Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkilerde belirebilecek gerginlikler karşısında sabırlı ve gerçekçi olmalısınız. Öğle saatlerinde gerçeklerden uzaklaşıp yanlış anlamalara yol açabilirsiniz. Aslında en önemli probleminiz yoğunlaşmakta ve ilişkiye gereken zamanı ayırmamanızda.

İş konusunda her şey çok olumlu sürmekte. Günden güne işinizdeki konumunuz genişliyor. Disiplinli çalışmanızın meyvelerini alıyorsunuz. İş arkadaşlarınızın takdirini topluyorsunuz. İşinizde daha yüksek bir konuma ulaşmanız söz konusu.

Burcunuzdaki gezgenler sizi harekete geçirirken özellikle parasal konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Harcamalarınızı daha akıllıca yapabilmelisiniz. Büyük harcamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Tutumsuz bir tavıra yakın olduğunuz görülüyor.

Başkaları ile birlikte hareket etmek ve düşüncelerinizi paylaşmak istiyorsunuz, ama çevresel şartlar bunu pek verimli kılmayabilir. Gerçekçi olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın, kendinizi sakinleştirebilecek uğraşılar bulmaya gayret etmelisiniz. Onlarla birlikte bir şeyler yaparken her zamankinden daha tedbirli davranmak bir çözüm olabilir, bunun yanı sıra kendinizden yaşça daha büyük insanlarla ilişkilerinize de dikkat etmelisiniz. Örneğin babanızla veya o konumdaki biriyle aranızdaki ilişki sertleşmemeli.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 05:06 Güneş-Merkür kavuşumu, derinlikli olarak hem maddi hem ilişki hem de geleceğe dönük projelerinizi gözden geçirmeniz yönünde önemlidir. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Eski yanlışları yapmamak istiyorsak, bilinçli davranmalıyız. Bizi yanıltabilecek, zorlayabilecek, sonradan pişmanlık uyandıracak riskler altına girmemeliyiz. Saat 06:44 Ay-Jüpiter görünümü, dostlarımıza, sevdiklerimize düşkünlüğün göstergesidir. Ancak paramıza sahip çıkalım. Birilerini memnun edelim diye gücümüzü zorlamayalım. Hani değen insanlara, hakikaten bizim yanımızda olan kişilere gerektiğinde oluruz. Fakat bunun ayarını bilmekte yarar var. Saat 08:42 Ay-Neptün görünümü, beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuzun yoğunluğunu işaret eder. İnandığınız yolda yürümek istersiniz. Saat 14:21-10 Ağustos saat 07:18 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Sevdiklerinize karşı hassas düşünürsünüz. Anlaşılmak ve bizim önem verdiklerimize başkalarının da saygı göstermesini bekleyebiliriz. Arkadaşlarımız eğer canımızın yoldaşı ise, başımızın tacı sayarak yanlarında olabiliriz. Tabii ki onların da bir sıkıntımız olduğunda en azından bir telefon açıp halimizi hatırımızı sormalarını bekliyoruz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle sonundan itibaren boşlukta olacak. Seni etkisi altına alan endişe ve kaygılar artık son bulacak! Önümüzdeki günlerde hiç alışmadığın şekilde ilişkilerini değerlendirmeye alıyorsun. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, kredi başvurusunda bulunabilirsin. Uzun süredir ilişkisi olmayan bir Başak burcuysan, arkadaşlarının davetini reddetmeden önce bir kez daha düşünmeye ne dersin? Evliliğinde sorunları olan bir Başak burcuysan, son zamanlarda artan stresli havadan uzaklaşmak ve daha sağlıklı kararlar almak adına yalnız kalmak isteyebilirsin. Sosyal çevrende aranan biri olmana rağmen bugün kulağına gelenler seni epey şaşırtacak.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimlerinizde bazı sorunlar yaşayabilir veya sevdiklerinizin hayatı ile ilgili bir konuda anlaşmazlığa neden olabilirsiniz. Bu aynı zamanda eşinizin de size karşı tavır almasına neden olarak aile içi bir gerginliğe neden olabilir.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma ortamınızda sorumlu olduğunuz konularda hızlı gelişmeler olabilir. Beklediğiniz haberleri gün içinde almanız mümkün. Hareketli zamanlar geçirirsiniz. İletişiminiz yoğunlaşır. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi meşgul edebilir. Eviniz ve aileniz ile ilgili geçmişten gelen konular söz konusu olabilir.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLUMLU arkadaşlıklar kurabilecek ve ilişkilerden faydalı bilgiler edinebilecek gündesiniz. Bazı hayalkırıklıkları telafi edilebilir veya unutmayı tercih edebilirsiniz

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Uranüs'ün geri gitmeye başlamasıyla birlikte önümüzdeki üç aylık süreçte sürpriz ve beklenmedik yolculuklar ya da uzak temaslar hayatınızın rotasını birden değiştirebilir.

9 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gözden kaçırdığınız ama illa ki halletmeniz gereken işleriniz ve olaylar hayatınızı sarmış durumda. Bugün kafanızdaki sorunlara kolaylıkla çözüm üretebilirsiniz. Sosyal ortamlarınızın hareketliliği ruhunuz dinginlik ararken sizi zorlayabilir.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ev ile dış dünya arasında mekik dokuyacağınız bir gün.Kendinizi, herkesin yardımına koşmak zorunda hissedersiniz. Hizmet odaklı ruhunuz bundan memnun da olur. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla buluşup günün yorgunluğunu üzerinizden atın.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

9 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 43' 05" R
Ay
Başak
14° 38' 56"
Merkür
Boğa
01° 48' 23"
Venüs
Boğa
21° 44' 02"
Mars
Koç
12° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 03"
Satürn
Balık
17° 53' 39"
Uranüs
Boğa
23° 19' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 51"
Lilith
Başak
25° 12' 19"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>