Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız oldukça hareketlenecek. Sizi sevenler de sizinle aynı coşkuyu yaşıyor. Özel bir teklif kapınızı tıklattı tıklatacak, iyi değerlendirmeye bakın. Sevdiğiniz insanın sizinle arasındaki özel sorunlarını özellikle kendi yakınlarınızla paylaşmayın. İlerde anlattıklarınız sevdiğinize karşı koz olarak kullanılacaktır

Bugün dostlarınızdan alacağınız bir öneri üzerinde kafa patlatacaksınız. Hazırladığınız projelerin bitmek üzere olması, özellikle de sevdiğiniz kişiler tarafından beğenilmesi sizi mutlu edecek.

Maddi konulara yön verme isteğinizin yoğun olacağı bugün, harcamalarınızda aşırıya kaçmanız mümkün. Hisseli paralar ve ortak çalışmalarınızın sonuçlarıyla ilgili endişeler yaşayabilirsiniz.

Kuşkucu tavırlarınıza dikkat etmelisiniz. Bu tür tavırlarınız ile sevdiklerinizi kendinizden uzaklaştırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ebeveynlerinizden kişiliğinize yönelik aldığınız eleştiriler yüzünden oldukça moralsizsiniz ama iyice düşünürseniz bu eleştirilerin fazlasını da hak ettiğinizi anlarsınız. Çevrenizde sizin konumunuzda olmak isteyen yüzlerce insan varken, gereksiz mutsuzluklar yaratmanız herkesi üzüyor. Duygularınızla değil mantığınızla hareket etmeli ve ben merkezli düşünmemelisiniz. Bir arkadaşınız hakkın alacağınız üzücü bir haber ile sarsılacaksınız. Güçlü olmaya çalışın.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 03:33 Venüs-Mars görünümü, bulunduğumuz ortamı güzelleştirmek, hayattan zevk almak için yapılacak değişimleri işaret ediyor. Durumumuz uygunsa yeni bir yere taşınabilir, tatile çıkabilir, ofisimizde yenilikler yapabiliriz. Bu görünüm, daha önce planlanmış bir tatile çıkmanın, beklediğimiz bir paranın gelmesinin, güzellik-bakım-sanat-yaratıcı bir projeye başlamanın göstergesidir. Saat 07:01 Yengeç burcunda ilerleyecek Ay, farkındalık yaratıcı, liderlik yönlerinizi besleyicidir. İfade gücünüz oldukça yüksektir. Partnerinizle, çocuklarınızla ilgili her konuda,hayatında bu enerji size destektir. Saat 09:09 Ay-Venüs görünüm etkisinde, parasal konularda rahat yaşamak adına, işbirliğinde bulunmaya hazırsınızdır. Bağlılık duyduğunuz ne varsa onun peşinden koşarsınız. Eğer bir şeye inanmışsanız hiç kimse sizi yolunuzdan döndüremez. Saat 11:12 Ay-Uranüs görünümü, gelen güzel haberlerin ve gelişmelerin bizi memnun edeceğini gösteriyor. Saat 12:15 Ay-Satürn karşıtlığı, duygularınızı mesafeli ve soğuk kılabilir. Kimsenin yeteri kadar iyi olmadığını, bazı kişilerin sadece kendini düşündüğünü, sizi sevmediklerini bile zannedersiniz. Oysaki bu görünüm etkisinde hepimiz bir miktar zorlanırız. Çünkü bir yandan güven ve huzur arıyoruz. Diğer taraftan sorumluluklar bizi yoruyor. Bu nedenle böyle hissediyoruz. Olumsuz düşünmeyelim. Gönülden sevgilerimle,

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimin senin için hızlı aktığı bir gün. Hedeflerine yönelik taze adımlar atmak adına önemli araştırmalar yapacaksın. Elinden gelen her türlü iyi niyetiarkadaşlarına göstermene rağmen sen aynı tepkiyi görmemek, davranışlarını sorgulamana neden olabilir. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, tanıtım ve reklam kampanyalarıyla ilgili araştırmalar yapabilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eşinle katılacağın organizasyonda gözler üzerinizde olacak. Duygusal olarak bağlı olduğun kişilerin hayatlarına daha fazla müdahale edebilirsin. Bu durum bazı sorunları da beraberinde getirebilir. Eğer evinden memnun değilsen ev içinde bazı değişiklikler yapabilirsin.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha çok özel ilişkilerle ilgili konularda endişeli hissedebilir ve partnerinizin sizden gizlediği durumlar olduğu düşüncesine varabilirsiniz. Kafanızda bu tür sorunları bitirmediğiniz sürece istediğiniz yönde ilerleyemeyebilirsiniz.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerinizde ticari konularda düşünmeniz gereken, inceleme yapmanız gereken anlar yaşayabilirsiniz. İletişiminizin güçlü olduğu bir gündesiniz. Yakın çevrenizle haraketli bir gündeminizin olması mümkün. Sorumlu olduğunuz konularınızda feragat etmeniz gereken olaylar olabilir. Kendinizi huzursuz hissetmeniz olası.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlamak için kendinizi hazır hissediyorsunuz. Olumsuzlukları bir kenara bıraktınız ve çok neşelisiniz. Bu durumu yaratmanız sizin açınızdan harika.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, aile büyüklerinizle önemli konularda rahat diyalog geliştirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak iyi ve enerji dolu hissedeceğiniz bugün, ilişkilerinizde rahat bir akış hakim olacak. Akşam saatlerinde özel hayatınızdaki ilişkilerinizde duygusal incinmelere açık bir zamandan geçeceksiniz.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevre ilişkilerinizde verici ve bir o kadar besleyicisiniz. Ama artık sizin için de birşeyler yapılmasını isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızdan kaçmayın, moralinizi yukarıya çekin. Parasal getiriler beraber çalıştığınız insanları mutlu edebilir.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken arkadaşlarınızla harika bir gün geçirebilirsiniz.Bir antika müzayedesine, sergiye katılabilir ya da müzeyi ziyaret edebilirsiniz.  Sosyal ilişkilerinizde sevgi, şefkat ön planda olacaktır. Kadınlara yönelik bir etkinlik ilginizi çekebilir. Çocuğunuzun temel ihtiyaçlarıyla ilgilenmek istersiniz.

8 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz.

8 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 53" R
Ay
Başak
15° 13' 24"
Merkür
Boğa
01° 52' 11"
Venüs
Boğa
21° 47' 37"
Mars
Koç
12° 40' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 44"
Satürn
Balık
17° 53' 50"
Uranüs
Boğa
23° 19' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 33' 60"
Lilith
Başak
25° 12' 39"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>