Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yeni girişimler yapabilir ve heyecan duyabilirsiniz.Yeni insanlarla tanışabilir yeni diyaloglar kurabilirsiniz.Doğru insanı bulmak için bugün elinize bir fırsat geçecek.

İş çevrenizle iletişimlerinizde canlanmalar olabilir. Duygularınızı dengeleyebileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanlardan ayrıcalıklı tutumlar görebilirsiniz. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

Bazı borçlarınız birikti ve onları ödemekte zorluklar çekiyorsunuz.Oysa kaç insan sizi bu konuda uyarmıştı.Bir anca borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olmalısınız.

Zihniniz çok iyi çalışıyor ancak planlarınızı uygulamak için biraz daha beklemelisiniz.Harekete geçmek için uygun bir günde değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihinsel faaliyetlerinizin oldukça yüksek olacağı bir gün. Zihninizin berrak olması bugün ikili ilişkilerinizde çok önemli rol oynayacak. Çevrenizdeki insanları rahatlıkla etkileyebileceğiniz bugün bazı önemli kararlar da alabilirsiniz. Yakın çevrenizden birinin sorunları bugün başınızı ağrıtabilir. Hazırlıklı olun.

22 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar bayramın ikinci gününe dün olduğu gibi Ay-Oğlak burcu geçişiyle merhaba diyoruz. Değer verdiğimiz her şey bizim için kıymetli. Ailemiz, sevdiklerimiz önemli. Bayramın kendi içindeki güzelliğinin yanı sıra, Ay-Oğlak geçişinin ciddiyeti de gün boyu hakim olacak. Saat 13:36 Ay-Venüs görünümü, kafamız para-aşk-iş v.b konulara bir hayli takılır. Hırslı tepkilerde bulunabiliriz. Güven duygumuzun sürekli parlatılması gerekir. Sevgilimiz doğru bir insan mı, biz huzurlu muyuz, aşk hayatımızda ne anlama geliyor, ne kadar kazanıyoruz, kimler yolumuza taş koyuyor. Bütün bunları sorgularız. Saat 14:26 Ay-Neptün görünümü, size destek çıkılması, takdir edilmeniz hoşunuza gider. Saat 15:20 Ay-Jüpiter görünümü, sevdiklerinize olan sorumluluğun işaretçisidir. Elinizden gelen desteği sunarsınız. Bunun takdir edilmesi hoşunuza gider. Saat 21:45 Ay-Pluto kavuşumu, güven duygunuzu yükseltiyor. Olgun tavırlarınız, etrafınızı kucaklayışınız insanların sizin yanınızda rahatlamalarını sağlıyor. İşlerinizi planlayabilirsiniz. Gönül huzurunu ruhumuzda ebedi Mutluluğu hayatımızda sürekli kılacak, Nice nice bayramlara erişmemiz dileğimle

22 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yakın çevrendeki kişilerle yaptığın konuşmalarda şaşırtıcı bilgiler öğrenebilirsin. Özellikle uzun zamandır görüşmediğin aile yakınları ile ilgili haberler almak seni mutlu edecek. Gün içerisinde tanışacağın kişilere karşı kafanda önyargılı fikirler oluşabilir. Bu yüzden haklı olup olmadığını anlamak adına keskin sorgulamalar içinde olabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Başak burcuysan, eski sevgilinin atacağı adıma kayıtsız kalmak istemeyeceksin. Evli bir Başak burcuysan, eşinin ailesindeki bazı bireylerin her olaya karışması sinirlerini bozabilir. Bugün aynı zamanda evde yapacağın değişiklikler için, herkese görev dağılımı yapabilirsin.

22 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev işleriyle ilgilenmek, evinizde yeni bir düzenleme yapmak için ideal bir gün. Yaşadığınız alanı güzel dokunuşlarla renklendirebilir ve göz zevkinize göre bazı eşyaların yerini yeniden değiştirebilirsiniz. İtiraf etmeliyiz ki butam size göre.

22 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaratıcılığınızı kullanacağınız imkanlar karşınıza çıkabilir. İşlerinizi geliştirmek için farklı bir yol izlemeniz olasıdır. Bu konuda sizden daha tecrübeli kişilerle fikir alışverişi yapabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. Kendinize yeni imkanlar yaratabilir ve daha verimli olabilirsiniz. İsteyebilir. Aşkta ise fazla kastırmamak gerekiyor.

22 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ZİHİNSEL aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Sözlerinizi ustaca kullanarak çevrenize istediğiniz her şeyi yaptırabileceksiniz.

22 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak yoğun sevgi ve merhamet hissederken, bugün kendinizden güçsüz durumda olan kişi ve hayvanlara yardım edebilir, size verileni siz de başkaları ile paylaşarak ruhunuzu doyuma ulaştırabilirsiniz. Gün içinde duygularınızı bastırmadan ve saklamadan her ne hissediyorsanız muhatapları ile sakince paylaşmayı tercih etmelisiniz.

22 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün eski bir konu veya düşünce gündeminizde olacak. Parasal olarak da güzel sonuçlara ulaşabilirsiniz. Sezgilerinizi iyi kullanmalı ve gerçekleştirebileceklerinizi göz ardı etmemelisiniz.

22 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tam size göre pratik, ciddiyet gerektiren olaylarla meşgul olacağınız bir gündesiniz. Aşkı bileortamınızda bulursunuz. Her zaman duygularla, düşüncelerin ve somut gerçeklerin birlikte ilerlediğine inananlardansınız. Mükemmeliyetçi ruhunuz üstlendiği sorumlulukları kolayca yerine getirebilir. Sağlıklı yemek yemek, detoks programlarına başlamak, bedeninize iyi gelen egzersiz hareketleri yapmak fayda verir.

22 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle yürütmekte olduğunuz ilişkileri daha da derinleştireceğiniz bir dönemin habercisi olabilir. Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması ve kalabalıkların sizi mutlu etmesi mümkündür.

22 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 54' 34" R
Ay
Yay
07° 40' 38"
Merkür
Koç
16° 02' 05"
Venüs
Koç
26° 32' 30"
Mars
Balık
26° 56' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 56"
Satürn
Balık
16° 14' 59"
Uranüs
Boğa
22° 08' 30"
Neptün
Balık
28° 47' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 11"
Lilith
Başak
22° 56' 11"
True Node
Koç
15° 31' 29"
Son Güncelleme : 26/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>