Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizden ve ilişkinizden tam olarak ne bekliyorsunuz bunu belirlemeniz gerekir. Bu yüzden çeşitli sorunlar yaşayabiliyorsunuz ve çıkış yolu bulamıyorsunuz.

İşyerinizde disiplinli ve dikkatli çalışma tarzınız ile hemen göze çarpıyorsunuz ve çevrenizdeki insanlardan takdir topluyorsunuz. Dikkat sizin bu durumunuzu kıskananlar da olabilir.

Parayı seviyorsunuz fakat harcamalarınıza bazen hakim olamıyorsunuz ve bu konuda aşırıya kaçıyorsunuz. Biraz daha dikkatli olmalısınız yoksa maddi sıkıntıların başlayacağı bir döneme gireceksiniz.

Duygusal anlamda hassaslığınız bugünde devam ediyor ancak bir süredir beklediğiniz gelişmeler bugün başlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde rahat hissedebileceğiniz ve kişisel konulara ağırlık vermek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kendinize zaman ayırmak, hobilerinizle uğraşmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde dostlarınızla zaman geçirmek isteyeceksiniz. Ailenizden birisinin sağlığıyla ilgili alacağınız bir haber sizi üzecek.

20 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 02:12 Ay-Neptün görünümü, ilişkinizi gerçekçi bir şekilde ele almaya çalışmakta fayda vardır. Sizin tüm isteğiniz, güvenilir bir aşk ve huzurlu bir yuvadır. Yay burcunda ilerleyen Ay etkisinde, pozitif, aktif ve neşeli bir şekilde ve ayrıntılara girmeden bütünü keşfetmekten yana olabilirsiniz. Detayların bugün sizin için önemi yoktur, kendi fikirlerinizin tartışmasız bir şekilde kabul edilmesi gerekmektedir. Yeni haftamız hayırlara vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatçı tavırların daha da belirgin olduğu bir gün geçirecek ve kişiselliğini ortaya koyacağın uğraşlar içinde olacaksın. Sabahki bezginliğin üzerinde etkisi kalmıyor, yarım kalan işlerinde toparlanmalar söz konusu olacak. Bugün, aynı zamanda ummadığın kişilerin yeniden hayatına girmek istediğine şahit olabilirsin. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, işini uluslararası bir boyuta taşımak isteyebilirsin. Seni kısıtlayan ne varsa hayatından çıkaracaksın. Girdiğin ortamlarda istediğin gibi davranabilir, gözle görülür bir değişim sergileyebilirsin. Yeni boşanan bir Başak burcuysan seninle aynı kadere sahip birisiyle de tanışabilirsin. Değişim seni bekliyor.

20 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi duygusal olarak iyi hissetmenize rağmen fiziksel olarak yorgun hissedebilirsiniz. Kendi kendinize kalarak geçireceğiniz bugünün sizlere önemli bir farkındalık katması söz konusu olacaktır.

20 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerinizde detaylara önem vermeniz gerekebilir. Detaylarla uğraşırken kendinizi bir ölçüde sıkılmış hissedebilirsiniz. Daha hareketli ve canlı uğraşlara yönelmek istemeniz mümkün. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenmek, planlamalar yapmaktan daha çok keyif alacağınız imkanlar var. Eve yönelik işler de önemli sayılır.

20 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZİ sınırlandıran durumlardan kurtulmak isteyeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla birlikte zaman geçirebilirsiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gittikçe artacak.

20 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

20 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ev veya aile ortamınızda farklı ve özgür yönlerinizle hareket edeceksiniz. Özel yaşantınızda hisleriniz bugün yüksek olabilir, göz önünde olacağınız ortamlarda, seyahatlerde oldukça keyifli hissedebilirsiniz.

20 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü Yay burcunda seyahat eden Ay, evinizdeki ilişkilere ışık tutacak. Ebeveynle diyaloglar ya da ev düzeninizle ilgili düzenlemeler önemli olur. Ev dekorasyonuyla uğraşmak vaktinizi alır. Eve gelen misafirlerle hoşça vakit geçirebilirsiniz. Dış dünyayla özel hayatınız arasında vereceğiniz öncelikleri saptamak zaman alabilir.

20 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

20 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 15' 53" R
Ay
Başak
14° 55' 53"
Merkür
Koç
17° 18' 49"
Venüs
Koç
18° 08' 03"
Mars
Balık
21° 39' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 40"
Satürn
Balık
15° 36' 00"
Uranüs
Boğa
21° 45' 42"
Neptün
Balık
28° 34' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
20° 03' 31"
Lilith
Başak
22° 10' 48"
True Node
Koç
15° 37' 15"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>