Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak güvenlik arayışı içine girebilirsiniz ve sahip olduğunuz şeyleri korumak için çalışabilirsiniz. Aşk yaşamınızda yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz.

İşyerinizdeki insanlara karşı olan güveniniz gittikçe azalıyor ve kendinizi yalnız hissetmeye başladınız. İnsanlara karşı önyargıyla yaklaşmamalısınız.

Bugün eğitimle ilgili bir takım harcamalarda bulunacaksınız ve akabinde hiç paranız kalmayacak. Krediye başvurmak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün önemli bir sağlık problemiyle karşı karşıya kalabilirisiniz. Sağlık masraflarınız için para ayırmak zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi oldukça sıkıntılı ve yalnız hissedeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı kaba davranışlar sergilemeniz olası. Ailenizden biri hakkında duyacağınız olumsuz bir haber sizi daha da sıkacak. Son günlerde kendinizi arkadaşlarınızdan iyice uzaklaştırdınız.

24 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:55 Ay-Uranüs görünüm etkisinde bayramın son gününe adım atıyoruz. Değişim istiyoruz. Ancak şartlar elvermediği için, sıradan bir hayat yaşamak bizde stres yaratıyor. Saat 04:58 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı aşırı duygusallık, bağımlılık gibi duyguların etkenliğini, ancak sizin ilerisi adına bilinçli şekilde hareket etmenizin de önemli olduğunu söylüyor. Saat 23:27 Ay-Merkür karşıtlığı düşünmek dahi istemediğiniz ancak bir şekilde zorlandığınız konuların sizi yoracağını işaret ediyor. Hiç kimseyle konuşmak istemezsiniz. Kendi dünyanıza çekilerek düşünmeyi tercih edebilirsiniz. Sevgi, huzur, mutluluk dolu nice bayramlara erişmemiz dileğimle,

24 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hakkında iyi düşüncelere sahip olduğun insanlara yönelik bakış açın bugün değişebilir. Duygusal anlamda ilgi duyduğun insanın davranışları, ona karşı gerçekçi yaklaşımlarda bulunman gerektiğini sana fark ettirecek. Bunun zamanı gelmişti! Önem verdiğin insanlara karşı yufka yürekli oluşun, bazı gerçekleri görmene engel oluyor ne yazık ki. Eğer sana zarar veren kişilerden uzak durabilirsen planlarını gerçekleştirmen mümkün olabilir. Gün içerisinde gönül kırıklığı yaşadığın bir dostundan özür mesajları alabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Başak burcuysan, yakınlarının tanıştıracağı kişiyle güzel bir aşka adım atabilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eşinin kariyeri ile ilgili yaşanacak gelişmeyi güzel bir akşam yemeğiyle kutlamak isteyebilirsin.

24 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün evinizle ilgili konularda başkalarının desteğini bulmak isteyebilir ve onlardan yeni düzenlemeniz için fikir almak isteyebilirsiniz. Yakın arkadaşınızdan birisinin borç istemesi üzerine bazı planlarınız değişebilir.

24 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konularda daha fazla göz önünde olabilirsiniz. Grup çalışmalarına katılabilir bilgi akışınızı güçlendirebilirsiniz. Ortak paylaşım gerektiren konularda çok fazla detaycı olmanız mümkün. İkili ilişkilerinizde eşinizle veya sevgilinizle krizler yaşamanız olasıdır. Eleştiren yanınızı esnetmenizde yarar var.

24 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yüreklerinde platonik aşkı bitmemiş olan Başaklar artık yavaş yavaş bundan uzaklaşın. Yepyeni sevgilere yol açmanızın zamanı geldi.

24 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

24 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, kendi şahsi hayatınıza ve kararlarınıza yönelteceksiniz. Bencilliğiniz bu ay biraz fazla olacak ve kendinizi ilgilendiren alanlara kanalize olacaksınız. Girişkenliğiniz ve kendinize olan güveniniz tam olacağından, insanların gözü üzerinizde olacak.

24 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Kova burcundaki seyahati gündelik hayatınıza hareket getirir. Dijital konulara ilgi duyarsınız. İşle ilgili tele konferans görüşmeleri yapabilir, astrolojiyle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Egosu ve kibiri yüksek kişiler sizin mütevazi ruhunuza iyi gelmez. Onları tolere etmekte zorlanırsınız. Bacaklarınızda ağrı hissederseniz masaj iyi gelecektir. Kramplara karşı hassas olabilirsiniz.

24 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. Özellikle cinsel sorunlar olabilir.

24 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 05' 05"
Ay
Akrep
23° 25' 47"
Merkür
Koç
26° 25' 08"
Venüs
Balık
21° 30' 39"
Mars
Balık
04° 54' 30"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 41"
Satürn
Balık
13° 17' 33"
Uranüs
Boğa
20° 39' 29"
Neptün
Balık
27° 48' 21"
Plüton
Kova
01° 49' 29"
Chiron
Koç
18° 47' 20"
Lilith
Başak
19° 47' 16"
True Node
Koç
15° 35' 60"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>