Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah saatlerinde yaşadığınız olay, sizin olası bir ilişkiye ne kadar hazır olduğunuzu gösterdi. Onunla bu akşam tanışmak isteyeceksiniz ve hafta sonu bir eğlence yerinde birlikte görüleceksiniz.

Yolunda giden işinizi daha da yoluna koyma niyetiniz biraz risk taşıyor. İş konusunda biraz daha tok gözlü olmanız gerekiyor. Bugünlerde, size teklifleri olan birisiyle tanıştırılacaksınız.

Size söz verildiği halde, almanız gereken parayı alamıyorsunuz. Bu parayı koymayı düşündüğünüz yerinse beklemeye niyeti yok. Bu gecikme sizi yeni arayışlara yöneltecek.

Seçtiğiniz bir kişiyi veya nesneyi müthiş bir şekilde her şeyden ayrıştırıp ona mükemmel payesi veriyorsunuz. Sonradan ruhsal bir yıkıma yol açabilecek bu davranışınızın altındaki nedenleri araştırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız arasında çok özel bulduğunuz biriyle bütünleşmiş gibi bir ilişki yaşıyorsunuz. Bu ilişkiye, ilişkinin bitmesi halinde yok olmasını kabullenemeyeceğiniz anlamlar yüklüyorsunuz. Yakında uzun bir yolculuğunuz olabilir. Bugünlerde netleşecek ve hemen hazırlığına girişeceksiniz. Bu akşam bazı konuklar çağırıp güzel vakit geçireceksiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 04:31 Merkür-Neptün karşıtlığı, kişisel anlamda aktif girişimlerde bulunma arzunuzu işaret ettiği gibi, pratik ve akılcı düşünmenin önemini gösteriyor. İlişki meselelerinde gerçekçi ve yeri geldiğinde tedbirli olmalıyız. Eğer sert ve taviz vermez bir kişiysek, tolerans göstermeyi de bilmemiz lazım. Eğer çok fedakar ve sürekli alttan alan birisiysek bundan da vazgeçmeliyiz. Öyle bir denge olmalı ki, ne karşı taraf dengesiz biri, ne de siz fazla eleştirel davranmamalısınız. Aşırı yargılamak, sürekli suç bulmak, beraberliklerin bozulmasına yol açar. Yaptığınız seçimlere dikkat ediniz. Şu günlerdeveya başka bir alanda yapılacak bağlantılara, sözleşmelere, hukuki konulara dikkatli bir şekilde eğiliniz. Haklarınızın farkında olunuz. Saat 06:58 Ay-Pluto görünüm etkisinde, çıkarlarınız söz konusu olan her alanda fikirlerinizi dile getirmekten çekinmezsiniz. Bazı olayları ve kişileri affetmek istemezsiniz. Saat 07:33 Ay-Jüpiter kavuşum etkisi, değerlerimize sahip çıkmamızı, kontrolü elimizde tutmamızı, güçlenmek adına maddi-manevi çıkarlarımızı kolladığımızı gösteriyor. Saat 10:52 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, iletişimi çok zekice kullanmanın önemini vurguluyor. Şu andaki sıkıntılardan, zorluk ve engellerden kurtulmanız için, sert tepkilerde bulunmak veya tam tersine pes etmek yerine çıkarlarınızı düşünerek akıllıca hareket ederseniz hem isteklerinizi elde edersiniz hem de başkalarını kolaylıkla ikna edebilirsiniz. Saat 11:54 Güneş-Ay olumlu görünümü, genişlemek, büyümek ve verimli bir şekilde hayatınızı düzenlemek ve yaşamak arzunuzun simgesi. Gönülden sevgilerimle,

14 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Bir süredir telaşlı olduğun bir meselen bugün sonunda çözülüyor. Eğer ailede baba ya da önem verdiğin bir kişin sağlık sonuçlarını bekliyorsan güzel haberler alman söz konusu. Hedeflerin, planların bugün senin için biraz daha ön planda olacak. Para değil huzur diyen bir yapın olsa da, maddi bazı zorlukların üstesinden gelmenin yollarını arayabilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinin bazı konularda kısıtlayıcı davranması ondan uzaklaşmana neden olabilir. Ailenle ilgili sorunlara sırt çevirmek istemesen de, sorumluluk almayı öğrenmeleri adına sessiz kalmayı tercih edebilirsin.

14 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anne ve babanızla olan ilişkilerinizde önemli aşamalar kaydederken üzerinizde biriken gerilim enerjisini iyi yönetmeniz gerekebilir. Hem yuvanız hem deortamınızda gösterdiğiniz duygusal iniş ve çıkışlara dikkat etmelisiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün genelinde kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Bilmediğiniz sebeplerden dolayı gergin olmanız mümkün. Çok fazla kendinizi dinleyebilir kendinizi hasta hissedebilirsiniz. Dikkatinizi dağıtmak için farklı konulara yönelmeniz sizin yararınıza olacaktır. Akşam saatlerinde kendinizi iyi hissedeceğiniz programlar yapabilirsiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK hayatınızla ilgili gelişen negatif olayların pozitif yönde değiştiğini görmek sizi çok rahatlatacak. Siz insan ilişkilerini çok önemseyen kişilersiniz...

14 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize olan güveniniz son derece yüksek. Karar vermek zor gelse bile, olayları anlayacak ve değerlendireceksiniz. Sevgi duygunuzu yükseltiyor ve olayları olumlu açıdan ele almaya başlıyorsunuz. Dostlarınız destekleyecek.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcuna yerleşen Ay sizin zihninizin ne kadar açık olduğuna ışık tutacak. Derin bir konuyu kaleme almak, spiritüel yaşamın kapılarını aralamak, kardeşinizin hayatındaki sır ve sis perdesini açıklığa kavuşturmak için size fırsat tanıyacak. Ayrıca komşuluk ilişkilerinizde de bugün farklı bir paylaşım yaşayabilirsiniz. Evde yarım kalan işlerinizi tamamlayın.

14 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

14 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 34' 36" R
Ay
Başak
18° 41' 56"
Merkür
Koç
17° 10' 14"
Venüs
Koç
18° 31' 41"
Mars
Balık
21° 54' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 03"
Satürn
Balık
15° 37' 54"
Uranüs
Boğa
21° 46' 45"
Neptün
Balık
28° 35' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
20° 04' 38"
Lilith
Başak
22° 12' 55"
True Node
Koç
15° 37' 39"
Son Güncelleme : 20/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>