Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak yoğun heyecanlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve ilginç bazı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Duygularınızla hareket edeceksiniz ve duygusal bir amacınız gerçekleşebilir.

İş çevrenizde etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek ve bugün düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz ve bazı projelere el atacaksınız.

Yakında maaşınıza zam haberi alacaksınız ve bunun üzerine çok yapmak istediğiniz bir şeyi gerçekleştirebileceksiniz.

Fazlaca önemli olmamakla birlikte çevrenizle aranızda fikir ayrılıkları görülebilir. Olaylar karşısında fazlaca etkilenmeye yatkınsınız ve olaylara duygusal tepkiler verebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde kendinizde hissettiğiniz yoğun enerjiyi açığa çıkaracak alan bulamıyorsunuz. Bugün yine çok hareketli olacaksınız. Bol bol gezebilir ve arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber sizi biraz şaşırtabilir. Fazla büyütmeyin ve keyfinize bakın.

17 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 09:18 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, düşüncelerimizi dile getirmekte zorlanmamıza neden olabilir. Bu durum zihinsel anlamda üzerimizde baskı yaratır. İnsanlarla anlaşmamız pek kolay olmaz. Saat 16:05 Ay-Jüpiter kavuşumu, değerlerimize sahip çıkmamızı, kontrolü elimizde tutmamızı, güçlenmek adına maddi-manevi çıkarlarımızı kolladığımızı gösteriyor. Saat 16:32 Ay-Neptün görünümü, endişelerinizi, korkularınızı bir yana koyarak, gelişmeye, bilgilenmeye önem verecek ve ideallerinize sahip çıkabileceksiniz. İlişki problemlerinizi içinize atmak yerine, bunları ılımlı bir şekilde çözümlemek isteyebilirsiniz. Saat 23:12 Ay-Pluto görünüm etkisi, engellerle baş edebilme gücünüzü yükseltici olduğu gibi, sahip olduğunuz her değeri koruyup kollamanızda yardımcıdır. Bu görünüm aşk hayatımızla ilgili konularda güçlenmemizi sağlayıcıdır. İstediğimiz her ne ise, ona doğru inançla yöneldiğimizde kimse onu elimizden alamayacaktır.

17 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli kararlar alma arifesinde olduğun bir gün? Özellikle eğer birlikteliği olan bir Başak burcuysan, sevgilinle ortak planlarını hayata geçirmek isteyebilirsin. Bazı konularda ufak detaylara takılmak, motivasyonun düşmesine sebep olabilir. İş arayışında olan bir Başak burcuysan, beklemediğin birteklifiyle karşılaşabilirsin. Hayata olan yaklaşımın eskisinden çok farklı. Bugün arkadaşlarına karşı duruşun çok özenli olacak. Yeni başlayan bir ilişkin varsa ufak çaplı kıskançlık krizleri geçirmene neden olan durumlar olabilir. Daha yolun başındayken ilişkini yoracak durumlar, beklemediğin bir şekilde sonuçlanabilir.

17 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşayacağınız bir olay karşısında göstereceğiniz tavır ile hayranlık toplayabilirsiniz. İlişkilere yaklaşımınızda sabır ve dengeyi kurma isteğiniz bugün sizleri zor bir durumdan kurtarabilir.

17 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma ortamınızda çeşitli sosyal etkinliklere davet edilebilirsiniz. Daha çok kendinizle kalmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularda ani harcamalar söz konusu olabilir. Gelecekle ilgili konuları düşünebilirsiniz. Detaylara takılmanız sizi endişelendirebilir. Kendinizde eksik hissettiğiniz yanları tamamlamak isteyebilirsiniz.

17 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün alacağınız bazı haberler yüzünden canınız sıkılabilir. Ancak, bu durum çabuk geçecek. Çünkü, kendinize olan güveniniz yüksek. Ayrıca, meydana gelen bazı gelişmeler moralinizin de yükselmesine neden olacak.

17 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün Akrep burcunda ilerlerken bir anda elektriklenen görüşmeler, ziyaret ve kısa yolculuklar ortaya çıkabilir. Dikkatli konuşmaya ya da mesajlaşmaya önem göstermeniz gerekebilir. Farkında olmadan yanlış anlaşılabilirsiniz.

17 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile sorumluluklarınız parasal konularla destekleniyor. İletişime dayalı işlerinizde kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Özel alanlarınızda duygusal olarak sevdiğinizle anlaşmaya, desteğe ihtiyacınız olabilir.

17 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, kardeş, yakın akraba ve komşularla ilişkilerinize ışık tutar. Bu dönemde ani bir seyahat gündeme gelebilir. Arabanızı servise götürmek, ofise yatırım yapmak, şirket kurmak ya da ofisteki işleri planlamak için iyi bir dönem. Zihniniz adeta bir dedektif gibi çalışır. Eğitimlere yatırım yapmak için de uygun bir gün.

17 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

17 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 35' 46"
Ay
Kova
26° 20' 05"
Merkür
Koç
17° 54' 57"
Venüs
Boğa
03° 45' 19"
Mars
Koç
01° 26' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 47"
Satürn
Balık
16° 46' 12"
Uranüs
Boğa
22° 28' 31"
Neptün
Balık
28° 58' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 04"
Lilith
Başak
23° 35' 09"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>