Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski sevgilinize rastlamanız nedense sizi fazlaca tedirgin etti. Oysa yapayalnızdınız. Yaşadığınız onca şeyden sonra iki dost gibi oturup konuşabilirdiniz. Görmezden gelip kaçtınız. Kırıntılar mı var ? Ne dersiniz ? Bugün onunla ilgili bir haber alabilirsiniz ama yine de bu duruma fazla umut bağlamayın.

Büyümek istiyorsunuz. Ama koşullar sizi yüreklendirmiyor. O zaman acele etmeyin. Nasılsa paranızı iyi koruyorsunuz. Aileden birininproblemleriyle ilgili haber alacaksınız ve canınız sıkılacak. Onu da projenize katmak isteyebilirsiniz. Acele etmeyin, bekleyin bir süre.

Savurganlıktan nefret ediyorsunuz. Şansınıza da çevreniz savurgan dolu. Neyse ki inisiyatifi kimseye vermiyorsunuz. Beklemediğiniz bir para gelebilir. Büyük bir miktar değil ama, hiç değilse birkaç yamanızı kapatabilirsiniz.

Eski sevgiliniz tarafından görüldünüz. Kim bilir bu günlerde telefonunuz çalabilir. İnşallah aynı kabalığı yapmazsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Para konusunda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazançlarınız olabilir ancak hesap konularında dikkatli olmalısınız. Keyif aldığınız alışverişler yapabilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 05:09 Ay-Merkür görünüm etkisinde, kimseyle tartışmayalım. Özellikle parasal konularda dikkatli olalım. Trafikte dikkat edelim. Daha çabuk gidelim diye, bilmediğimiz yollara sapmayalım. Hesabımızı iyi yapalım. İnandığımız bir meselede, düşüncemizi ifade etmekten kaçınmayalım. Saat 16:51 Ay-Pluto görünümü, çıkarlarınıza uygun hareket etmenizi sağlıyor. Saat 23:22 Ay-Güneş görünümü, parasal ve ilişki meseleleri üzerinde düşünmenizi sağlıyor. Uzlaşıdan yanasınız. Fakat bu kendinizden taviz vermeniz anlamına gelmiyor. Eğer bir şeyler size uymuyorsa, bunları dile getirmelisiniz. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerini gerçekleştirmek için kararlı bir adım atmak için çok uygun bir gündesin. Birlikteliğinde seni yeni atılımlara itecek teşvikler ortaya çıkabilir ve bu sayede önüne çıkabilecek fırsatları akıllıca kullanırsan istediklerin bir bir gerçekleşebilir. Daha önce yaşadığın hayal kırıklıklarını yeni sevgilin ile paylaşabilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eşinin ailesindeki dedikodular canını sıkabilir. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşından gelecek telefon, seni epey mutlu edecek. Evde yapmak istediğin bazı değişiklikler, yüklü bir alışveriş yapmana neden olabilir. Her ne kadar bütçeni kontrol etmeye çalışsan da zorunlulukların önüne geçemeyeceksin.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatında size verilen sorumlulukların ağırlığı ve bununla beraber gelen hiçbir şey yetişememe duygusu yüzünden strese sizi sokabilir. Ancak dahiyane bir fikirle üstünüzdeki sorumlulukların çoğunu başarıyla tamamlayacaksınız.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma ortamınızda elinizdeki işlerde incelemeler yapabilirsiniz. Gözden kaçan konularla ilgilenip işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Gün içinde kendinizi kararsız hissetmeniz mümkün. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar gerilmenize sebep olabilir. Mantıklı çözümlerle yaşanan krizi bertaraf etmeniz olasıdır. Sağlıklı beslenmeye özen göstermelisiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklar almaktan kaçınmıyor ve hepsinin üstesinden gelmeyi başarıyorsunuz. Kırdığınız kişileri aramaktan çekinmemelisiniz. Özür dilemeniz onlar için yeterli olacak.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonra alacağınız bazı haberler yüzünden duygularınız harekete geçecek. Aslında keyifli bir dönemde bulunuyorsunuz. Seyahatlere çıkabilir ve sevdiğinizle birlikte programlar yapabilirsiniz. Sorun olarak ortaya çıkan durumları pek önemsemeyecek ve istediğiniz gibi davranacaksınız.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün maddi konularda ölçülü ve dengeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Kalabalık ortamlarda harcamalardan uzak durmaya çalışın. Keyfinizin yerine gelmeye başladığı bugünlerdekonularında planlarınızı gözden geçirmelisiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem ilerlemek, hem mevcut durumu korumak, hep pürüzleri çözmek için aynı anda kolları sıvamak bir işe yaramaz.Önceliklerinizi belirlemek önemli olacaktır. Gündelik hayatta karşınıza çıkan iletişim hatalarına kafanızı takmayın. Sabırla üstesinden gelirsiniz. Dolaşım sisteminize özen gösterin.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

15 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 10' 42"
Ay
Kova
20° 15' 12"
Merkür
Koç
17° 41' 30"
Venüs
Boğa
03° 13' 29"
Mars
Koç
01° 07' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 44"
Satürn
Balık
16° 43' 59"
Uranüs
Boğa
22° 27' 02"
Neptün
Balık
28° 57' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 37"
Lilith
Başak
23° 32' 17"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>