Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeteneklerin Gelişiyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 10%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün sevdiklerinizi rahatsız edip sürekli onları sevdiğinizi söylemeye gerek yok. Biraz mola verip nefes alırsanız, varlığınızı daha çok kıymetini bilecekler. İnsanlara kanatlarını açmak için gereken yeri vermek için biraz geri adım atın. Biraz kendi ayakları üzerinde duran bir tavır takınmak en iyisidir, böylece başkalarına güvenmek yerine kendi kişiliğinizi geliştirme fırsatı bulacaksınız.

Bugün çalışırken zaman zaman aralar vermeniz gerekebilir. Bugün işyerinizde bazı güçlü duygular havada olabilir ve bu yüzden biraz gergin hissedebilirsiniz. Her zaman hassas tip oldunuz, bu yüzden bu durumlardan biraz uzak durmaya ihtiyacınız var. Öğle yemeğinde biraz yürüyüşe çıkın ya da angarya işlerinizi yapın. Ateşli tartışmalara fazla karışmayın. Daha yumuşak ve bağımsız bir tutum sergilemeye çalışın.

Bir arkadaşınız bugün sizden biraz borç para isteyebilir ve siz de sanki ihtiyacı olandan ve kesinlikle sizin verebilceğiniz miktardan daha fazlasını istiyor gibi hissettiniz. Bunun sizi tuhaf bir duruma soktuğunu düşünebilirsiniz, ancak arkadaşınızla konuşup ona durumu anlatmaya çalışın. Eğer hayır demeniz gerekiyorsa, söyleyin! Zaten gerçekten arkadaşınızsa, sizi anlayacak ve durumuna başka bir çözüm bulacaktır.

Bugün en ateşli tutkuların bile cesareti kırılabilir. İnsanlar her ne kadar soğuk bir insan olduğunu söylese de, içindeki bütün bu buzun altında yanan ateş tam bir volkan gibi. Fakat bugün bir kez daha kendini hislerinden mesafeli bulacaksın. Onları kontrol etmeye çalışacaksın. Çok alayvari ve kinci olmamaya çalış...Bazen başkalarının görüşlerine karşı fazla hassas oluyorsunuz. Çevrenizden birinin, sizden farklı bir görüşü olduğunu fark edebilirsiniz. Size karşı biraz soğuk davranabilir ve siz de bu davranışa alınabilirsiniz. Dik durun ve kendinizi savunun. Yetenekleriniz bu kişiyi sindirebilir. Onlarla yarıştığınızı düşünen bazı kişiler size eleştirel yaklaşabilirler. Onların bu olumsuz davranışını, itici bir güç olarak kullanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir konuda uzmanlaşmak üzere bir kursa yazılmaya karar verebilirsiniz. Dünya dinleri hakkında resmi bir kurs ya da basit bir meditasyon grubu olabilir. Fiziki ve çevrimiçi kitap mağazalarından uzak durun çünkü ilgili konuda kitaplara bir servet harcamanız olası! Bu kursun etkileri yalnızca bilgi edinmekten çok daha öte olacak. Değişime hazır olun!

27 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bazı ilişkilerde iyileşme ve toparlanmalar görülürken, duygu paylaşımları içerisinde olabilirsiniz. Ortak çaba ve emeğin olmadığı ilişki ve ortamlarda ise uyumsuzluk, yabancılaşma ve küslükler gündeme gelebilir. Uyum ve uyumsuzluk ilişkilerde süreçleri belirleyici olacaktır.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı olmak ve farklı düşünmek hoşuna gidiyor. Ancak çevrendeki insanların fikrine karşı da saygılı olmalısın. Bugün fazla bencil bir imaj çizebilirsin. Bazı arkadaşların ile aran açılabilir. Resim çizmek, müzik yapmak gibi bir hobiye sahipsen başarılı eserler ortaya koyabilirsin. Etrafın tarafından bu kadar çok yetenekli olman kıskanılmıyor değil.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar pozitif anlamda sizi etkileyebilir.  Önemli bir dostunuzun kariyeriniz de sağlayacağı destek sizi mutlu edebilir. İlişkilerde aktif ve heyecanlı ve bir o kadar da hareketli bir zaman dilimi. Duygusal alınganlığımızın hayli yüksek olacağı bugünü duygularımızla değil de aklımızla yönetmek daha iyi sonuçlar verebilir. Aşk ve ilişkiler konusunda nasıl ve ne türlü adım atacağınızla ilgili kararsızlık yaşayabilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sayesinde daha atılımcı ve cesursunuz. Ancak ailenizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularla da ilgilenmeniz gerekebilir.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi melankolik hissedebilirsiniz. Kendinizi daha olumlu göreceğiniz ancak anılarınızı da bırakamayacağınız bir dönemdesiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partneriniz, dostlarınız ve ortaklarınızla iletişim kurma konusunda mücadele, soğukluk ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilir, kendiniz de bizzat mesafe koyabilirsiniz. Keskin sınırlar çizmeden önemli paylaşımlarınızı bir diğer güne ertelemeniz gereken bugün, planlanan yolculuklar, eğitimler ve doktorlar, öğretmenlerle ilgili konularda geçici sorunlar yaşayabilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınız kendisi için önemli olan bir konu hakkında kararlıysa, onun seçimlerine müdahale etmemeye özen göstermelisiniz. Kendi doğrularınızla onu yönlendirmeye çalışmak yapabileceğiniz en büyük hatalardan olacak.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay’ın Mars ile karşıtlığı ikili ilişkilerinize vurgu yapıyor. Bugün ilişkilerinizde veortaklıklarınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz.Eleştiri yaparken kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz. Bugün kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

(22 Ağustos-23 Eylül) Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay burcunuzda ilerlerken dikkatleri üzerinize çektiğiniz bir gündesiniz. Lider, yönetici ve cesur tarafınızı ortaya koyabilirsiniz. Yalnızca görünüşünüz ve duruşunuzla değil ciddi, vakur, kararlı yönlerinizle insanları kendinize hayran bırakabilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkileriniz güçleniyor. İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destek iletişim sorunlarınızı çözüyor. Etkili konuşmalarınız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceksiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 14' 42" R
Ay
Koç
21° 00' 03" R
Merkür
Koç
20° 23' 27"
Venüs
Boğa
08° 23' 28"
Mars
Koç
04° 20' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 44"
Satürn
Balık
17° 05' 04"
Uranüs
Boğa
22° 41' 31"
Neptün
Balık
29° 04' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 32"
Lilith
Başak
24° 00' 11"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>