Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam mum ışıklı bir sofra görünüyor. Bu hep umut ettiğiniz, rüyalarınıza giren ama pek beklemediğiniz bir buluşmaydı. Ondan hoşlanıyorsunuz, ama bazı korkularınız nedeniyle bunu gizliyorsunuz. Fakat bunu gizleyemeyeceğinizi göreceksiniz.

Bugün kötü bir gününüzde olduğunuzu düşünmekle yanılgı içinde olduğunuzu anlayacaksınız. Bugün yaşayacağınız sevinci uzun zaman unutamayabilirsiniz. Yetenekli ve çalışkan oluşunuz göz dolduruyor.

Para problemleriniz can sıkıcı boyutlarda. Altından kişisel girdilerinizle kalkmanız güç görünüyor. Rahat olmanızda yarar var, yakınlarınız her zaman olduğu gibi yine size destek sözü verecekler.

Bazı ikili ilişkilere bir alt-üst ilişkisi gibi bakıyorsunuz. Bu yüzden dün yaşattığınız kırgınlığı bugün düzeltme fırsatınız doğacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne biraz sıkıntılı başladınız. Bunun haklı nedenleri var. Ama günün içindeki olumlu hava sizi bu sıkıntılardan arındıracak. Bazen elde edemediğiniz şeylerin arkasından küskünlük duyuyor, onları sonsuza kadar reddetmek istiyorsunuz. Elinizin altından kaymış olan böyle bir şey yakında hiç çaba harcamadan sizin olacak.

25 Ağustos 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 07:38-26 Ağustos saat 08:32 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İçinden çıkamadığınız bir durumla karşılaştığınızda meseleleri bir daha gözden geçirelim. Özellikle ilişki konularında hassasiyet nedeniyle kafamız karışıksa, tekrar bir bakmak yararlı olur. Saat 19:38 Güneş-Uranüs görünümü, istediğiniz bir şeyi elde etmenizi sağlayıcıdır. Odaklandığınızda her zorluğun üstesinden gelirsiniz. Eğitimdenhayatına, özel yaşamanıza kadar her alanda moralinizi yükselten, enerjinizi güçlendiren bu görünüm, kazançlıve fırsatların göstergesidir. Gerçekçi bakış açınız size yeni kapılar açar. Hoş sürprizlerle karşılaşırsınız. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

25 Ağustos 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşıt burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Girdiğin ortamlarda dikkat çekmek için çaba harcayabilirsin. Kardeşlerinin hayatında yaşanabilecek bazı değişikliklere şahit olabilirsin. Uzun süredir ilişkisi olan bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle ilişkinizi bir adım ileriye taşıma kararı alabilirsin. Bugün aynı zamanda yurtdışı bağlantısı olan bir yakının, kariyer planlaması konusunda senden fikir alabilir. Sürüp giden koşturmanın arasında, kişisel olarak kendine vakit ayıramadığını fark edebilir, alışılmışın dışında bir şeyler yapmak isteyebilirsin. Midende ya da sindirim sisteminde kronik rahatsızlığın nüksedebilir.

25 Ağustos 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün maddi konular yüzünden ailenizle fikir ayrılığı yaşayabilir ve sizin beklentileriniz onlara fazla gelebilir. Özel yaşamda ise partnerinizin ilgisiz tavırları sizlerin yeni kararlar almanıza neden olabilir.

25 Ağustos 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi yıpratmamalısınız. Bugün zaman alan işlere ve teknik konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz.

25 Ağustos 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hitap yeteneğinizi çok iyi kullanıyorsunuz. "Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır" sözünü kanıtlıyorsunuz. İş hayatınız hayatınızda bunun artısını çok göreceksiniz...

25 Ağustos 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlükve uğraşlar zamanınızı alabilir, detaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Kuruntu ve evhamdan uzak işlerinize odaklanmaya çalışabilirsiniz. Eleştirel ve mükemmeliyetçi davranmamaya dikkat.

25 Ağustos 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğe yönelik planlarınızda kafanızda bir sürü fikir olabilir ama bu fikirlerden size en heyecanlı ve canlı geleni seçeceksiniz. Karşınıza gelecek olan fırsatlarda rahat etkiler söz konusu. Yapılması gereken işleriniz size göz kırpıyor.

25 Ağustos 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Uranüs arasındaki güçlü etkileşim gelecek hayatınızla ilgili size hızlı kararlar aldırır.İş ortaklıklarınızın getirilerinde olumlu değişimler yaşayabilirsiniz. Bu kadar analitik biri olup bu kadar plansız hareket etmek zorunda kalmak sizi tedirgin etse de yaşamın yeniliklerinden kaçamazsınız.

25 Ağustos 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

25 Ağustos 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 47' 00" R
Ay
Başak
09° 06' 52"
Merkür
Koç
17° 32' 57"
Venüs
Koç
17° 31' 34"
Mars
Balık
21° 16' 37"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 54"
Satürn
Balık
15° 33' 05"
Uranüs
Boğa
21° 44' 04"
Neptün
Balık
28° 33' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 48"
Lilith
Başak
22° 07' 31"
True Node
Koç
15° 36' 35"
Son Güncelleme : 19/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>