Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Farkında olmadan İnsanları Kırabilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 40%

Bugün size bolca şans ve eğlence getirecek. Gezegensel enerji karizmanızı güçlendirecek ve size harika fırsatlar sunacak. Markette kuyruğuunda beklerken ruh eşinizle tanışabilir veya banka hesabınızda ekstra para olduğunu öğrenebilirsiniz. Hayatın parlak taraflarını görmek için güzel bir gün. Şu an izlediğiniz yol hakkında düşünceleriniz olumlu yönde olacak.

Maceraperest tarafınızın duygularınızı desteklediğini farketmeniz gerekiyor. Ruhunuzun bu iki parçası, sınırlarınızın ötesine uzanmanıza yardımcı olmak için uyum içinde çalışıyor. Yeni diyarlara doğru ilerleyin ve bir şey anlamadığınızda sorularınızı sorun. Zihinsel ve duygusal olarak öğreneceğiniz, gelişeceğiniz ve büyüyeceğiniz tek yol budur. Okuldan çıktığınızda öğrenme eyleminin durduğunu düşünmeyin.

Bugün ilgiler üzerinizde. Yaratıcı yazma, hikaye anlatıcılığı, konuşma, öğretme veya aktörlük bugünkü gündeminizde olabilir ve bu konularda başarılı olacaksınız gibi. Zihniniz odaklanmaya hazır, hafızanız çok güçlü. Bugün ne yaparsanız yapın, bunu uzun süre devam ettireceksiniz gibi görünüyor ve kesinlikle bundan keyif alacaksınız. Aynı zamanda, alacağınız iltifatlara da hiç şaşırmayın. Günün tadını çıkarın!

Senden genç insanlarla çevren sarılmış olabillir. Yeni çalışanları eğitiyor olabilirsin mesela. Ya da genç stajyerlere rehberlik ediyor da olabilirsin. Eğer çocukların varsa onlarla vakit geçirebilirsin. Olgun bilgeliğini onlara sunmak, zihinlerini de olumlu yönde etkileyecektir. Doğuştan öğretmensin; hayat hakkındaki bilgi birikimini paylaşmaktan çekinme!Son zamanlardaki başarılarınızdan elde ettiğiniz yüksek kazanç, daha önceden ihtiyaç duymadığınız lüks eşyalar satın almak için delice bir istek duymanıza neden olabilir. Seçici olduğunuz ve dürtüsel alışverişin cazibesine kapılmadığınız sürece bunda sıkıntı yok. Ayrıca bu aralar aşırı yiyip içmemeye de dikkat etmenizde fayda var. Başarılarınızın keyfini sürmek en doğal hakkınız ancak bu esnada sağduyunuzu da kaybetmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Açgözlü ve yardıma muhtaçmışsın gibi davranma. Bir şeye bencilce saldırdığın takdirde o şeye ulaşmanın senin için daha da zorlaşacağını göreceksin. İhtiyacın olan şeylerin, güven ve umut duyduğun sürece ayağına geleceğini görebilirsin. Ulaşmayı arzuladığın şey için başkalarını manipüle etmene hiç gerek yok. Ne kadar açgözlü olursan insanlar sana yardım etmekten o kadar kaçınır.

21 Haziran 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyalleşme, sevdiklerinizle bir araya gelme ve eski dostlarla, geçmişteki kişilerle iletişime geçme gündeminizde olabilir. Barışmalar sağlamak ve sorun çözmek destekleyici bir gün. İlişkilerde manipülasyona dikkat ederek açık sözlü olmaya, karşınızdakilerden bunu talep etmeye özen gösterin. Finansal dengeyle ilgili kaygılara dikkat.

21 Haziran 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinde dağınık bir yer görmek istemiyorsun. Çocukları olan bir Başak burcuysan bu konuda onlara kızabilir ve uyarabilirsin. Elektronik eşyaların kullanımında kendini eksik hissedebilirsin. Bu konuda arkadaşından yardım istiyorsun. Bir arkadaşını farkında olmadan kalbini kırabilirsin. Söylediklerine ve kullandığın kelimelerine daha çok dikkat etmen gereken bir gündesin.

21 Haziran 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşünmeden atılan adımlar gelecekte sizi zor durumda bırakabilir. Duygusal dünyanızda anlık heveslerle ciddi kararlar almaktan kaçınmanız gerekmektedir. Fevri davranışlarda bulunmayın. İlişkinizde kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bunu büyük bir savaş haline getirmemelisiniz. Bazı şeylere siz tahammül ettiğiniz için varlar. Eğer yok sayarsanız yok olurlar. Buna siz karar vereceksiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ailece beklentiler ve sizin için ümit veren konuları ortaya çıkarmakta. Başkalarının düşüncelerinden yararlanmaya bakın.

21 Haziran 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mevcut şartlarda işinize yarayan şeylerin bir listesini yaparak onları verimli şekilde kullanabilirsiniz. Gününüzü ikili ilişkinizdeki olaylara odaklayarak geçirebilirsiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıran görüşmeler gerçekleştirebilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyalog kurabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz. İletişim alanında abartılı diyaloglarla karşılaşabileceğiniz, duyguların coşkulu aktartıldığı bir zamandasınız.

21 Haziran 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizle beraber deniz kokusunu içinize çekerek vakit geçirmenin hayalini kuruyor olmalısınız. Bu hayalinizi gerçekleştirmek için bugünden daha iyi bir zaman yok!

21 Haziran 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Yengeç burcunda Güneş Tutulması meydana geliyor. Sosyal çevrenizle ilgili konular önümüzdeki aylarda ön planda olacaktır.Yeni sosyal çevrelere girebilirsiniz. Kişisel hedeflerinizi gözden geçirebilir, yeni gelecek planları kurabilirsiniz.

21 Haziran 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Yine çevrenizdekilerde bin türlü kusur bulacaksınız. Şikayet etmeden önce biraz bekleyin. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

21 Haziran 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşadığınız olaylar nedeniyle kendinizi gergin ve stresli hissediyorsunuz. Negatif enerjiyi bırakın, her şey yoluna girecek. Finansal olarak rahatladığınız bir döneme girdiniz. Hedeflerinize odaklanmaya devam edin.

21 Haziran 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ortaklıklar konusunda beklemenizde yarar var. Bugün, bazı dostlarınızın sizden destek beklediğini görecek ve yardım etmek isteyeceksiniz. Karşı tarafın yapacağı hataların sorumluluğunu yüklenmek zorunda kalabilirsiniz. Dikkatli olun.

21 Haziran 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 14" R
Ay
Terazi
08° 12' 23"
Merkür
Boğa
04° 28' 59"
Venüs
Boğa
24° 11' 07"
Mars
Koç
14° 09' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 15"
Satürn
Balık
18° 01' 35"
Uranüs
Boğa
23° 26' 12"
Neptün
Balık
29° 24' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 31"
Chiron
Koç
21° 39' 50"
Lilith
Başak
25° 25' 35"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>