Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bazı güzel sürprizler yaşayacaksınız ve duygusal olarak kendinizi güçlü ve cesur hissedeceksiniz. Sevgilinizle güzel bir gün geçirmeniz söz konusu olabilir.

Amirinizle olan yakın ilişkileriniz yüzünden işyerinizde bazı arkadaşlarınız tarafından kıskanılacaksınız. Amirinizle olan yakın ilişkilerinizi çevrenizden gizlemek zorundasınız.

Parasal konularda çok dikkatli davranıyorsunuz ve harcamalarınızı kontrollü bir biçimde yapıyorsunuz. Bu sayede yakında çok istediğiniz bir şeyi satın alabileceksiniz.

İç dünyanızda bazı değişimler yaşayabilirsiniz. Hayal gücünüz ve yaratıcılığınızın oldukça yüksek olacağı bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktaki bir dostunuzun da etkisiyle bazı önemli kararlar alma aşamasındasınız. Bu kararlar hayatınızı oldukça fazla etkileyecektir. Bu etki önceleri olumsuz gibi görünebilir fakat zamanla olumlu olacaktır. Fakat sizi asıl endişelendiren alacağınız bu kararlara aile büyüklerinizin tepkisi.

19 Ağustos 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 19 Ağustos saat:07:25-6 Eylül saat:05:38 tarihleri arasında Merkür-Aslan burcunda ilerleyecek. İşlerimiz üzerine odaklanırız. Sözgelimi bir sergi, oyun, yarışma, sınav, senaryo, sanatsal ve mistik faaliyetler gibi. Yaptığınız işe odaklanınız. Bırakın hakkınızda ne düşünürlerse düşünsünler. Kendinizi strese sokarsanız yanlışlar yaparsınız. Bu süreç, yeni bir yol tespit etmek yönünde düşünme sürecidir. Dinlenirsiniz, biraz kendinizle baş başa kalırsınız, toparlanırsınız. Biraz başınızı dinlenmek amaçlı yıllık izninizi kullanabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz alanlara yönelmeli ve hiçbir şeyin sizi üzmesine, yenmesine izin vermemelisiniz. Gereksiz meselelere kafanızı takmayınız. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

19 Ağustos 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda daha dikkatli hareket etmen gereken bir gün. Son dakikada çıkan beklenmedik ödemeler bütçe planını bozabilir. Son günlerde hayatına yeni insanlar girdiyse bugün o kişilerle bazı konularda uzlaşmazlık yaşayabilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan sosyal medya kullanımı, sevgilinle aranda bir sorun yaratabilir. Fevri çıkışlar yapmadan önce, kendini daha sakin bir şekilde ifade etmelisin. Akşamüzeri yakınlarını akşam yemeğine davet edebilir, gün boyu hazırlık yapabilirsin. Bir şekilde eğitimini yarıda bırakmış bir Başak burcuysan, yeniden başlama kararı alabilir, ne kadar azimli olduğunu etrafındakilere gösterebilirsin. Mide problemi yaşıyorsan yağlı gıdalardan uzak durman gerekiyor.

19 Ağustos 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda herkesten gizlemiş olduğunuz bir durum var ise bununla ilgili büyük problemler yaşamanız olası gözüküyor. Durum ortaya çıktığında hiçbir şey olmamış gibi yolunuza devam etmek ve umursamaz görünmek isteyebilirsiniz.

19 Ağustos 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi bir konu içinde düşünmek ve değişikliklere açık olmak gerek. Yer değişiklikleri ve yolculuklar da dikkat çekebilir.

19 Ağustos 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DOSTLARINIZ ile problemler yaşayabilirsiniz dikkatli davranın. Geçmişle yaşamaktan vazgeçmeli birlikte olduğunuz kişinin iyi niyetli yaklaşımlarını gözardı etmemelisiniz.

19 Ağustos 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

19 Ağustos 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

3 haftadır gerileyen Merkür bugün düzeliyor. Sağlığınız ve iletişiminizde rahat nefes almaya başlayacaksınız, kariyeriniz ve sağlığınızla ilgili konuların da yoluna girdiğini görebilirsiniz yalnız hala fikirlerinizi etrafınızla paylaşmak için desteklendiğiniz bir zamanda olmayacaksınız.

19 Ağustos 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken evdeki ilişkilerde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Eşinizin kaprisli tavırları ya da yaşlı bir ebeveynin özel bakımı bugün sizi zorlayacaktır. Ev yatırımı yapmak için uygun bir gün olabilir. Yatırımlarınızı değerlendirmek, aileden kala ortak bir gayrimenkulü değerlendirmek gündeminizi doldurabilir. Evde yeniden dekore etmeye karar verebilirsiniz.

19 Ağustos 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

19 Ağustos 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 52' 17" R
Ay
Başak
10° 10' 48"
Merkür
Koç
17° 30' 17"
Venüs
Koç
17° 38' 15"
Mars
Balık
21° 20' 49"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 09"
Satürn
Balık
15° 33' 37"
Uranüs
Boğa
21° 44' 22"
Neptün
Balık
28° 33' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 07"
Lilith
Başak
22° 08' 07"
True Node
Koç
15° 36' 42"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>