Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkinizin sorunlarını partnerinizden başka herkesle paylaşıyorsunuz. Esasında sevgilinizi arkadaşlarınıza şikayet ediyorsunuz. Yakında büyük bir mahcubiyet yaşayacaksınız. Sevgiliniz bu anlamda tek bir sırdaşı bile olmadığını öğreneceksiniz.

Kendinizi göstermeniz için bugünlerde bir fırsat yakalayacaksınız gibi görünüyor. İşinizi çok ciddiye alarak çalışıyorsunuz. Önünüze sizden daha deneyimli birinin elinden alınan birkonulacak. Bunun bir sınav olduğunu hissedeceksiniz.

Sıkıntı dönemi geride kalıyor. Artık kenara da bir şeyler koyabiliyorsunuz. Elinizdeki bir mal hatırı sayılır bir paraya dönüşecek. Bununla ilgili gelişmeler bugün bir telefonla başlayabilir.

Aşk yaşamınızda bir arkadaşınızın sizin ilişkinizdeki olumsuz gidişten bir beklentisi olduğundan kuşku duyacak, önümüzdeki günlerde böyle bir can sıkıntısı yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Toparlayamadığınız bir konunun içindeki sorunlar gitgide büyüdüğü için panik yaşıyorsunuz. Konuyu kendi içinde, başka konularla bağlantısını aramadan ele almanız gerekiyor. Bir şeyi gizli tutmaya çalışıyorsunuz. Bu gizliliğe duyulan merak gittikçe artacak, gizli tutamayacak duruma geleceksiniz. Yalnızca sizi ilgilendirmeyen bu sırrı çok geçmeden birileriyle paylaşmak zorunda kalacaksınız.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 01:58-21:15 arasında etkili Ay boşluk süresince, hayatınızda neyin değerli olduğunu düşünebilirsiniz. Eş veya ortak ilişkileri yoluyla maddi gelir elde eden birisiyseniz bunun sizi kısıtlayıp kısıtlamadığı üzerinde düşünebilirsiniz. Maddi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak yeni bir karar verilmemelidir. Saat 10:55 Jüpiter-Pluto görünümü gayet olumlu bir büyümenin, gelişmenin işaretçisidir. Başkalarının hukuk, para, çevre, aşk, çocuklar gibi konularda verimli ilerlemeniz için size sunduğu bir kuvvettir. Karşınıza çıkan fırsatlar sayesinde hem maddi hem de manevi anlamda rahatlarsınız. Fırsatları güce dönüştürebilir, çevreniz üzerinde kuvvetli bir etki bırakabiliriniz. Attığınız adım, verdiğiniz mücadele ve güven duygunuz başkalarına liderlik etmenizi, böyle bir olanakla büyümenizi sağlayıcıdır. Çocuklarınız varsa onların geleceğiyle ilgili olumlu bir gelişmedir. Bebek sahibi olmak, yeni bir çevrede yaşamak, olumlu bir yatırımda bulunmak için uygun zamandır. Saat 12:02 Venüs-Uranüs karşıtlığı, çevresel bir değişikliği işaret ediyor. Yakınlarınızla aranızda stres oluşabilir. Bazı sebepler yüzünden birbirinize mesafe koyabilirsiniz. Çıkarlar çakışabilir. Birileri sizin fikrinizi beğenmez, siz de onlarınkini. Bu durumda kopuşlar yaşanır. Maddi-manevi değerlerine herkesin sahip çıkacağı bugünlerde, özgür olmak istersiniz. kimse üzerinizde baskı kurmasın, size karşı çıkmasın diye beklersiniz. Ancak bu olmaz. Birileri kendi görüşünü size dayatabilir. Şüpheli bazı olaylar kafanızı karıştırabilir. Çevrenizi değiştirebilirsiniz. Aldıklarınıza, verdiklerinize, kimlerle bağlantıda olduğunuza dikkat ediniz. Saat 21:15 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, karakteristik özelliklerinize uygun şekilde düşünmeniz, hareket etmeniz anlamındadır. Yolunuzda bir adım dahi sapmadan çizginizi muhafaza edersiniz. Saat 21:52 Ay-Mars görünümü, çevremizdeki kişilerle ilişkimizde derinlikli düşünürüz ve onlarla güçlü bağlantılar kurmaya çalışırız. Ancakve sağlık anlamında bizi yoran, özgürlüğümüzü kısıtlayan meseleler gerginlik yaratabilir. Gönülden sevgilerimle,

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. Fikirlerini sonuna dek savunacağın bir gün seni bekliyor. Mevcut durumunun seni yeterince tatmin etmediğini, ideallerin için daha farklı yollar denemen gerektiğini düşünebilirsin. Bu durum yurtdışı, mesleki ve dil eğitimiyle ilgili kurslara yönlenmene neden olabilir. Aşk vehayatını hatta tüm yaşamını gözden geçirirken başkalarının sözlerine kafa yorabilirsin. Güne daha çok haftaya hazırlanmak ile geçebilir. Buna biraz evde çalışmak da dâhil. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, tüm cesaretinle hoşlandığın kişiye açılabilirsin. Akşam saatlerinde kardeşlerinle sohbet edebilir, hayalleriyle ilgili onlara destek olabilirsin.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz adına üstleneceğiniz yeni ve önemli görevler sizi endişelendirebilir. Nasıl yapacağınızı konusunda şüpheye düşmek yerine planlar dahilinde adım adım ilerlemelisiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizle ilgili farklı ve güzel fırsatlarla karşılaşmanız mümkün. Şanslı zamanlar içerisindesiniz. Maddi, manevi değerlerinizi yükseltmek için uygun zamanlar. Gün içinde endişeli bir ruh hali içerisinde olsanız da olayları abartıyor olabilirsiniz. Detaylara takılı kalmadığınızda mevcut şanslarınızın farkına varmanız mümkün.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN iletişime geçeceğiniz her kişi hayatınızda köklü ve başarılı kararlar vermenize sebep olabilir. Doğanın sesini dinleyin ve mesajları kaçırmayın...

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize olan güveniniz son derece yüksek. Karar vermek zor gelse bile, olayları anlayacak ve değerlendireceksiniz. Sevgi duygunuzu yükseltiyor ve olayları olumlu açıdan ele almaya başlıyorsunuz. Dostlarınız destekleyecek.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Terazi burcuna ilerlemesiyle öz değerinizi ön plana çıkardığınız bir gün geçirirsiniz. İlişkilerde şans, bolluk, bereket sizden yana olur.Diğer yönden ev düzenindeki aksaklıklara pratik çözümler üretseniz de aynı konuları detaylı bir şekilde Eylül ayında yeniden ele alırsınız. Yarım kalan yazıları tamamlamak, fikirlerine değer verdiğiniz kişilerin görüşlerini dinlemek için kolları sıvayın.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 40' 29" R
Ay
Başak
07° 48' 09"
Merkür
Koç
17° 36' 16"
Venüs
Koç
17° 23' 20"
Mars
Balık
21° 11' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 23"
Satürn
Balık
15° 32' 26"
Uranüs
Boğa
21° 43' 42"
Neptün
Balık
28° 33' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 24"
Lilith
Başak
22° 06' 47"
True Node
Koç
15° 36' 26"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>