Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşırı iyimser bir gününüzdesiniz. Bu iyimserliğiniz ilişkinize de yansıyacak. Sabah sevdiğinizle ilgili bir haber alabilirsiniz. Bu haber doğrudan ilişkinizle ilişkili ilgili olmayabilir ama durumu rahatlatacak bir gelişme olduğu için sizi de yeterince mutlu edecek.

Bazı tepkilerinizde daha dengeli olmanızla ilgili uyarılar alabilirsiniz. Yanlış anlamalar canınızı sıkabilir. Uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu bugün gündeme gelebilir. İyimserliğiniz işinize de yansıyacağından konuyu şimdilik fazla büyütmeyeceksiniz.

Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Küçük bir ödemeniz size hatırlatılabilir. Bir plan yapmakla yüz yüze kalabilirsiniz.

Yeni gelişmeleri dikkatli değerlendirmeniz, geleceğinizi de belirleyebilir. Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alışkanlıklarınızın dışına çıkmanız ve yeni şeyler öğrenmeniz için değişik alternatiflerle yüz yüze gelebilirsiniz. Pek çok konuda yeni seçimler arifesindesiniz. Kararsızlık yaşayabilir, temkinli davranmak isteyebilirsiniz. Bazı yakınlarınıza danışmanızda yarar var. Akşamüzeri bir görüşme yapabilir ve kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz.

2 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 08:56 Ay-İkizler geçiş etkinliğinde Pazar gününe uyanıyoruz. İş ve mesleki alanda bilginizi, fikirlerinizi geliştirme konularında düşünebiliriz. Ne kadar deneyimlisiniz ve kendinizi hakikaten istediğiniz gibi ifade edebiliyor musunuz? Bunlara bir bakacağız. Saat 18:00 Ay-Kuzey düğüm görünümü, gelişim için hedef belirlemenin önemini vurguluyor. Kararlı olup, cesaretle amacınıza odaklanmalısınız. Keyifli, huzurlu, mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

2 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta olacak. Bugün, uzun zaman önce arana mesafe koyduğun arkadaşını bir anda merak edebilirsin. Onunla iletişime geçmek istesen de, alacağın tepki kafanı karıştırabilir. Evde yapacağın temizlikle üzerinden bir yük kalkacak. Ailede herkesin üzerine düşeni yapmasını istemen, onlarla zıtlaşmana neden olabilir. Çocukları olan Başak burçları eğitimleriyle ilgili problemlere çözümler bulabilirler. Evli olan Başak burçları evlerinde ufak tefek çok masraf yapmadan değişiklikler yapmanın yollarını arayacaklar. Arkadaşlarının soysal medya paylaşımlarıyla, kendini pasif hissedebilirsin. Hemen telefona sarılıp, akşama organizasyon düzenleyebilirsin.

2 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirmek istediğiniz bazı projeler adına keyifli bir gün olduğunu söyleyebiliriz. Harcamalarınıza dikkat ettiğiniz sürece kendinizi daha iyi hissedeceğiniz kaçınılmaz bir gerçek.

2 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle öğle sonrasında, sorumluluklar öne çıkıyor. Bugünlerde kişisel hedeflerinize daha odaklısınız.

2 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAYAT size çok daha aydınlık görünebilir. Tüm sorunlara ve risklere olumlu pencereden bakabilirsiniz. Gereğinden fazla iyimser olmayın. İhtiyatı elden...

2 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda romantik ve keyifli görüşmeler yaparak yeni yıla girebilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz, ancak enerjinizi dengeli kullanın ve fazla alkol alımı, hızlı araba kullanma gibi konulara dikkat edin. Yeniyıla girerken yaşamınızda neyi değiştirmek istediğinizi düşünün. Mutlu yıllar.

1 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer ve işinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Çevrenizle ilişkilerinizde denge ve huzur arayışı içinde olabilirsiniz. İleriye yönelik hedefler koymak, plan ve organizasyon yapmak için uygun bir gün olabilir, kuracağınız olumlu ilişkiler sizehayatınızda destek olabilir.

2 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki yerleşimi gün içinde sizi karınca gibi çalıştıracak. Son derece üretken ve verimli bir gündesiniz. Sadece gereğinden fazla konuşmalara maruz kalırsınız. Gün içinde çok fazla kişiye laf anlatıp ikna edersiniz. O yüzden günü toplu konuşmalara açık olarak değerlendirin. Bugün ayrıca annenizin isteklerine de ayıracak zaman bulmalısınız. Eğitimler ve kurslar için harekete geçebilirsiniz.

2 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kırılganlığınız yüzünden oldukça stresli günler yaşamanız mümkün. Aşırı hassas ve alıngansınız. Bu sıralar bazı ailevi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Her zamankinden güçlü olmanız gereken bir günde kırılganlığı bir tarafa bırakın. Bu zor günlerde yalnız olamayacağınızı da bilin.

2 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 54' 54" R
Ay
Terazi
29° 29' 53" R
Merkür
Koç
16° 08' 18"
Venüs
Koç
22° 44' 59"
Mars
Balık
24° 33' 21"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 15"
Satürn
Balık
15° 57' 44"
Uranüs
Boğa
21° 58' 08"
Neptün
Balık
28° 41' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 34"
Lilith
Başak
22° 35' 42"
True Node
Koç
15° 38' 47"
Son Güncelleme : 23/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>