Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Düzenin Değişiyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugünkü gezegen konumu, bu burçtaki insanların aşk hayatında ve yaratıcılığında geçirdikleri nispeten kasvetli döneme bir son verebilir. Eğer "ruh eşinizi" henüz bulamadıysanız, bu dönem bu konuda oldukça umut vadediyor. Eğlenecek ve hayatınızı değiştirebilecek bazı ilginç insanlarla tanışacaksınız!

Bilim ya da uzay araştırmaları gibi belirli alanlar, çok güçlü bir takım ruhuyla desteklenmiş herkesin katılımını gerektirir. İnatçı Başak kişiliğiniz sizi, grup içindeki en büyük uzman yapmaz. Tabii ki, sorumlu olan siz değilseniz, hiç kimse sizin olmadığınız gruplarda çalışmaktan zevk almayacak. İlk adımı atmanız şartıyla böyle bir mucize mümkün.

Uzak bir yerde bir tatil planınız mı var? Beklenmedik küçük problemler planınızı bozabilir, bu da hevesinizi kırıp size tüm planı iptal etmeniz gerektiğini düşündürtebilir. Hatta telefon açıp bunu yapmayı bile düşünebilirsiniz. Bugün böyle bir eyleme girişmeyin. Genel durum yarınla beraber açıklığa kavuşacak gibi gözüküyor. Planınızı tekrardan dört gözle beklemeye koyulacaksınız. Odaklanın ve sakin kalın.

Ayak işleriyle uğraşmak için iyi bir gün değil. Hava ve trafik muhalefeti söz konusu olabilir. Ayrıca önsezilerin oldukça kuvvetli olacak ve bu sebeple çevrendekilerden kolay etkilenebilecek; öfke ve hüsran yaşayacaksın. Sıkıntılı bir dönemden geçen birini konuşmalarınla rahatlatabilirsin. Fakat bu kişiye karşı sabırsızlığını koruyamama ihtimali de yok değil. Diplomatik olmaya çalış!İnsanların içyüzünü görme ve kelimeleri ardında saklanan güdüleyicilerini anlama kapasitesine sahip olduğunu farkedeceksin. Bu ilginç gün içinde, müthiş araştırma ve sorgulamalar başlatabilirsin. Tabi kimseyi rahatsız etmeden. Konuşmaları daha derin bir seviyeye getirmek için yeni sağladığın bilgilerden oluşan birikimini kullanmak isteyeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki başarılarınızdan elde ettiğiniz yüksek kazanç, daha önceden ihtiyaç duymadığınız lüks eşyalar satın almak için delice bir istek duymanıza neden olabilir. Seçici olduğunuz ve dürtüsel alışverişin cazibesine kapılmadığınız sürece bunda sıkıntı yok. Ayrıca bu aralar aşırı yiyip içmemeye de dikkat etmenizde fayda var. Başarılarınızın keyfini sürmek en doğal hakkınız ancak bu esnada sağduyunuzu da kaybetmemelisiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün motivasyonunuz ve iç huzurunuz dış koşullardan etkilenebilir. Güzel durumlar gün içinde sizi yükseltirken, stresli konular gerilimi getirebilir. Arkadaşlar, aşk hayatı ve sosyal çevrenizde oluşabilecek anlaşmazlıkları büyütmek zorlanmaları getirebilir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düzenini alt üst etme düşüncesi hiç senin düşünce yapında bulunmayan bir durum. Ancak üzücü bir olay sonrasında bütün düzenini değiştirebilirsin. Yeni düzenin ile ilgili planlarını ve düşüncelerini uygulamaktan çekinmemelisin. Yeni bir sayfaya başlarken ilk adımı çekimser atabilirsin. Ancak düzen ve tertibe olan alışkanlığın bu durumun üstesinden gelecektir.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişe dair kariyer korkularınızı artık bırakmanız gerekmektedir. Şartlar ve durumlar değişti, bunu fark ederek doğru bir plan çizmeli ve bu yola güven duymalısınız. Aşk ve ilişkilerde yeni kararlar almak ve uygulamak isteyeceksiniz. Özel ilişkilerde uzun süreden beri yaşamış olduğunuz bazı sıkıntılı durumlar yerini güzel günlere bırakıyor olacaktır. Ancak bazı sağlık sorunları yüzünden planlarınızı ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Tedavinizi aksatmamanız ve rutin sağlık kontrollerinizi yerine getirmeniz gerekecektir. 

22 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentileriniz doğrultusunda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız organizasyonlara sevdiklerinizi de davet edebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebileceksiniz. Öğleden saatlerinde uğraştığınız işlere daha sezgisel yaklaşabilirsiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal açıdan verimli bir dönem olsa da aşk ilişkilerinde kendinizi ifade etmekten çekinebilir, net adımlar atamayabilirsiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş tutulmasının ardından özellikle sosyal alandaki girişimlerinizi ya da arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi sağlamlaştırabilecek imkanlar da söz konusu olabilir. Fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlgi odağında olmaktan sıkılmaya başlamış gibisiniz. Ancak endişelenmeniz gerek yok çünkü bu durum çok da uzun sürmeyecek. Uzaktan tanıdığınız birinin yaşadığı bir skandalla beraber tüm gözler onun üzerine çevrilecek.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, dün gerçekleşen Güneş Tutulmasının ardından Yengeç burcundaki seyahatine devam ediyor. Sosyal yönünüzle ön planda olacağınız bir gün.Arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarda bulunmak iyi gelecektir. Hayallerinizi, umutlarınızı ve ideallerinizi belirlemek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeterince uyumuyorsanız bugün enerjiniz diğer günlere göre daha düşük olacaktır. Uzun süredir hiç bu kadar istikrarlı hissetmemiştiniz. Başkaları yerine kendinizi memnun etmeye odaklanın.

22 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş yaşantınızda gelişmek istiyorsanız, arkadaş çevrenizde güçlü dostların yardımına ihtiyacınız olacak. Zorlandığınız konularda yardım almalı ve sabit düşünmekten vazgeçmelisiniz. Kazanç artışı, kariyerinizle paralel ilerleyecek.

22 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 01' 47" R
Ay
Koç
17° 43' 57" R
Merkür
Koç
20° 13' 13"
Venüs
Boğa
08° 07' 03"
Mars
Koç
04° 10' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 36"
Satürn
Balık
17° 03' 59"
Uranüs
Boğa
22° 40' 45"
Neptün
Balık
29° 04' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 49"
Lilith
Başak
23° 58' 43"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>