Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçin için dalgalanmalar var yüreğinizde. Karşı tarafın hazır olması başlayacak bir ilişkinin tek koşuludur. Bugün hafta sonu gezisi için alacağınız bir davet size unutulmaz bir hafta sonu geçirteceği gibi.

İş yaşamınızda bir kadın sizi sanki rakip görüyor gibi. Oradaki varlığınızdan hoşnut değil. Ama sizi alt edecek düzeyde de değil. Bir astınıza kırıcı davranmıştınız geçen günlerde. O bugün sizden bir özür davranışı beklentisi içinde. Zaten bu beklentisini size gün boyu fazlasıyla belli edecek.

Para sıkıntınız yok. Etrafınıza da yetme çabanız sıkıntılar yaratsa da getirdiği mutluluk onu hissettirmiyor. Bazıları paranızın kıymetli olduğunu düşünüyor. Şehir dışındaki arsa meseleniz bir süre daha sürüncemede kalacak.

Beslenmenize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle fazla yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tutulmanın ardından Ay burcunuzda ilerlerken daha cesur ve iddialı davranabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilir, girişimci ve rekabetçi yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 07:57 Ay-Terazi burcu geçişi, paraya olan ihtiyacınızın göstergesidir. Genellikle popülerlik gücünüze fazlasıyla ihtiyaç vardır. Eğer bir işin düzgün bir şekilde gelişmesini istiyorsanız arkadaşlarınızla veya otoritelerle olan ilişkinize gereken önemi göstermeniz lazımdır. Bu önem maddi konulardaki işlerinizin düzgün bir şekilde gelişmesi adına size yarar sağlayabilir. Saat 12:56 Ay-Satürn görünümü, para durumumuza göre hareket etmek, dengeli gitmek gerektiğini vurguluyor. Saat 16:17 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, parasal işlerimizi halledeceğiz. Biz, geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmek istiyoruz. Riskten uzak, hakikaten mutlu olacağımız bir seçim yapmaktan yanayız. Saat 21:06 Ay-Venüs kavuşumu, ne durumda olursak olalım, moralimiz yerine gelir. Çünkü Venüs oldukça güçlü konumda. Belki sorunlarınız var. Ancak bu kavuşum o sorunları kendi içinizde çözümlemenizde yardımcıdır. Bütün güzellikler sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

14 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün cesaretin göz kamaştıracak. Kimsenin yapmaz dediği bir işe büyük bir cesaret gösterebilirsin. Bu da günün ilerleyen saatlerinde kendine olan güveninin ön plana çıkmasına neden olabilir. Yanlış anlaşılmak istemiyorsan, egonu kontrol altına almalısın! Ancak öğleden sonra kariyerinde karşına çıkacak seçenekler kafanın karışmasına neden olabilir. Daha sağlıklı karar almak için, aklıselim düşündüğüne inandığın kişilerle konuşabilirsin. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, çalışanların için bazı kararlar alabilirsin. Evli ya da ilişkisi olan bir Başak burcuysan, sevdiğin kişiyle geleceğinize yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Eğitimin devam ediyorsa meslek seçimi, yaşamak istediğin yer, yurt dışı eğitim programları gibi konuları derinlemesine düşünebilirsin.

14 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda ani çıkan durumlar üzerine telaşlı bir hazırlık içinde olabilirsiniz. Panik yapmadan olayları hızlı bir şekilde çözeceksiniz. Bugünü daha fazla sağlık üzerine geçireceğiniz ve partnerinizden destek alacağınız özel bir gün olarak kaydedebilirsiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde hizmet etme, en iyisini yapma konuları ön plana çıkabilir. Vermiş olduğunuz hizmetlerle ilgili işleyiş konusunda revizyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Şartları iyileştirmek için titiz çalışmalar içine girmeniz mümkün. İşlerinizde mükemmel bir denge kurmak için çabalarsınız. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

14 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelecekte güzel günler için hayal kurmaya başladınız. Elinizden geldiği kadar insanlarla iletişim kurmaya çalışıyorsunuz. Soğuk algınlığı yaşamanız sizler için bir hayli yorucu olacak.

14 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda duygularınızla değil, mantığınızla adım atmak bugün işinize yarayabilir. Ortaklaşa para hanenizdeki değişimler ve olaylar sizi her tür olumsuzluktan koruyacak. Maneviyatınıza güvenin.

14 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize değer verdiğinizi hissedeceğiniz bir hafta geçirin. Çocuğunuzla ilgili konularda eşinizle şiddetli fikir ayrılığı ortaya çıkabilir. Fikirlerinizi birbirinize kabul ettirmek yerine çocuk açısından neyin fayda getireceğini masaya yatırın. Aşırı kıskanma teması da canınızı sıkabilir.

14 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

14 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 20' 00"
Ay
Kova
22° 30' 14"
Merkür
Koç
17° 46' 24"
Venüs
Boğa
03° 25' 17"
Mars
Koç
01° 14' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 59"
Satürn
Balık
16° 44' 48"
Uranüs
Boğa
22° 27' 35"
Neptün
Balık
28° 58' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 09"
Lilith
Başak
23° 33' 21"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>