Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda durgunluk devam ediyor. Fakat bu durgunluğun sebebi biraz da sizsiniz. Kendinizi yeni bir ilişkiye başlamak için hazır hissetmiyor ve böyle davranıyorsunuz.

Bugünhayatınızda sorunsuz bir gün geçireceksiniz. Çalışmalarınızda oldukça verimli olacağınız bugün işinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir. Amirlerinizden biri ile aranızda sizin için verimli olacak bir görüşme yapabilirsiniz.

Harcamalarınızı bir hayli kıstınız. Harcamalarınızı kısmaya devam edersiniz kısa süre sonra istediğiniz alışverişi yapabilecek kadar paranız olacak. Kendinizi kontrol etmeyi sürdürün.

Bugün alacağınız kararlar dolaylı olarak başkalarını da etkileyecektir. Bu yüzden karar almadan iki kere düşünün

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak huzurlu bir gün geçireceksiniz. Uzun süredir görmediğiniz akrabalarınızla görüşme fırsatı bulabilir ve onlarla hasret giderebilirsiniz. Zihinsel faaliyetleriniz oldukça güçlü olacağı bugün , sizin için çok önemli bir karar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber sizi oldukça heyecanlandırabilir.

28 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 08:32 Merkür-Jüpiter görünüm etkisinde, bizi yakınlarımızın anlamadığını düşünürüz. Olaylara ne kadar geniş açıdan ve olumlu baksak da, bir şeyler umduğumuz gibi gitmediği için üzülürüz ve tepki gösteririz. İşlerimize odaklanmada, hesabımızı bilmekte zorlanırız. Eğer çok önemli bir karar vermemiz gerekiyorsa, artı ve eksi yönleriyle duruma bakmamız, hesabımızı bilmemiz lazım. Saat 16:54-19:35 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Yarım kalan işlerimizi bitirelim. Ben boşluk etkisini, bir uyarı olarak kabul ediyorum. Gözden kaçan bir şeyleri görebilmemiz, bir yanlışı düzeltebilmemiz mümkün olur. Saat 19:35 Koç burcunda ilerlemesini sürdürecek Ay, kimseye aldırmadan günü değerlendirmede etkilidir. Kazanç elde etmek, insanları etkilemek, hakkınızı almak yönünde bu enerji size destek verir. Yüzünüzü gülümseten, yüreğinizi ferahlandıran güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

28 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Çalışmaya ara vermiş bir Başak burcuysan, evde yapabileceğin, kendini çok fazla yormayacağın işlere yönelebilirsin. Dile getiremediğin, zorlandığın konuları ertelemek istemiyorsun. Sorunların üstesinden gelmek için önce yüzleşmen gerektiğinin farkındasın. Evliliğinde sorunları olan bir Başak burcuysan, eşinle ciddi konuşmalar yaparak, üçüncü kişileri hayatınızdan uzaklaştırma kararı alabilirsiniz. Çevrendeki kişilerin sana her zamankinden daha yakın davranmalarıyla, nedensiz bir şüphe duyabilirsin. Bir süre önce borç verdiğin paranın geri dönmesi, seni biraz olsun rahatlatacak.

28 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik durumunuzla alakalı konularda ani kararlar alabilir ve bunları uygulamak isteyebilirsiniz. İlişkisel anlamda bir an için yükselip, sizden beklenilmeyen adımlar atmamalısınız.

28 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla uğraşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda krizler oluşabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Ortaklık konuları gündeminize gelebilir. Yeni bir ortaklığa başlamak, yeni fikirlere yönelmek için çaba sarf etmek gerekebilir. Yarım kalan işlerinizi bitirmek için uygun bir zamandasınız. Ortaklaşa konuları toparlamaya bakmalısınız.

28 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SABIRLI davranarak korkularınız ile başa çıkabilirsiniz. Daha önce istekleriniz için kendinizi zorlamıştınız. Şimdi ilgili gelişmeler sizin istediğiniz...

28 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

28 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki insanlar önemli işlerde ve girişimlerinizde size gaz verebilirler. Bu dönemde yapabileceklerinizden çok planlarınız üzerine yoğunlaşmalı, hayata karşı kendinizi akışa bırakmalısınız. Vereceğiniz sözlere dikkat edin, daha önceden konuşulmuş işlerin üzerinden bir kez daha geçmek ve daha sağlam adımlar atmak zorundasınız.

28 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yüklerinizi iliklerinize kadar hissedeceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Özel hayatınızda uzun zamandır kararsız kaldığınız konuları olgunlaştırma zamanı. Partnerinizin yansıttığı hisler ve ifade ettiği fikirler size kılavuzluk edecek. Alınganlıklar yerini derin anlayışa bırakabilir.

28 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

28 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 49' 14" R
Ay
Başak
21° 38' 53"
Merkür
Koç
17° 03' 50"
Venüs
Koç
18° 50' 11"
Mars
Balık
22° 05' 60"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 29"
Satürn
Balık
15° 39' 22"
Uranüs
Boğa
21° 47' 34"
Neptün
Balık
28° 35' 39"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 31"
Lilith
Başak
22° 14' 35"
True Node
Koç
15° 37' 58"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>