Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi başlatıp başlatmamakta biraz çekingen görünüyorsunuz. Arkadaşlarınız bu sefer turnayı gözünden vurduğunuzu düşünüyor. Çekingenliğinizin anlaşılır sebepleri varsa, ama o da, cesarete gösterip değer birine benziyor.

Aldığınız bir işi sonuna kadar götürüyorsunuz. Bu özelliğiniz çok takdir ediliyor. Akşama yakın saatlerde alacağınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak.

Bir alacağınız sizi uzun zamandır bekletiyor. Bugün bununla ilgili ilk girişiminizi yapacak ve alacaklı olduğunuz kişinin kötü bir niyeti olmadığını göreceksiniz.

Bugünlerde göze çarpan bir gerginlik içindesiniz. İlişkilerinizi biraz daha özenli yaşamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızı ve kişiliğinizin özgün yanlarını ortaya çıkarabileceğiniz bir gün olabilir. Bireysel uğraşlarınıza ve hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

20 Eylül 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 02:52 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, mantıklı ve tarafsız şekilde meselelere bakmak gerekiyor. Saat 06:35 Ay-Uranüs görünüm etkisinde, değişim yanlısıyız. Ancak şartlar gereği sıradan bir hayat yaşamak bizi gerginleştirir. Saat 07:23 Ay-Mars kavuşumu, mecburi her şeyden sıkılmamıza yol açar. Günü kendimize göre yaşamak, özgür olmak isteriz. Birileri bizi yönlendirmeye kalktığında veya şartlar uygun olmadığında canımız sıkılır. Saat 08:59 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, aşırı duygusallık, bağımlılık gibi duyguların etkenliğini, ancak sizin ilerisi adına bilinçli şekilde hareket etmenizin de önemli olduğunu söylüyor. Saat 16:45 Ay-Venüs zorlu görünümü, yakın çevremizle alakalı konular, geçmişe ait meseleler,hayatımız ve ilişkilerimiz bizi zorlayabilir. Nasıl bir dünyada yaşıyorum diye içimizden geçiririz. Üzülürüz, bazen kızarız, hayatın bizi test ettiğini düşünürüz. Bu saatlerde fikirlerini sevdiğimiz insanlarla konuşmak bizi rahatlatabilir. Yüzünüzü gülümseten bir gün geçirmeniz dileğimle,

20 Eylül 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sınırlarını daha da geniş tutacağın, farklı düşünceleri kucaklayacağın bir gün seni bekliyor. Fakat teknolojik aletlerle zorlu bir sınav da verebilirsin. Başarılarınla kendine yeni bir sayfa açarken, takdir edileceksin. Kendin için yapmak istediklerin var. Bu bir hobi edinmek olabilir, kursa dâhil olmak istemekte? Eşinle ise karşılıklı konuşarak çocuklar ile ilgili kararlar alabilirsin. Özel eşyalarını güvenmediğin kişilere bırakmamaya özen göstermelisin. Eşyaların çalınabilir ya da özel mesajların, bilgilerin okunabilir. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, artık kalbinin kapıları açılsın isteyeceksin. Son zamanlarda psikolojik sorunları olan bir yakınına destek olabilir, bazı konularda onu ikna etmeye çalışabilirsin.

20 Eylül 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerle ilgili aktif ve verimli bir süreç sizi bekliyor olabilir. Yeni tanışmalar ve yaşayacağınız heyecanlar kaybettiğiniz yaşam sevincini yeniden canlandırabilir.

20 Eylül 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda kendinizi sorumlu olduğunuz konulara adayacağınız bir gündesiniz. Bazı konularda krizler, ani değişiklikler yaşamanız mümkün. Zihinsel gerginliklere dikkat edin. Bu durumu pratik zekânızla halletmeniz gerekebilir. Ortak paylaşılan konular gündeminizi etkilemesi olası. Duygusal alanda yerine gelmeyen durumlar yaşayabilirsiniz. Daha esnek olmanızda yarar var.

20 Eylül 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça kararlı olacağınız bir gün. Bazı kararlar alacaksınız. Bu kararlarınız size biraz özgüven katacak.

20 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal tepkiler gösterebileceğiniz durumlarla karşılaşmanız mümkün. Sevdiğinizden alacağınız bir haber heyecanlanmanıza neden olabilir. Duygularınızı denetlemeye çalışmalısınız. Bu durum geçici. Anlayışlı ve olumlu beklentiler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Fırsatları değerlendireceksiniz.

20 Eylül 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlığa dikkat edin. Sindirim hassasiyetleri, gıda duyarlılıkları olabilir. Günlük işlerinizde veyayerinde acele işler, karışıklıklar olası. Önemli işleri son dakikaya bırakmamakta fayda var.

20 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günlük hayata bir es verip kendinizi ön plana koymalısınız. Herkese faydalı olmaya çabalarken kendinizi unutmayın.Çocuğunuz ve eşinizle aranızda bir gerginlik ortaya çıkarsa sağduyulu yaklaşın. Yaratıcı zekanızı çevrenizdekilerle paylaşmak zamanı. Hayatın rasyonel tarafına odaklanın. Dolaşım sisteminize dikkat!

20 Eylül 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmazmısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi.

20 Eylül 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 52' 19"
Ay
Akrep
20° 46' 20"
Merkür
Koç
26° 19' 14"
Venüs
Balık
21° 14' 40"
Mars
Balık
04° 44' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 57"
Satürn
Balık
13° 16' 05"
Uranüs
Boğa
20° 38' 53"
Neptün
Balık
27° 47' 52"
Plüton
Kova
01° 49' 16"
Chiron
Koç
18° 46' 35"
Lilith
Başak
19° 45' 50"
True Node
Koç
15° 35' 51"
Son Güncelleme : 29/03/2024 05:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>