Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorup sordurduğunuz kişi yalnız değil, hayatında iyi kötü biri var. Öğrendiniz bunu ama yine de soruşturmanızı yarıda kesmeyi düşünmüyorsunuz. Karşıdan bir işaret almış da değilsiniz. Bu kararlılığınızı insani değerlerinizin neresinde mazur gördüğünüzü düşünmelisiniz.

Çok genç bir yakınınızın başarı grafiği hızla yükseliyor. İçten memnuniyetinizin arasına küçük bir kıskançlık sıkışmış gibi. Ama onunla yakınilişkileri içine girecek gibi görünüyorsunuz. Şimdilerdeyaşamınız genel olarak sorunsuz. Yakın geçmişin sevimsizlikleri de unutulmuş gibi.

Harcarken elinize çok yakışıyor, hakkını veriyorsunuz. Şu tasarruf uyarılarını biraz ciddiye alsanız iyi edersiniz. Çünkü çok yakında yerine geri gelmeyecek bir para çıkışınız var. Bu konuda dayanışma gelecek bir yer de görünmüyor. Gelecek bir miktar üzüntü taşıyor olabilir.

Önem vermiyor gibi göründüğünüz birinden gelen üzücü haber, duygularınızı yeniden gözden geçirmenize neden olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başınızda kavak yelleri esiyor. Ama daha yukarılarda fırtına bulutları toplanıyor. Şöyle bir toparlanmanız lazım. Bu gidiş nereye diye kendinize sormanız lazım. Çoktan unuttuğunuz birinden haber gelecek. Onu unutmuş oluşunuza şaşıracaksınız. Yeni haftanın ortalarındaki bir alışveriş tatsızlık yaratacak. Uzun zaman aklınızdan çıkmayacak.

26 Ağustos 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 26 Ağustos saat 14:56 karşıtınız Balık burcunda oluşacak Dolunay, ilişki veyaortaklığında karşılıklı iyi niyetin test edildiği zamanı işaret ediyor. Ve Başak-Balık burçları arasında oluştuğu için sizi çok fazla etkiliyor. Bir ilişkide insan hem ruhsal yönden hem de fiziki anlamda ihtiyaçlarını önemsiyor. Kendi değerlerimiz, isteklerimiz ve ilişkiye bakış açımız önemli. Bu ilişkide neler eksik ve neler bizde hayal kırıklığı yaratıyor. Yoksa biz çok mu endişeli ve eleştirel davranıyoruz. Karşı taraf birortağı veya bir partner olabilir. Bize yaklaşımı nasıl ve biz bu ilişkiyi ayakta tutmak için çok mu vericiyiz. Aynı şekilde partnerimiz de bunu bize söyleyebilir. Hem benden bekliyorsun, peki sen niye beni düşünmüyorsun diyerek serzenişte bulunabilir. Böyle bir durumda hayata bakış açınızı yenileştirmek, farklı bir pencereden bakmak gerekebilir. Tabii ki birbirinize değer veriyor ve bu ilişkiyi sürdürmek istiyorsanız. Dolunayın önemli bir görünümü var. Maddiyat devreye girerek, alışkanlıklar gibi ilişkiyi sorgulatıyor. Belki de birbirinize verdiğiniz değer, bununla alakalı olabilir. Sağlıksız bir ilişki tabii ki böyle bir Dolunayda yara alabilir. Gerçekten anlaşmaya hazır olan, sorunların farkında olan çiftler ise, gerçeklerin farkında olarak birbirlerini dinlemeye hazırdır. Çocuklar varsa, sevgi bitmemişse, saygı güven hala ayaktaysa, bir problem çıkmayacaktır. Tam tersi durumda herkes kendi bildiğini okuyacaktır. Gerçekçi olmak vaktidir. Gönülden sevgilerimle,

26 Ağustos 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Haftanın yorgunluğunu erkenden üzerinden atmak isteyebilirsin. Bugün önceliğin kariyer odaklı konularla ilgilenmek olabilir. Kendi iç sesini dinleyerek etrafında gelişen olayları kontrol etmen gerekebilir. İlgi ve yeteneklerini sınayarak farklı alanlara yönelebilirsin. Aynı zamanda sanatla uğraşan kişilerle yapacağın konuşmalar bazı konulardaki fikirlerinin değişmesine neden olabilir. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, ikilemde kaldığın duygularını unutmaya çalışabilir, bir anda ayrılık kararı alıp, kalbini boş bırakmayı tercih edebilirsin. Evli ve çocukları olan bir Başak burcuysan akşamı ailecek bir arada geçirecek ve keyifli bir sohbet gerçekleştireceksiniz.

