Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlu beraberliğinizdeki arada bir teklemeler ikinizi de endişelendiriyor. Mutluluk, böylesi bir kaybetme korkusuyla yaşanılmaya çalışıldığında gerçekten tatsız, tuzsuz bir şey oluyor. Üstelik gideceği yoksa da dönüp arkasını gidiyor. Kısır bir döngü bu. Endişe ve tartışma birbirlerini geliştirip büyütüyorlar.

Busizi yeniledi. Bunun farkında mısınız ? Bir sürü konuda ufkunuz genişledi. Harika insanlar tanıdınız. Mesleki ve sosyal açıdan bir define sandığı açmış gibisiniz. Bu ortamdan yararlanmayı bilmelisiniz.

Parasızlık çekmiyor sayılırsınız. İşyerinizde bir problem yaratmayacak şekilde, ilave ikinci birteklifi alabilirsiniz. Bu teklifi iyi değerlendirebilirseniz, geliriniz ikiye katlanabilir. Muhtemelen sizden bir para takviyesi de beklenmeyecek. Çalışma hayatındaki becerilerinizle ikici bir işin sahibi olabilirsiniz.

Çevrenizde bir sağlık sorunu ortaya çıkabilir. Soğukkanlılığınız bir yakınınızı çok rahatlatacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir pişmanlığınız var. Derdinizi paylaşmanız halinde zaman içinde yok olup gidecek belki. Oysa siz kendinizle yaşıyor ve derileştirdikçe derinleştiriyorsunuz. Beni biraz yanılttı diyerek uzaklaşmaya başladığınız bir arkadaş bu kadarla yetinmeyip sizi daha çok yanıltmaya kararlı görünüyor. Birkaç kişilik bir gezinin içinde olabilirsiniz, hazırlıklı olun.

27 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 27 Ağustos saat:17:05-11 Eylül saat:03:56 tarihleri arasında aşk evinizde etkili olacak Mars-Oğlak burcu geçişi, ciddiyet kazandırıcı, sabır verici gayet olumlu bir konumdur. Kişi ne istediğini gayet iyi bilir. Ona göre seçimlerde bulunur. Pire için yorgan yakmaz. Bastığı yerin bilincinde olduğu için, yaşadığı ilişkisinin artı ve eksilerinin farkındadır veya bu süre içinde net bir şekilde tespit eder. Bu dönem seçimlerinizi doğru ve yerinde yaparak, hedefinize odaklanmanızda yardımcıdır. Eğer ilişkinizde mutlu iseniz, ufak tefek sorunları gözünüzde büyütmezsiniz. Karşımdaki insandan eminim, ona güveniyorum diyerek sabırlı davranırsınız. Ancak burada önemli olan buna değecek biri olmasıdır. Yoksa gelir geçer bir aşkın elinde oyuncak olunmamalıdır. Hafta boyunca işlerinizde başarı ve gönül huzuru dileğimle,

27 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Mücadele edeceğin alanlarda saldırgan olmamalısın. Hızlı ve ani kararlar üzülmene neden olabilir. Sık sık eleştiri almak sana uygun değil. Övgü dolu sözler seni besliyor ama eleştirinin de olumlu yanlarına odaklanmalısın. Bugün öğleden sonrası ise var olan koşullarını iyileştirmek için patronunla ya dayerinle görüşmek isteyebilirsin. Özellikle çalışma alanında göstereceğin performans motive edici sözler duymanı sağlayacak. Elinde olmayan nedenler ile eşini kıskanmış olman aranızda belli bir mesafe oluşturabilir. Gün içerisinde sıra dışı olaylarla karşılaşabilirsin. Yakın çevrenden birinin sözleri kafanı epey kurcalayacak.

27 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üç aydır devam eden Mars retrosu bugün son bulurken aşk yaşamınızda sizi yoran, hatta aşktan, sevdiklerinizden, sevdiğiniz konulardan sizi yoksun bırakan etkileri geride bırakıyorsunuz. İsteklerinizi gerçekleştirmek üzere daha yapıcı adımlar atabilirsiniz.

27 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla uğraşabilirsiniz. Ortaklı konularda, eşinizle ilgili alanlarda acele karar vermemeye çalışın. Ortak alınacak kararlar için uygun bir zaman olmayabilir ya da kararsızlık yaşayabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizin sağlığı ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bu konularla ilgilenmeniz mümkün. Bazı konularda sezgilerinizin güçlendiğini fark edebilirsiniz.

27 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BEKLENTİLERİNİZ yükseliyor. Özellikle de statü olarak sizden üstün bazı arkadaşlarınızın da bu ruh halinize etkisi olabilir. Hırsı kalbinizden uzak...

27 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olaylar karşısında duygusal bir tavır ortaya koyabilirsiniz. Ancak, bu Kendinize olan güveniniz giderek yükselecek. Duyacağınız bazı haberler yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz. Ancak, moralinizi bozmayacaksınız. İçinde bulunduğunuz şartları gözden geçirmeye devam edebilirsiniz.

27 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanız ilişkilerinize odaklanarak başlıyor. Bu Pazartesi itibarıyla Mars düzeliyor. Hayat enerjinizi, girişimlerinizi özel hayatınızda ortaya koyabilirsiniz. Zorlandığınız enerjinizi düzene koymak önem kazanacak.Planlarınızı harekete geçirebilirsiniz.

27 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuğunuz ve sevdiklerinizle ortak zevklerinizi saptayıp birlikte keyifli vakit geçirin. Ayrıca aniden çıkacak bir seyahat planının içinde hemhem de gezme fırsatınız doğacaktır. Komisyon gelirinizi artırmak için önünüze fırsat çıksa da sizi pek mutlu etmeyebilir. Attığınız taş ürküttüğünüz kuşa değmez.

27 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

27 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 20' 31" R
Ay
Yay
00° 17' 27"
Merkür
Koç
15° 59' 38"
Venüs
Koç
25° 49' 22"
Mars
Balık
26° 28' 59"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 49"
Satürn
Balık
16° 11' 45"
Uranüs
Boğa
22° 06' 31"
Neptün
Balık
28° 46' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 11"
Lilith
Başak
22° 52' 18"
True Node
Koç
15° 33' 22"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>