Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Çalıştığın Ortamdaki Konfor Her Şeyden Önemli Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 10%

Bugün belli bir konuda fazla duygusallaşmamaya çalışın. Kalbinizin yoğun bir girdap içine girmesini istiyor gibi hissedebilirsiniz ancak o rotayı izlerseniz, bir bataklığa saplanabilirsiniz ve bu da kaçmanızı zorlaştırır. Duygusal ve fiziksel yolculuklarınızda karşılaşabileceğiniz her türlü şeyden sizi koruyacak bir güvenlik şeridine sahip olmanız çok önemli.

Bugün belirli sınırlar içinde iletişim kurmaya odaklanmanız gerekebilir. Bir rapor üzerinde çalışıyorsanız, başkalarının size verdiği bir format kullanmanız gerekebilir. Bir konuşma hazırlamanız gerekiyorsa, belirli bir taslağa sadık kalmanız istenebilir. Spontane ve orijinal olmayı tercih ettiğiniz için bu kısıtlamaları takdir etmeyebilirsiniz. Fakat bugün yapılması gereken yolla yapmanız gerekecek.

Bugün telefonlarınız susmayacak. Arkadaşlarınız ve ailenizin sizinle paylaşmayı beklediği iyi haberleri ve ilginç bilgileri var bu yüzden onlarla telefonda uzun bir süre geçirmek isteyebilirsiniz. İlginizi çeken yeni çıkan kitaplar hakkında bir şeyler öğrenebilirsiniz. Yapılması gereken onlarcasizi bekliyor fakat bunları yaparken eğleneceksiniz de. Keyfini çıkarın!

Yüksek nedensellik ve yargılamanın hakim olduğu bir gün. Rafa kaldırdığın projeleri tekrar masaya yatırmayı düşünebilirsin. Sorunlarınla onlarla yüzleşerek başa çıkmayı deneyebilirsin. Yapman gerekenleri daha etkin bir şekilde gerçekleştirmek üzere destek sunan günün enerjisinden sonuna kadar faydalan. Her şeyin üstesinden gelebileceğine inan ve güven.Bugün bir konuda uzmanlaşmak üzere bir kursa yazılmaya karar verebilirsiniz. Dünya dinleri hakkında resmi bir kurs ya da basit bir meditasyon grubu olabilir. Fiziki ve çevrimiçi kitap mağazalarından uzak durun çünkü ilgili konuda kitaplara bir servet harcamanız olası! Bu kursun etkileri yalnızca bilgi edinmekten çok daha öte olacak. Değişime hazır olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iki arada bir derede kalmış gibi hissedebilirsiniz. Duygular hararetli ve insanlar sözlerini esirgemeden sert ve ani çıkışlar yapıyor. Taraf olmadan önce neyin ne olduğunu iyice anlayın ve tuttuğunuz yol belli olsun. Beklenmedik etkenlerin devreye girmesine fırsat tanıyın; zira yirmi dakika süreceğini düşündüğünüz işler öngörülemeyen olaylar nedeniyle saatler sürebilir.

26 Haziran 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yoğun ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Birden fazla düşünce, fikir ve görev zihninizde yer edinebilir. Yoğunluk ile detayları gözden kaçırmamaya çalışın. Dikkatsizliklere, unutkanlığa karşı temkinli olun. Planlar değişebilir.

26 Haziran 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düzenli çalışmak istemene rağmen bu konuyu sekteye uğratacak olaylar ile karşı karşıya kalabilirsin. Keskin zekân sayesinde bu tip sorunlardan sıyrılıyorsun. Çalıştığın ortamdaki konfor her şeyden önemli. Bunu sağlayamadığın taktirde konsantrasyon eksikliği yaşarsın. Akşam eve döndüğünde yalnız kalmak isteyebilir, misafir kabul etmek istemeyebilirsin.

26 Haziran 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal hayatınızda yaşamış olduğunuz bazı hayal kırıklıklarını ve kırgınlıklarını unutamayabilirsiniz. Sizi anlayan bir arkadaşınızla konuşmak size iyi gelecektir. Kariyer yaşamınızda kendinizi göstermek istediğiniz o gün geldi. Önemli ve farklı adımlar sayesinde başaracağınız buiçin ne kadar uzun süre uğraştığınızı sizler de biliyorsunuz. Ancak sizi kıskanan ve açığınızı yakalamaya çalışan rakiplerinize karşı dikkatli olmalı. 

26 Haziran 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteseniz de sabah saatlerinde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz konulara emek harcayacağınız bir gündesiniz. İlişkilerde fedakârlıklar söz konusu olabilir. Hassasiyet yaşadığınız konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

26 Haziran 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün düz seyrine geçmesi ile birlikte 7 Ağustos'a kadar kariyer alanında şans size gülüyor. Takdir görmek hoşunuza gidecek. Yeni görüşmeler yapabilir, yöneticilerinizle aranızı düzeltebilirsiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken cesur ve iddialı davranabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilir, girişimci ve rekabetçi yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Ancak egolardan ve sübjektiflikten kaçınmalısınız.

26 Haziran 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizinle rekabet halinde olan insanların bugün gerçekten hiç şansı yok denilebilir. Eğer kendinizi tehdit altında hissediyorsanız ne kadar güçlü olduğunuzu hatırlamakta fayda var.

26 Haziran 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs’ün 13 Mayıs’ta kariyer evinizde başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor. Önümüzdeki günlerdehayatınız daha rahat ilerleyecektir.Yeniarayışına girebilir, birlikte çalıştığınız kadınlardan yardım ve destek görebilirsiniz. Ancak siz yine de kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli kararlar almak için yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketinin sonlanacağı 13 Temmuz’u bekleyin.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

26 Haziran 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her zaman herkesin sevecen ve kibar olduğunu düşündüğü biri oldunuz. Her şey yolunda gidiyor, ancak paranızı kontrollü harcamaya özen gösterin. Arkadaşlarınızla yemeğe çıkmak için harika bir zaman.

26 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güneş kombinasyon burcunuzdan size destek verecek ve eklentilerinizle ilgili değişim fırsatları yakalamanıza neden olacak. Bugün Ay'ın konumu, olayları daha derin incelemenizi sağlayacak. Bazı olaylardan çabuk etkileniyorsunuz.

26 Haziran 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 03' 48" R
Ay
Koç
18° 14' 35" R
Merkür
Koç
20° 14' 48"
Venüs
Boğa
08° 09' 37"
Mars
Koç
04° 11' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 06"
Satürn
Balık
17° 04' 09"
Uranüs
Boğa
22° 40' 52"
Neptün
Balık
29° 04' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 56"
Lilith
Başak
23° 58' 57"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>