilgisizliğinden dert yanabilir. Ancak tatlı dilli, olumlu yaklaşımların sayesinde aranızı hemen düzeltebileceksin. Görünüşüne ayrıca özen gösterdiğin günlerden geçerken saçlarını farklı bir renge boyatabilirsin.

30 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik anlamda bağlı olduğunuz birileri varsa özgürleşmek adına bazı kararlar alabilir ve bu kararları o kişiyle paylaşabilirsiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha akıcı koşullar ve olumlu duygular içinde olabilirsiniz. Yolculuklar ya da eğitsel imkanlar sayesinde çok şey kazanabilirsiniz.

30 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin iyiliğini isterken farkında olmadan sadece onu suçluyormuş gibi görünebiliyordunuz. Bu yüzden ifadelerinizi daha sade tutun.

30 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal yönlerinizi göstermekte ve ortaya koymakta zorlanmayabilirsiniz. Hissettikleriniz dışarıdakiler tarafından görülebilir ve izlenebilir olabilir. Görev ve sorumluluklarınızla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Sosyal ilişkiler bugün biraz daha özen gerektirebilir.

30 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar ve durumlar bugün üzerinize gelebilir. Her köşede bir çekişme var gibi görünebilir. Yolunuzun, seçtiğiniz yol olduğunu unutmayın. Engelleri önceden tahmin etmiş olabilirsiniz veya etmeyebilirsiniz, ancak bunlar kaçınılmazdır. Siz yolunuzda devam edin.

30 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü İkizler burcunda seyahat eden Ay, kariyer alanınızda sizi hareketli bir haftayla buluşturdu. İkili konular ve olaylar zihninizi oldukça meşgul edecek. Hangi projeye ağırlık vermeniz gerektiği konusunda kararsız kalabilirsiniz. Karşınızdakilerle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

30 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

30 Haziran 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sonunda kendinize güveniniz yerine geldi. O zaman bugün dışarılara çıkıp parlama zamanı. Sakın evde oturmayın. Nicedir aklınızda olan o kişi için adım atın. Göz önünde olun. Görülebilecek, haber alınabilecek yerlerde dolaşın. 

30 Haziran 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başak; sosyal hayatında hareketli ve aktif olabileceğin bir gündesin fakat yüksek beklenti geliştirmemeli; temkinli olmalısın. İşbirliği içinde olduğun kişilerin belirsiz tavırları ertelemelere yol açabilir. Yine de içten içe kendine olan güveninin tam olması hayata daha olumlu bakmanı sağlayabilir.

30 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 49' 55" R
Ay
Aslan
08° 40' 56" R
Merkür
Koç
28° 06' 02"
Venüs
Boğa
18° 03' 06"
Mars
Koç
10° 21' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 40"
Satürn
Balık
17° 41' 08"
Uranüs
Boğa
23° 08' 51"
Neptün
Balık
29° 17' 30"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 40"
Lilith
Başak
24° 52' 25"
True Node
Koç
14° 53' 45"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>