Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz insanın haksız tutumlarıyla karşılaşmak sizi derinden yaralamış olmalı ki, bu ilişkiden soğumuş gibi gözüküyorsunuz. Bu konuda akıllıca davranmalı ve doğru karar vermelisiniz.

Bugünyerinizde değişik bir organizasyona katılma olanağı bulacaksınız ve bu çok hoşunuza gidecek.

Bugünlerde yakın bir arkadaşınıza yüklü miktarda bir ödeme yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu ödemeyi ertelemek için bazı girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Hayatınızı mantıklı bir biçimde sürdürmeyi seviyorsunuz ama maceralardan da uzak durmayı tercih ediyorsunuz. Hayatınızı biraz renklendirmesi açısından bazı heyecanlar yaşamayı düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne keyifsiz ve sıkıntılı başlayacaksınız. Bu psikoloji sizin sinirli ve gergin olmanıza neden olacak. Bu gerginliğinizi yakın çevrenizdeki insanlara yansıtabilir ve onların kalbinin kırılmasına neden olabilirsiniz. Öğleden sonra biraz daha sakin ve kontrollü olmayı başaracaksınız. Kendinizi her zaman kontrol etmeyi öğrenmelisiniz.

10 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 04:34 Venüs-Satürn görünümü, bütçemizi zorlayan ve ister istemez bizi gerebilecek sorunların göstergesidir. Sorumluluklar yüzünden hayatımızı dilediğimiz gibi yaşayamamak canımızı sıkar. Ilımlı davranmak kolay değildir. İhtiyaçlar kendini hatırlatır. Evdeki hesabın çarşıya uymadığı bugünlerde sakin olmamız gerekiyor. Saat 07:18 Ay-Aslan burcu seyir etkisinde, gizli egonuz devrededir. Olayları, insanları dışarıdan bir gözle incelersiniz. İşinize gelmediğinde mesafe koyarak tepkinizi belli edersiniz. Saat 08:13 Ay-Mars karşıtlık etkisinde, içimizden geldiği gibi hareket etmemize engel olan ne varsa ondan kurtulmak arzumuzdur. Sanki her şey üstümüze geliyor gibidir. Tahammül edemediğimiz insanlar, olaylar bizi bir hayli yorar. Bu saatlerde kendimizi hiçbir yere ait hissetmeyiz. Mesafeli davranırız. Bu kendimizi korumak içindir. Kaçmak kurtulmak, özgür olmak isteriz. Saat 11:22 Ay-Uranüs görünümü, bir arayış içinde olduğumuzu, mevcut bugünkü şartların bizi memnun etmediğini gösteriyor. Farklı bir yer, yaşam istiyoruz. Bizi kısıtlayan ne varsa, ondan kurtulmak için her şeyi yapabiliriz. Denetlenmek, bir şeylere mecbur olmak bizi yoruyor. Saat 12:50 Ay-Venüs görünümü, beğenilmek ve dikkat çekme arzumuzu yükselticidir. Özellikle sevdiklerinizi kanatlarınızın altına almak arzunuz ön plandadır. Elinizdekini paylaşarak, onların sorunlarıyla ilgilenerek yardımcı olmaya çalışırsınız. Saat 15:31 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, zorlukların bizi yıldırmasına izin vermeden, güven duygumuzu ayakta tutmanın önemini vurguluyor.

10 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, isteklerinde ısrarcı davranıyor ve düşüncelerinden taviz vermek istemiyorsun. Yönlendirmeye gelemiyor olman seni olumsuz etkileyecek. Olaylardan çok çabuk etkilenmen sonucunda, yapmak istediğin birçok işi yarım bırakacaksın. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, kazancını arttırabilmenin yollarını arayabilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eşinin ikiniz için yaptığı planlara ayak uydurmak eğlenceli gelebilir. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevdiğin kişinin bazı konulardaki kararsızlığı sabrını zorlayabilir. Bugün aynı zamanda ailevi meselelerde etkin rol oynayacağın önemli olaylar yaşanabilir. Samimiyetinden şüphe ettiğin insanlara karşı mesafeli bir tavır sergileyebilirsin.

10 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş veya partnerle aranızda ummadığınız sorunların ortaya çıkmasıyla birlikte karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu gibi durumlarda karşınızdaki kişiyi yargılamak yerine empati yeteneğinizi devreye sokmalısınız.

10 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili değişikliğe gidebilir, farklı yatırım yolları arayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi daha bireysel ifade edebileceğiniz bir gün. Bu yolla yeteneklerinizi kullanarak maddi kazanımlar elde etmeniz mümkün. Kendinize zaman ayırmak, kişisel ihtiyaçlarınızı karşılamak için uygun bir zaman içindesiniz.

10 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir hayli enerjik olacağınız bir gün. Sorunlarınızı halletmek isteyebilirsiniz ama her konuyla ilgilenmek yerine önem sırası vererek hareket etmelisiniz.

10 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam etkiler alırken, yeni bir flört teklifi alabilir, varolan ilişkilerinizde romantik ve sizi tatmin edici konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler ve seyahatler alanında istediklerinizi daha rahat elde edeceğiniz bugün, internet sitenizi düzenleyebilir, yakın çevre ilişkilerinize de vakit ayırabilirsiniz.

10 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda birtakım sıkıntılı durumlara hazır olacaksınız. Bu süreçte çocuğunuzla olan beraberliğinizde de birtakım ilişki sorunları yaşamanız söz konusu. Diğer taraftan bugün önemli harcamalardan kaçının, ayağınızı yorganınıza göre uzatın.

10 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda koşmak isterken evdeki neşesiz ortam motivasyonunuzu çok düşürüyor. Aile içi meseleleri çözmek ve gerekli düzenlemeleri sağlamak epey daha vaktinizi alır. Bu nedenlehayatınızdaki hızlı akışı ve değişken koşullarla önünüze çıkan fırsatları değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Yurt dışından gelecek habere sevineceksiniz.

10 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün içinize kapanma eğilimine girebilir, insanlardan uzaklaşıp yalnız kalmaya çalışabilirsiniz. İletişim veya paylaşım konularında da isteksiz olabilirsiniz. Aklınızdan geçenleri ya da iç dünyanızı kimseye açmayabilirsiniz.

10 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>