Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sizi işkolik buluyor. Onu da kendi alanınıza çekmeye çalışıyorsunuz. Sizinle bu kadarmerkezli ilişki kurmak istemiyor. Yaşadığınız sorunların kaynağında da bu var. Eğer hemen bugün başlayarak sevgilinizle her akşam dolaşmaya çıkar ve projenizi hiç konuşmamayı becerebilirseniz belki bir şeyler düzelecek.

Aileye ait bir mülkün satışıyla hayatınızın kökten değişeceğine inanmışsınız. Payınıza düşenle gerçekleştirmeyi düşündüğünüz bazı gerçekçi planlarınız var. Yalnız bu satışın önünde çok engel görünüyor. Herkesin tıpkı sizin gibi bir hesabı var. Size elinizdeki işi bir şekle sokmanız için mülk satışı yerine ortak bir destek önerilebilir.

Para sıkıntınız yok sayılır. Parayı sevip sevmem diyenlerdensiniz. Biraz hırs yapıyor ve pek aksamayan düzenli gelirinizle yetinmiyorsunuz. Paranızı çoğaltma girişiminizde büyük harcamalar çok olası.

Aile içi sorunların kaynağı olarak ilan edilmek istemiyorsanız, onların karşı görüşlerini dikkate almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi artık kimse tutamaz sanıyorsunuz. Düşünmeyin böyle erken erken. Bağdattan döndüğü söylenen bir hesap türü vardır. Siz şu hesaplarınızı yeniden bir gözden geçirin. Karışıklığı sevmiyorsunuz, ama içinde bulunduğunuz her şey karışık. Ama bunaltmayın kendinizi, aile içi problemler özellikle sizin çabanızla hızla düzeliyor.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 13 Ağustos saat:05:14-27 Ağustos saat:17:05 tarihleri arasında Oğlak burcuna gerileyecek Mars, aşk ve cinsel hayatın, çocuk mevzularının, yakın çevremiz ve yolculukların, finansal konuların istenilen şekilde yürümesinin önüne geçiyor. Bir şeyler umduğumuz gibi gitmiyor. Verdiğimiz kararları uygulamak, sorunları halletmek ve ilerlemek pek kolay değil. Tamam bunları okuduğunuzda berbat diyorsunuz. Ancak ben başka bir yerden baktırmak isterim. O da şudur ki, yanlış bir adımdan bizi koruyucu olabilir. İleride belki de pişmanlık duyacağız, gelişen yeni şartlar yüzünden, keşke yapmasaydım diyeceğimiz kararları işaret ediyorsa, buna neden olumsuz bakalım ki. Yakın bir zamanda problem yaşadığımız bir kişiyle şimdi tekrar karşılaşabiliriz. Bu özel de olabilir. Çevremizden bir kişi de olabilir. Aranızda yaşananlar bir kırıklık oluşturmuştur. Şimdi bakarsınız ve tekrar gözden geçirirsiniz. Kim bilir belki de sizdedir yanlış, bunu düzeltme olanağı bulursunuz. Çocuklarınızla ilgili veya çocuk sahibi olmayla alakalı kararların da mutlaka gözden geçirilmesinde yarar vardır. Bugün bizim için uygun olan yarın sakınca oluşturabilir. Sabırlı olmak gerekiyor. Önemli plan ve projelerimizi tekrar ele alalım. Ne gibi eksiklerimiz var bir bakalım. Mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Rekabetçi yapın herkes anlayamayabilir ve sen gizliliği tercih etmeyi yeğliyorsun. Erken uyandığın güne yorgun devam etmenin nedeni aklındaki düşünceler. Çevrende gelişen olaylara ve kişilere karşı sorgulayıcı bir tavır sergileyebilirsin. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, yeni biralanına dâhil olabilirsin. Bugün aynı zamanda birikim ve yatırım konusunda önemli adımlar atabilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, hoşlandığın kişiye açılabilirsin. Bütçeni aşmamak adına bazı harcamalarında kısıtlamaya gitme kararı alabilirsin. Akşamüstü katılacağın kurs yeni şeyler öğrenmeni sağlayacak. Sanatla ilgilenen bir Başak burcuysan, farklı fikirler bulabilirsin.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal hayatınızda söylenen her söze karşı alınganlık gösterebilir, kendinizi manevi anlamda yalnız kalmış hissedebilirsiniz. Bugün çevrenizde olup biten konularda kendinizi savunmak yerine dinlemeyi seçmelisiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuzu konuları geliştirmek isteyebilir konular üzerinde detaylı araştırmalar yapabilirsiniz. Kendinize daha fazla zaman ayırmak, dinlenmek istemeniz mümkün. Kişisel hassasiyetiniz olan konulara daha gerçekçi yaklaşımlar içinde olabilir mantıklı adımlar atmak isteyebilirsiniz. Kendinize özen göstermelisiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SON zamanlarda sevdiklerinize karşı duyduğunuz üzüntülerin sebebini anlatma ve açılma ihtiyacı duyacaksınız. Kariyenizin açısından patronunuzla tartışmaktan kaçının.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir Güneş tutulması gerçekleşirken kontrolünüz dışı gelişmeler karşısında biraz seyirci, biraz akışta kaldığınız bir dönemden geçiyorsunuz. Bu akış içinde vazgeçmek istediklerinizi bırakabileceğiniz bir tutulma olabilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapacaklarınızı hislerinize göre yönlendirecek, etrafınızdakileri o kadar umursamayacaksınız. Mars gerilemesi aşk alanınıza kayıyor. Özel hayatınızda bazı sorunlara açıksınız. Bu dönem enerjinizde düşüşler görülebilir. Aşırı kontrolcü yapınızla çocuğunuzla olan adımlarınıza 27 Ağustos'a kadar dikkat edin.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygusal davranışlarda bulunmanız mümkün. Olayların sizi zorladığını düşünebilirsiniz. Ancak, dikkatinizi farklı konulara yöneltecek ve çok daha mantıklı davranacaksınız. Bu durumun geçici olduğunu anlayacaksınız.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 29' 18"
Ay
Kova
24° 45' 39"
Merkür
Koç
17° 51' 24"
Venüs
Boğa
03° 37' 06"
Mars
Koç
01° 21' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 13"
Satürn
Balık
16° 45' 38"
Uranüs
Boğa
22° 28' 08"
Neptün
Balık
28° 58' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 41"
Lilith
Başak
23° 34' 25"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>