26 Ağustos 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız bir durum karşısında önce anlam veremeyebilir fakat sonrasında derin düşününce gerçek nedenini bulabilirsiniz. Bir yandan da ekonomik beklentilerinizin düşük olması sizi kaygılandırıyor olabilir.

26 Ağustos 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Balık burcundaki dolunay eşinizle ilgili ya da evlilik hayatında hassas ve anlayış yaratabilecek bir duruma işaret etmekte. Duygusal açıdan etkilenmeye açık bir gündesiniz.

26 Ağustos 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güneş burcunuzda ilerlerken toprak elementlerindeki diğer gezegenlerle uyumlu bir üçgen halinde bugün. Uzun süredir hayal ettiğiniz ya da olmasını istediğiniz sonuçları bugün alabilirsiniz. Olumlu, uzun vadeli adımlar atmak, cesurca davranmak için uygun bir gün.

26 Ağustos 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ruhsallık alanınız canlanırken, anlamı rüyalar görecek, geçmişten kişilerle karşılaşmalar yaşayacak ve kendinizi dinlendirmek için biraz geri planda duracaksınız. Bu zaman diliminde olası rahatsızlıklarınızda hızla iyileşebileceğiniz bir zaman sözkonusu iken, Mars'ın görünümü, iletişim konusunda kayıplara sebebiyet verebileceği için özellikle özel yaşamınızda iki kere düşünüp konuşmanız gereken ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir zaman sözkonusu olacak. Bu zaman diliminin en iyi haberi ise Satürn'ün Venüs ve Merkür'e olan uyumlu görünümüyle, sizin gelirlerinizdeki ciddi artış ve aşk hayatınızda yeni insanlarla tanışma ve devam eden ilişkileri evlilik veya bir adım öteye taşıma niyetinin doğması olacak. Yeniay haftasında gelirlerinizde artış görürken, geleceğe yönelik projeleriniz desteklenecek vegörüşmelerinizden pozitif etkilerle ayrılacaksınız. Yeter ki bu süreçte öfkenizi, sevginizi, kısaca her duygunuzu bastırmadan, insanlara sakin ve dengeli davranışlarla aktarın ve ılımlı tavrınızı koruyun.

26 Ağustos 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunayda özel hayatınızı ihmal etmeyin. Algıyı kendinize yönlendirdiğiniz bu dönem sevdiğiniz kişi sizden ilgi bekleyebilir, onun hayatında değişimler olabilir. Neyle uğraşırsanız uğraşın bu dönemde ilişkinizin hepsinden önemli olduğunu, sizin arkanızda olduğunu görebilirsiniz. Maddi konularda yeni gelecek hafta başında riskten kaçının.

26 Ağustos 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda meydana gelecek Dolunay partner ilişkilerinizde birden çok konuyla uğraşmanıza neden olacak. Gerek ortaklıklar gerekse özel hayatınızda partnerlerin tutum ve davranışları kafanızı karıştırabilir. Onları pragmatik bir yaklaşımla sert bir şekilde eleştirmek isteyebilirsiniz. Bu davranışınız olayların daha çıkmaza girmesine neden olur. Sağduyuyu elden bırakmadan özel hayatınızda karşınızdaki kişiye alan açmalısınız onu köşeye sıkıştırmaya çalışmak hiçbir fayda sağlamaz.

26 Ağustos 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

26 Ağustos 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 47' 41" R
Ay
Yay
06° 10' 35"
Merkür
Koç
16° 01' 27"
Venüs
Koç
26° 23' 46"
Mars
Balık
26° 50' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 17"
Satürn
Balık
16° 14' 20"
Uranüs
Boğa
22° 08' 06"
Neptün
Balık
28° 47' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 47"
Lilith
Başak
22° 55' 24"
True Node
Koç
15° 31' 53"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>