Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Gizemler Artabilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2020, Salı

Aşk 50%
Para 20%
Sağlık 80%

İnsanlarla sohbet etmek için güzel bir gün. Şakacı ve esprili havanızda olacaksınız. Birkaç arkadaşınızla takılmaktan ve yaratıcı fikirler paylaşmaktan hoşlanabilirsiniz. Onlarla birlikte hem şakalar yapmak hem de mantıklı konuşmalar yapmaktan zevk alacaksınız. Bir partiye veya başka bir sosyal etkinliğe davet edilirseniz, herkesin gözü sizde olacak. Yaratıcı fikirleriniz ve kocaman gülümsemeniz insanları büyüleyecek!

Bugün kariyer hedeflerinizde daha doğrudan olmaya karar verebilirsiniz. Hatta tamamen farklı bir yöne gitmeye karar verebilir ve kariyerlerinizi değiştirebilir, tutkularınızı önceliklerinizin de üstüne koyabilirsiniz. Kesinlikle büyük bir değişiklik yapmaya ve amaçlarınızı tamamlamak adına sorumluluk almaya hazırsınız. Yeni şeyler deneme ihtiyacınız hakkında kendinize karşı dürüst olun ve hayaliniz üzerinde durmaya devam edin!

Bugünkü gökyüzü haritası, gün boyunca biraz yorulacağınıza işaret ediyor. Bu da büyük projelere dahil olmak için iyi bir zaman olmadığı anlamına geliyor. Bazı projelerinizi durdurup, dinlenseniz ve sonraki günlerde tekrar onlarla uğraşmanıza gerek olmayacağınızdan emin olsanız daha iyi olacak. Tamamlanmış projelerinizi bir kenara bırakıp, yenileri için yola devam etmek için iyi bir gün!

Bugün, diğer insanlardan farklı yaşam felsefen olduğunu fark edeceksin. Ailedekilerle veya arkadaşlarınla yaptığın tartışmalarda, ne kadar da karşıt fikirlere sahip olduğunu göreceksin. Siyasi görüşün farklı olabilir. Ya da spiritüellik, dinsel meseleler hakkında özgün bir düşünceye sahip olabilirsin. Kendini öznelliğine sahip olmak iyi bir şeydir, merak etme. Tam da olman gereken insansın!Efsanevi sabırsızlığınız sizi tuzağa düşürüyor. Aşırı acele ediyorsunuz. Dışarıdan bir şeyleri değiştirmiş olabilirsiniz ama kim olduğunuzu değiştiremediniz. Her şeyi silip baştan başlamayı makul bulan dürtünüze direnin. Eğer böyle yaparsanız, birkaç ay içinde başladığınız noktaya geri döneceksiniz. Daha akılcı bir yaklaşım benimseyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların içyüzünü görme ve kelimeleri ardında saklanan güdüleyicilerini anlama kapasitesine sahip olduğunu farkedeceksin. Bu ilginç gün içinde, müthiş araştırma ve sorgulamalar başlatabilirsin. Tabi kimseyi rahatsız etmeden. Konuşmaları daha derin bir seviyeye getirmek için yeni sağladığın bilgilerden oluşan birikimini kullanmak isteyeceksin.

23 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısından itibaren finansal dengeniz, yatırım ve ödemelerle ilgili konularda arayış ve sorgulama, düzenleme içinde olabilirsiniz. Aylık geliri arttırma, işinizi geliştirme vebaşvuruları gündeminizde olabilir. Sağlıkla ilgili hassasiyetler, destekler olabilir. Yapıcı, yardımcı yanınız öne çıkabilir.

23 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her zamanki düşünce yapından çıktığını hissedebilirsin. Bunun sebebi duygusal boşlukta olman olabilir. Aklındakileri kimseyle paylaşmak istemeyebilirsin. İşlerini gizli halletmeyi seviyorsun. Çocukları olan bir Başak burcuysan onların kişisel gelişimleri ile ilgili yakından alakadar olabilirsin. Biriken faturaların ödemesinde gecikmeler yaşanabilir.

23 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden duyacağınız haberlerin peşinden gitmeyin. Bazı haberler yalan yanlış kulağınıza gelebilir. Aşk hayatınızla ilgili güzel gelişmeler gündemde olabilir. Dargınlıklar son bulabilir. Yaşamınızda yarım kalmış bazı durumları artık görmek istemeyeceğiniz ve bugüne değin görmezden geldiğiniz bütün konulara el atacak kadar kendinizi cesaretli ve atılgan hissedeceğiniz bugünü doğru bir şekilde değerlendirdiğiniz takdirde yaşamınızdaki bir sürü yarım kalmış soruların cevabını bulabilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Gün içinde keyif aldığınız insanlarla birlikte olmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyebileceksiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi şanslı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan karmaşa içerisinde olabilirsiniz. Aynı anda bir çok seçeneği göz önünde bulundurma haliniz kafanızın karışmasına neden olabilir.

23 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eğitim süreçleriniz, seyahatler ve iletişim konusunda geçici problemler yaşayabilirsiniz. Dostlarınız ve partnerinizle olan diyaloglarınızda mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabileceğini bu süreçte, paylaşmak istediğiniz önemli konuları akşam saatleri veya bir sonraki güne ertelemeniz faydalı olacaktır.

23 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların fikirlerini belirtmekte özgür olduklarını unutmayın. Sizinle aynı görüşte olmayan bir insana sırf bu sebeple düşmanca hisler besleyemezsiniz. Çocukluk yapmayın.

23 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Aslan burcuna giriş yapacağı 15:33’e kadar Yengeç burcunda seyahat edecek. Sabah saatlerinde sosyal ilişkileriniz ön planda olacaktır.Ay’ın Aslan burcuna girişi ile yalnız kalma ihtiyacınız artıyor. Öğleden sonraki saatleri meditasyon yaparak değerlendirebilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize yeniden aşık olacaksınız ve romantik günler geçireceksiniz. Rahatlamakta zorlanıyorsanız çevrenizdeki insanlardan yardım istemekten çekinmeyin. Arkadaşlarınızla planlar yapmak için harika bir zaman.

23 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiklerinizi korumak adına fazla sorumluluk alıyorsunuz. Kendinizi aşan konularda bile gereksiz bir yük içindesiniz. Bugün, marjinal düşüncelere sahip kişilerle birlikte olmak istiyor ve farklı ortamlarda bulunmak istiyorsunuz.

23 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 00' 10" R
Ay
Koç
17° 19' 26" R
Merkür
Koç
20° 11' 57"
Venüs
Boğa
08° 04' 60"
Mars
Koç
04° 09' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 13"
Satürn
Balık
17° 03' 50"
Uranüs
Boğa
22° 40' 39"
Neptün
Balık
29° 04' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 43"
Lilith
Başak
23° 58' 32"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>