Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorumluluklarının Farkındasın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün biriyle ilginç bir konuşma yapabilirsiniz. Gezegensel enerjiler iletişimi ön plana çıkarıyor. Tahmin etmediğinizi biri size açılabilir. Örneğin, patronunuzyerinizde olan değişikliklerle ilgili bazı bilgileri sizinle paylaşabilir ve dürüstlüğü sizi şaşırtabilir. Ya da belki o çekici meslektaşınız sonunda flört etme girişimlerinize cevap verebilir. Anı yakalayın ve bu kişinin ilgisini çekin! Şans bugün sizinle.

Bugün, işinizde biraz sabırlı ve ihtiyatlı olmanız gerekebilir. İşlerinizi biraz da olsa düzene sokabilirsiniz ama birisi size kabadayılık etmeye kalkarsa eğer bu hiç hoşunuza gitmeyecek. Tırnaklarınızla kazmaya ve rakiplerinizin tüm karşı enerjilerine direnmeye eğilimlisiniz, ancak daha esnek bir zihin anlayışını benimserseniz daha başarılı olursunuz. Etrafınızdaki insanlar her konuda sizinle aynı fikirde olmayabilir, ancak birlikte çalışmanın bir yolunu bulmalısınız.

Finansal konuda beklenmedik fakat güzel bir talih kuşu, yaşam koşullarınızda uzun zamandır istediğiniz değişkliklere yol açabilir. Gerçek bir adım atmaya karar verebilir ya da dekorasyon, düzenleme veya mobilya konularında daha az köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizden biri başka bir yere taşınabilir veya yakınlarınıza yeni biri taşınabilir. Bunların hepsi olumlu değişimler ve hayatınızda büyük farklar yaratacak gibi görünüyor.

Hislerin bugün çok güçlü fakat asıl mesele bu gücü nasıl kullandığın. Biraz uyuşuk hissediyor olabilirsin; hatta uyanmak ve hareket etmek bile zor gelebilir. Eğer harekete geçersen, günün olaylarının oldukça dönüştürücü olduğunu fark edeceksin. Zaten güçlü duyguların içinde bir şekilde bir hareketlenme yaratacaktır.Açgözlü ve yardıma muhtaçmışsın gibi davranma. Bir şeye bencilce saldırdığın takdirde o şeye ulaşmanın senin için daha da zorlaşacağını göreceksin. İhtiyacın olan şeylerin, güven ve umut duyduğun sürece ayağına geleceğini görebilirsin. Ulaşmayı arzuladığın şey için başkalarını manipüle etmene hiç gerek yok. Ne kadar açgözlü olursan insanlar sana yardım etmekten o kadar kaçınır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün belki bir tür grup aktivitesi ya da belki de arkadaş aracılığıyla bir veya daha fazla heyecan verici yeni insanla tanışabilirsiniz. Bu insanlar sizi evinizde bilfiil ziyaret edebilir. Onlarla ve diğerleriyle kuracağınız ilişkinin size ilham ve motivasyon kaynağı olması ve geleceğiniz için birçok yeni olasılığı aklınıza getirmesi muhtemel. Ayrıca bir taşınma tasarısı da söz konusu olabilir. Gününüzün tadını çıkarın.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile büyükleri, ebeveynler ve akrabalar gündeminizde olabilir. Aile üyelerinin hayatında önemli bir konu, gelişme söz konusu olabilir. Çocuklar için çabalayabilir, daha iyisi için ekstra efor sarf edebilirsiniz. Ebeveyn olma isteği, hamilelik haberleri olabilir.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük yaptığın aktivitelerine karşı duyarlısın onları eksiksiz yerine getiriyorsun. Bu durum sağlıklı günler geçirmende öncülük ediyor. Sorumluluklarının farkındasın ve planlarını ona göre yapıyorsun. Bir düzen çerçevesinde hareke etmen çevrene karşı iyi bir örnek olmanı sağlıyor. Geçmişte hesaplar tekrar gündemine gelebilir.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz içerisinde net olmayan durumlar ortaya çıkabilir. Bu alanda şikayetçi olmak ya da yöneticilerinizle bu durumu konuşmak sizi itici biri haline getirebilir. Sanki her işe karışıyor ve her konuda fikri olan biri gibi görünebilirsiniz. Biliyorsunuz kihayatında bu tavır en sevilmeyen ve tutulmayan tavırdır. Memnuniyetsizliğinizi kendinize saklayın ve kimseden şikayetçi olmayın. Daha stratejik olmanız gereken bir gündesiniz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sürekli hareket halinde olabilir ya da evle ilgili işlerle ilgilenebilirsiniz. Gününüzü daha iyi planlamaya bakın.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi yargılayan kişiler başarılarınızı gördükçe şaşırabilirler. Bu durum da motivasyonunuzun ve kendinizi gösterme isteğinizin artmasına neden olabilir.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedef ve planlarınıza odaklandığınız bir gün geçirebilirsiniz. Üstleriniz, yöneticileriniz, sizden yaşça büyük otorite konumunda kişilerin etkisini hissedebilirsiniz. Ancak Güneş tutulması öncesinde akışta ilerlemeniz gereken bir gün olabilir.

20 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı kültürlerle ilgilenmeye başladığınız bir dönem. Aynı zamanda bu kültürlerin mutfaklarını da denemeye heveslisiniz. Yoksa içinizdeki aşçı mı uyanıyor?

20 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün İkizler burcundaki seyahatine devam edecek. Kariyerinizle ilgili konular bugün ön planda olacaktır.Ay'ın Neptün ve Mars ile etkileşimiortaklarınızla anlaşmazlıklara işaret ediyor. Kariyer hedeflerinizde gerçekçi olmalısınız.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Sağlık probleminiz şu sıralar yok.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşinizle birlikte ilişkinizden ne istediğiniz konusunda derin bir konuşma yapın. Aklınızı ve becerilerinizi öne çıkaracak yenifırsatları alacaksınız. Meditasyon ve yoga, daha dengelenmiş hissetmenize yardımcı olabilir.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş disiplininiz mükemmel gidiyor. Bugün çevrenizdeki kişileri zekanızla etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken daha sakin ve temkinli olmalısınız.

20 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 32' 13" R
Ay
Terazi
06° 58' 12"
Merkür
Boğa
04° 20' 21"
Venüs
Boğa
24° 03' 26"
Mars
Koç
14° 04' 25"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 47"
Satürn
Balık
18° 01' 10"
Uranüs
Boğa
23° 25' 51"
Neptün
Balık
29° 24' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 32"
Lilith
Başak
25° 24' 53"
True Node
Koç
14° 56' 29"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>