Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Fazla mı Alıngansın? Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Başkalarının ne düşündüğünü fazla önemsemeyin. Özgür ruhlu bir hava burcu olarak, kendinize karşı dürüst olmanız önemli. Şu anda, hangi yolu takip edeceğinize karar vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Başkalarının görüşlerinin sizi çok fazla etkilemesine izin vermeyin. Örneğin, yeni bir maceraya atılmaktan bahsederken, anneniz bununla ilgili korkularını ifade edebilir. Ama kalbinizin derinliklerinde, sizin için neyin doğru olduğunu biliyorsunuz. O halde, kim tutar sizi!

Bugün etrafınızdaki insanlar sizdenyüklerini yeniden yapılandırmak ya da detay odaklı görevleri ele almak için yardım almak için sıraya girecek. İşinizde, işlerin nasıl daha iyi yapılabileceğine dair fikir vermenin vakti gelmiş olabilir. Kişisel yaşamınızda, bazı şeyleri nasıl geliştirebileceğin konusunda tavsiye almak için arkadaşlarınıza bakın. Çevrenizdeki durumların nasıl daha iyi organize edilebileceğiniz ve değiştirilebileceğiniz konusunda bugün net bir vizyona sahip olmalısınız.

Ayağınız zaten gaz pedalındayken hızınızı arttırmak zordur. Ancak, hayatınıza biraz daha tempo gelebilir. Kendinizi, size yol gösterecek çok az bilgiyle çok fazla hızlı karar alıyorken bulabilirsiniz. Bu hıza yetişmek çok önemli, bu yüzden bugün tereddüt etmeyin. Korkularınızı bir kenara bırakın ve sezgilerinize güvenin.

Düşüncelerin çılgın ve saldırgan olabilir; ama her şeyin kısa süre içinde yerli yerine oturacağını göreceksin. Zihnin çok daha berrak olacak; fakat yine de duygularının başına bela açtığına tanık olabilirsin. Hedeflerin konusunda sabırlı ol. Sırf yapılacaklar listen dolup taşıyor diye hepsini bir güne sığdırmak zorunda değilsin.Bugün belki bir tür grup aktivitesi ya da belki de arkadaş aracılığıyla bir veya daha fazla heyecan verici yeni insanla tanışabilirsiniz. Bu insanlar sizi evinizde bilfiil ziyaret edebilir. Onlarla ve diğerleriyle kuracağınız ilişkinin size ilham ve motivasyon kaynağı olması ve geleceğiniz için birçok yeni olasılığı aklınıza getirmesi muhtemel. Ayrıca bir taşınma tasarısı da söz konusu olabilir. Gününüzün tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkes gerçek bir star olduğunuzu düşünüyor! Sadece siz kendinizi böyle hissetmiyorsunuz. Son zamanlar size neler oldu? Kendinize güveninizi mi yitirdiniz, bunun için bir şeyler yapıyor musunuz? Hayatınızda daha fazla başarı hissine mi ihtiyacınız var? Tüm bunlar mümkün fakat gelişim için almanız gereken riskleri alacak mısınız?

19 Haziran 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yöneticilerinizle konuşmalar, görüşmeler içerisinde olabilirsiniz. İleriye dair küçük veya büyük hedefleriniz, planlarınız gündemde olacak. Finansal konular ve eğitim hayatınızla ilgili araştırma, düzenleme içerisinde olurken bu iki alanla ilgili daha kaygılı veya sabırsız olabilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklında yaptığın hesapların rutin hayatta karşılığı olamayabilir. Karşılaştığın sorunlarda hazırlıksız yakalanmış imajı çizebilirsin. Panik yapmamalı ve kendi sakince düşünebileceğin alanlar sağlamalısın. Gereğinden fazla alıngan olabilirsin. Bu da yanlış anlaşılmaları beraberinde getiriyor. Hiç olmadık konulara bile kurunu yapıp alınabilirsin.

19 Haziran 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiniz içinde bir telaş içinde olabilirsiniz. Yalnız kalma korkusu belki de artık bazı durumları çekmek istememe duygusu içindesiniz. Değişken kararlardan uzak durmalısınız. Artık sizi üzen ve yoran ilişkilerden ayrılmanız gerekiyor olabilir. Karşınızdaki insanın yükünü çekmek sizleri hiç olmadık bir noktada daha sonra zorlayabilir. Daha sağduyulu olmalısınız.

19 Haziran 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Değişken koşullara ayak uydurmakta zorlanmayacağınız bir gündesiniz. Ev ve toprağa ait gelişmeler yaşanabilir. Öğlen saatlerinde içgüdüsel olarak liderlik yapacağınız konular var. İlerleyen saatlerde dengesiz davranışlarla karşılaşacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Duygularda karmaşa olabilir.

19 Haziran 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söylediklerinizin yanlış anlaşılması ya da iyi niyetinizin kullanılması gibi durumlar size tecrübe, sağ duyu ve dikkat kazandırdı. Aşk ilişkilerinizde şans ön planda

19 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yaptığınız işleri en iyi şekilde tanıtabilir, başarılarınızla önplanda olabilir, hayatınızda aşk, mutluluk ve uyumu daha fazla hissedebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde sevdiklerinizle keyifli etkinliklerde bulunabilir, arkadaş çevreniz ve partnerinizle mutluluk veren eğlenceli ortamlarda yer alabilir ve çalışma hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne yapacağınızı tam olarak bilmediğiniz bir durumun içindesiniz. Gün boyunca hızlı bir şekilde çalışacak ve düşünecek olmanız da kafanızı iyice karıştıracak.

19 Haziran 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün kariyer evinizde seyahat edecek. Bugün kariyerinizi geliştirmeye yönelik eğitimlere katılabilirsiniz.İş hayatında kendinizi daha fazla göstermek isteyeceğiniz bir gün olacak. Beraber çalıştığınız kadınlardan yardım ve destek görebilirsiniz.

19 Haziran 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız.

19 Haziran 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızda kırgınlıklar yaşayabilirsiniz, ancak bu durum uzun sürmeyecek. Bugün daha rahat olmaya çalışın ve güzel bir uyku çekin.

19 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, olumsuz etkilenmeye açık bir gününüzdesiniz. Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakabilir, dikkatli olun.

19 Haziran 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 32' 13" R
Ay
Terazi
06° 58' 12"
Merkür
Boğa
04° 20' 21"
Venüs
Boğa
24° 03' 26"
Mars
Koç
14° 04' 25"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 47"
Satürn
Balık
18° 01' 10"
Uranüs
Boğa
23° 25' 51"
Neptün
Balık
29° 24' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 32"
Lilith
Başak
25° 24' 53"
True Node
Koç
14° 56' 29"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>