Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaşınızın kusurlarını, hatalarını hiç kaçırmıyorsunuz ama güzel yönlerini doğal bulup küçümsüyorsunuz. Aranızda küçük bir kırgınlık nedeni var, sizden kaynaklanıyor, özür dileyin bitsin.

İş ortamınızda günlük sorunları çözeyim derken geleceği bir hayli ihmal ettiğinizin farkında mısınız? Geri dönüp eksik bıraktıklarınıza defalarca bakmak yerine, ileriye dönük proje oluşturmaya yoğunlaşın. Birikiminiz yetmese bile, ilerde ortaklar edinerek sizi yükseltecek birfırsatı çıkacak ve yaşam çizginizi bu gelişme önemli ölçüde değiştirecek.

Koşullarınız iyi ama para durumunda bir sıkışıklık yaşabilirsiniz; yakın çevrenizin yardımlarıyla bu sıkıntıyı aşacaksınız. Orta vadeli önemli bir imkan gözüküyor, değerlendirmek için hazır olun.

Sizi kimse dışlamıyor ama siz kendinizi en yakın ve en sıcak ilişkilerden bile izole ediyorsunuz. Kendinizi kapatmayın, aranan bir insansınız ve bu size büyük mutlulukların kapısını açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi bir gözlemci, dikkatli bir izleyicisiniz. Ama gözlem ve izlenimlerinizi çabuk unutuyorsunuz. Her gözlem bir derstir, unutmayın. Günlük tutmayı deneyin. Okumayı iyice boşladığınızın farkında bile değilsiniz. Kendinizi rutin günlük hayata teslim etmeyin. Yarın ile bağlantısı olan düşüncelere yoğunlaşın. Sistematik olmaya dikkat edin

6 Eylül 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 6 Eylül-30 Nisan 2019 arasında Oğlak burcunda düz seyirle ilerleyecek Satürn süresince, aşk hayatımız, çocuklar, yeteneklerimiz, eğlence ve keyif konularında ciddiyet ve sorumluluk merkez alınacak. Gelir geçer bir aşk yaşanmaz. Flört etmek yerine, uzun vadeli bir ilişkiyi tercih ederiz. Belki bir nedenle, mutlu olmadığınız bir ilişkiyi yıllardır sürdürüyor olabilirsiniz. Ancak Satürn-Oğlak ilerleyişinde buna devam etmeniz halinde hem zorlanırsınız hem de hayattan zevk almazsınız. Çocuklarınız varsa onları yeteneklerine göre yönlendiriniz. Baskı uygulamayınız. Bir ebeveyn olarak sorumlulukları aksatmayınız. Çocuk sahibi olma konusunda iyi düşününüz. Planlı ve programlı şekilde çalışırsak, başarılı ürünler ve işler ortaya koyabiliriz. 6 Eylül saat:05:38-22 Eylül saat:06:39 arasında tarihinde yöneticiniz Merkür, burcunuzda seyahatine başlıyor. Bu sizlerin düşünme, algılama, planlama yönünde en aktif zamanınız. Konuşurken, birüzerinde incelemede bulunurken, bir adım atarken her bir ayrıntıyı kendinize göre ele alma vaktiniz. Sizler bu geçişin en etkin kişileri olarak, etrafınızdaki kişilere örnek olabilecek kişisiniz. İnsanlar size danışabilir, yaptığınız işi beğenerek bunu nasıl düşündüğünüzü sorabilirler. Maddi konularda, hayatın genelinde bir geri çekilip duygularınızı tartıyorsunuz. İşte Merkür burcunuzda ilerlediği bu tarihte, o geri çekilişin sizi yoran noktaları, detaylı şekilde ele alarak güce dönüştürebilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusunda konfor arzun seni için bugünlerde ön plana olacak. Yapmak istediklerin de başkaları tarafından hissedilecek, gizli de olsa destekleri hissedebilirsin. Çevrendeki kişilerle dayanışma içinde olacaksın. Artık geri dönmesinden umudunu kestiğin borç paranın geri geleceği haberini alabilirsin. Sosyal çevren, yeteneklerin ve iletişim konulu her alan bugün gündeminden düşmeyecek. Hazırladığın proje ya da fikre maddi destek olmak isteyenler çıkabilir. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinin soğuk tavırları, emeklerinin boşa gittiğini düşündürebilir. Aile içerisinde senden yaşça küçük bireylerin bazı tavırlarından hoşlanmayabilirsin.

6 Eylül 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz adına önemli roller üstleneceğiniz, dengelerin sizin adınıza değişim gösterebileceği bir gün. İlahi adaleti hissedeceğiniz bugün de zamanında size yapılan haksızlıklara iyilikle karşılık verme erdeminden asla vazgeçmeyin.

6 Eylül 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerinizde sorumlu olduğunuz konularda destek alabileceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevrenizi kullanarak işlerinizi daha kolay halledebilirsiniz. Beklediğiniz haber hızlı bir şekilde gelebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Olayları akışına bırakıp keyifli alanlara yönelebilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞ hayatınızdaki bazı kimselerden negatif elektrik alabilir hatta kötü sözler duyabilirsiniz. Hemen moralinizi bozmak yerine zekanızla üste çıkmaya...

6 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal paylaşımlarınızla dikkat çekerken, düşünce ve fikirlerinizi sosyal çevrenize aktarabilir, onların içinde bulunduğu ortak uğraş ve çalışmalarda yer alabilirsiniz. Geleceğe yönelik hayaller kurmak ve bir vizyon belirlemek adına güzel bir gün olabilir.

6 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haydi yine iyisiniz. 22 Eylül'e kadar Merkür burcunuzda seyahat ederek, sizi çok çalıştırsa da mükafatını verecek.İkili ilişkilerinizde akıcı iletişime açıksınız. İfade edilen konular gerçekçi bir plana oturur. Analitik zihninizle herkesin takdirini toplarsınız. Yeter ki aşır eleştirel olmayın. Herkesi olduğu gibi kabul etmenizde fayda var. Sindirim sisteminiz ve sinirsel yapınız hassas olabilir.

6 Eylül 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

6 Eylül 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 20' 13" R
Ay
Akrep
04° 46' 03" R
Merkür
Koç
16° 04' 33"
Venüs
Koç
23° 17' 02"
Mars
Balık
24° 53' 27"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 14"
Satürn
Balık
16° 00' 11"
Uranüs
Boğa
21° 59' 35"
Neptün
Balık
28° 42' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 18' 04"
Lilith
Başak
22° 38' 35"
True Node
Koç
15° 38' 14"
Son Güncelleme : 24/04/2024 03:44

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>