Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendini Özgür Olduğun Yere Ait Hissediyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 30%
Sağlık 10%

Aşk hayatınızdaki bir şey hakkında sorumluluk almanız gerekiyor. Bugün bunu yapma şansınız olacak. Ailevi değerleriniz, sizi 'politik olarak doğru' olmayan bir hayat yaşamaktan alıkoyabilir. Bir defalığına masaya yumruğunuzu vurmalısınız! İnsanların seçimlerine saygı duyun ki, kendinize de saygınız olsun.

Yaklaşık on gün önce, kariyerinizi ilerletmek için daha fazla çaba göstermeniz gerektiğini düşünmüş olabilirsiniz. Eğer öyleyse, bugünün zorluklarını kabul etmek sizin için daha kolay olacaktır, çünkü en yüksek mükemmellik seviyesinde performans göstermeniz istenebilir. Bu girişimde kendinizi kaybetmemeye dikkat edin!

Oldukça gerçekçi ve pratik bir insansınız. Fakat bugün bir tutam nostaljiye yenik düşebilirsiniz. Siz bu hissi bastırmaya çalıştıkça, eski anılar yüz üstüne çıkmaya devam ediyor. Belki de bugün bu nostaljiye kapılmalısınız. Geçmişteki bu insanlar ve olaylar hafızanızı sarsabilir ve bastırılmış bazı şeyleri ortaya çıkarabilir. Bunu söylemek tabii ki çok zor fakat her zaman size ağır gelen şeyin üstüne gitmeniz iyi olacaktır.

Korku seni alman gereken riskleri almaktan alıkoyuyor mu? Hoşlandığın biri var ve ona açılamıyor musun? Evren, senden korkularını yenmeni talep ediyor. Önümüzdeki yıllarda risk aldığın için yaşayabileceğin olası utançlardan kaynaklanan değil; yapmadığın şeylerin pişmanlıkları önüne serilebilir. İyi düşün.Bugün iki arada bir derede kalmış gibi hissedebilirsiniz. Duygular hararetli ve insanlar sözlerini esirgemeden sert ve ani çıkışlar yapıyor. Taraf olmadan önce neyin ne olduğunu iyice anlayın ve tuttuğunuz yol belli olsun. Beklenmedik etkenlerin devreye girmesine fırsat tanıyın; zira yirmi dakika süreceğini düşündüğünüz işler öngörülemeyen olaylar nedeniyle saatler sürebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün teknolojiyi de içeren yeni bir yeti kazanabilirsiniz. Hızlı öğreniyorsunuz, dolayısıyla bilgisayarla ilgili yeni şeyler öğrenmek ilginizi çekiyor. Yeni bir yazılım uygulamasını keşfedebilir ya da bu yazılımın daha efektif çalışması için internette araştırma yapabilirsiniz. WordPress ya da Blogger kullanarak ilgi çekici bir blog oluşturabilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilir, bilinçaltının rüyalara yansımasıyla karşılaşabilirsiniz. Sağlıkla ilgili hassasiyetler, hastanelerle ilgili işler gündeme gelebilir. Yaşama veya kişilere karşı bir güvensizlik hissi oluşabilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini nerede özgür hissediyorsan bugün orada bulunmak istiyorsun. Yaratıcı fikirlerin ile bugün senin günün olabilir. Çevrenin dikkatini çekiyorsun. Bu yeni bir ilişki için zemin hazırlayabilir. İlişkisi olan bir Başak burcuysan romantik tarafın ağır basabilir. Hayal kurmak güzeldir fakat gerçeklerden uzaklaşmamalısın.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış anlaşılmaları ancak sevgiyle çözebileceğiniz bir gün. İlişkilerde karşı tarafın bencilliğini fark edebilirsiniz ama siz bu noktada sürecin her detayını göz önünde bulundurarak ilerlemelisiniz. Yalnızlıktan sıkılan ve beni ne zaman bulacak güzel bir aşk hikayesi diyenler için bugün tam da doğru zaman diyebiliriz. Sevdiğiniz bir kişi var ise ve bunu söylemekten çekiniyor iseniz artık beklemenize gerek yok diyoruz ve ilk adımınızı atmanızı bekliyoruz. 

25 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Hayatınız da gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Kabullenme için girebilirsiniz. Yeni planlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Yaşadığınız içsel süreçleri karşınızdakilere yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Ani tepkilerden doğan kopmalar yaşanabilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süredir bir ilişki sürdüren Başak'lar ilişkilerinin iyi yönde ilerlediğiniz görerek daha rahat hissedebilirler. Sakinleşme dönemine giriş yapabilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinize hayal kurmak için izin vermelisiniz. İlerleyen günlerde ayaklarınız yine sıkıca yere basacak ve olayları mantık çerçevesinde değerlendirmeye devam edeceksiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs’ün 13 Mayıs’ta kariyer evinizde başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor. Önümüzdeki günlerdehayatınız daha rahat ilerleyecektir.Yeniarayışına girebilir, birlikte çalıştığınız kadınlardan yardım ve destek görebilirsiniz. Ancak siz yine de kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli kararlar almak için yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketinin sonlanacağı 13 Temmuz’u bekleyin.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal olarak, çok şey yaşadınız. Bir uzmandan randevu almak, durumunuza büyük ölçüde yardımcı olacaktır. Bu mümkün değilse, bir arkadaşınızı arayın. İşiniz ve kariyeriniz gittikçe iyi bir hal alıyor.

25 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin duyguları karşısında bocalamanız mümkün. Onun beklentilerine yanıt vermek isteseniz de, sizi aşan pozisyonlar söz konusu olacak ve kendinizi çaresiz hissedebilirsiniz. Teminat almadan bir işe soyunmak istemiyorsunuz.

25 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 15' 54" R
Ay
Koç
21° 18' 26" R
Merkür
Koç
20° 24' 25"
Venüs
Boğa
08° 25' 01"
Mars
Koç
04° 21' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 02"
Satürn
Balık
17° 05' 10"
Uranüs
Boğa
22° 41' 36"
Neptün
Balık
29° 05' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 37"
Lilith
Başak
24° 00' 20"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>