Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorumluluklarını Eksiksiz Yerine Getiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 90%
Sağlık 10%

Aşk ve romantizmle ilgili meseleler bugün oldukça kafa karıştırıcı olabilir ve şu anki durumda güçlü kuvvetlerin bir zorluk oluşturduğunun farkında olmalısınız. Bu enerjinin sonucunda ortaya çıkan olayların hevesinizi kırmasına izin vermeyin. Unutmayın ki, bu da geçecek ve işler yine netleşecek. Şu an sadece arkanıza yaslanıp bir şeyleri derinlemesine incelemelisiniz.

Şu anda biraz spor yapmaya ve fiziksel aktiviteler içinde olmaya hazır olabilirsin. Muhtemelen bugün çok fazla enerjiniz var. Yoğun bir egzersiz yapmak için spor salonuna gitmek isteyebilirsiniz. Ya da arkadaşlarınızla bir tur basketbol oynayabilirsiniz. Vücudunuza iyi bakarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz. Biraz ter atın ve bu sinir bozucu hayal kırıklıklarının bir kısmını serbest bırakın!

Parayla ilgili canınızı sıkan ne varsa bugün çözülecek. Birkaç saat içerisinde hediye veya bonus alabilir hatta belki de bir şekilde masraflarınızı kesebilirsiniz. Bu, büyük ölçüde omuzlarınızdaki yükü hafifletecek ve siz rahat bir vicdanla bu akşamı kutlamaya gideceksiniz. Bu kutlamanın bi kısmını meditasyon veya şarkı söylemeye ayırabilirsiniz. Tadını çıkarın!

Teste tabi tutuluyor gibi hissediyorsun. Sanki mahkemedesin ve kendini sonuna kadar savunman gerekiyor; hem de inandıkların ve eylediklerin üzerinden. İlk başta, bu tarz bir his rahatsızlık verici olabilir ama kısa süre sonra bu hissin güçlendirici olduğunu düşüneceksin. Davranış örüntülerini sorgulamak sağlıklıdır; o halde daha önce olmadığı şekilde kendini aç!Aile geçmişinizi nasıl koruyorsunuz? Anıları bir kutunun içinde mi tutuyorsunuz, aile yadigarlarını sergiliyor musunuz ya da bir albümünüz mü var? Sizin burcunuzda olan biri çocukken bir aile hazinesi olduğunu keşfeder ama siz onları umduğunuz gibi ilerisi için saklayamıyor olabilirsiniz. Sizden öncekilerden gelen değerli şeyleri kayıt altına alarak ve saklayarak başlayın. Aynı zamanda kendi geçmişinizi de kayıt altına almayı unutmayın. Siz de bir gün birinin atası olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizden geçen düşüncelerle savaşmaya çalışmamalısınız! Hiç onları akla uygun bir hale getirmeye bile çalışmayın! Bu düşünceler ve duygular muhtemelen sizin çocukluğunuza kadar dayanan şeyler. Onlardan kaçınmalı ve analiz etmeye bile çalışmamalısınız. Hayatınızda sizinle beraber iyileşecek bir çok karışıklık olacaktır. Bu yüzden birinin kollarında huzur ve sessizlik bulmaya çalışmalısınız.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile ilişkileri, yakın ilişkiler öne çıkabilir. Aile ve ev içinde kalabalık ortamlar, yakınlarınızla bir araya gelme gündeme gelebilir. Gün içinde aile problemleri, davalar, kariyerle ilgili konular kaygı, endişe ve sorgulama haline götürebilir. Zihnin daha çok konuşabileceği bir gün.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde yalnız yaşayan bir Başak burcuysan programını kendine göre yapmakta hiçbir sakınca görmüyorsun. Vaktini iyi kullanmalısın. İş yerindeki sorumluluklarını eksiksiz yerine getiriyorsun. Ekip arkadaşlarının da aynı hassasiyeti göstermesini isteyebilirsin. Ekonomik açıdan bir takım soru işaretleri yaşayabilirsin.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış anlaşılmaları ancak sevgiyle çözebileceğiniz bir gün. İlişkilerde karşı tarafın bencilliğini fark edebilirsiniz ama siz bu noktada sürecin her detayını göz önünde bulundurarak ilerlemelisiniz. Yalnızlıktan sıkılan ve beni ne zaman bulacak güzel bir aşk hikayesi diyenler için bugün tam da doğru zaman diyebiliriz. Sevdiğiniz bir kişi var ise ve bunu söylemekten çekiniyor iseniz artık beklemenize gerek yok diyoruz ve ilk adımınızı atmanızı bekliyoruz. 

2 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konulara dikkat etmenizde fayda var. Geçmişe ait konular gündeme gelebilir. Güven içinde olduğunuzu hissettiğiniz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Parasal konularınızda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal kararlar vermekten çekinmelisiniz. İlerleyen saatlerde ailenizle ilgili daha akıcı koşullar söz konusu.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizde, stilinizde değişiklik yapmak, alışveriş ve bakım gibi konular için oldukça uygun bir gündesiniz. Kendinizle ilgilenmek size çok iyi gelecek.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Satürn bugün geri hareketinde burç değiştirip Oğlak burcuna geri dönüyor. Bu dönüşle birlikte 21 Mart öncesi dönemde sizi uğraştıran aşka dair konular yeniden gündeminize gelebilir. Sevdiklerinizle ilgili, çocuklarınızla ilgili ciddi konularla uğraşırken düzeltmeniz gereken yaklaşım noktalarında irili ufaklı testlere de maruz kalabilirsiniz. Bu alanda daha sorumlu davranmanız, aşkın ve sevginin sorumluluğunu üstlenmeniz, yüklenmeniz gerekebilir.

2 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeteneklerinizden birini geliştirmeniz için karşınıza harika bir fırsat çıkabilir. Normalde bu hobinizde profesyonelleşmek için çok fazla harcama yapmanız gerekiyordu ancak çekiliş ya da hediye gibi bir sürprizle cebinizden tek kuruş çıkarmadan güzel bir eğitim alacaksınız.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati ev ve aile konularını gündeme taşıyor. Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bir gün olacak.Evinizi düzenleyebilir, dekorasyon ve tadilat işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Ailevi problemlerinizi çözmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güvendiğiniz bir aile üyesinden finansal konular hakkında tavsiyeler alabilirsiniz. Hayatınızda olan değişikliklerin sizi yıldırmasına izin vermeyin. Kendinize ve yeteneklerinize daha çok inanın.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir işbirliği içinde olabilir ve bu işten önemli paralar kazanabilirsiniz. Her şey size bağlı gelişecek. Aşkla sosyal yaşantınız iç içe girebilir. Bu durumdan sevdiğiniz hiç hoşnut kalmayabilir ve sizi kırılabilir. Kendinize fazla zaman ayırmalısınız.

2 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 32' 19" R
Ay
Koç
10° 16' 47"
Merkür
Koç
19° 50' 32"
Venüs
Boğa
07° 29' 35"
Mars
Koç
03° 46' 60"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 28"
Satürn
Balık
17° 01' 29"
Uranüs
Boğa
22° 38' 60"
Neptün
Balık
29° 03' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 09"
Lilith
Başak
23° 55' 20"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>