Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz aceleci davrandınız. Sürekli ona soru yönelterek, başkalarına yönelttiği sorulara yanıt vererek, Ağustos sıcağında sırtına örtüler koyarak belki de onu sıktınız. Başlaması muhtemel bir ilişkiyi çıkmaza soktunuz.

Bir mesai arkadaşınızla ısrarla sürdürdüğünüz çekişme, ikinizden birininakdini tehlikeye sokacak şekilde büyüyor. Hafta içinde sizlerle tek, tek konuşma yoluna gidilecek. Arkadaşınız bunun son uyarı olduğunu sezip size isteksizce elini uzatacak.

Zor koşullarda kazanıyorsunuz. Bu nedenle paranızın kıymetini yeterince biliyorsunuz. Kent dışındaki bir sevdiğinize para yetiştirmek gibi de bir somluluğunuz var. Bu yüzden bugünlerde sıkışıksınız.

Bu kez kuruntu yapmıyorsunuz. Bir arkadaşınız sizi gerçekten istismar ediyor. Size zaaflarınız doğrultusunda tavır alıyor. İlişkiniz boyunca sizi bir kez bile eleştirmeyen bu arkadaştan kurtulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ayaklarınız yerden kesilmiş bir vaziyette dolaşıyorsunuz. Her şey arzu ettiğiniz şekilde gidiyor. Buna rağmen ilerleyen saatlerde keyfinizi kaçıracak bir olaya karşı hazırlıklı olun. Belki de iyi bir hafta sonu geçirmemiş olacaksınız. Önsezilerinizin güçlü olduğunu düşünüyorsunuz. Çıkabilecek problemleri önceden gördüğünüzü savunuyorsunuz. Öngördüğünüz birçok belanın da ortaya çıkmadığını göz önüne almıyorsunuz. Potansiyel problemler üretmekten vazgeçmelisiniz.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 08:33 Ay-Neptün görünümü, hayallerinize uygun bir ilişki yaşama arzunuzu yükseltir. Eğer mutlu bir beraberliğiniz varsa, bunu hem maddi hem de manevi anlamda sağlamlaştırmak istersiniz. Saat 12:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı, fikirlerimizi başkalarıyla ortak çıkarlarımız adına paylaşmaya hazırız. Ancak hep bana diyenlerle uzlaşmaya açık değiliz. Saat 15:15 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınız, eğitim veyaşamınızla ilgili konularda bu görünüm size kuvvet sunuyor. Kazanmak, kazandığımızı sağlama almak, garantide olmak isteyeceğiz. Ancak güven olgusunun ne kadar kıymetli olduğunu bilerek hareket edelim. Saat 22:07 Ay-Merkür görünümü, düşündüğümüz bir planı gerçekleştirmekte zorlanmanın işaretçisidir. Bu durum zihnimizi yorabilir. Sakin olalım ve bir daha duruma bakalım. Gönülden sevgilerimle,

1 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne sakinlik hâkim olurken öğle saatlerinde geçmişe dönük bir iletişim söz konusu olabilir. Eski bir dostundan ya da eski sevgilinden haber alabilir, seninle yeniden diyalog kurmak istediklerine şahit olabilirsin. Ne istediğine çok iyi karar vermelisin. Hem kolektif çalışmaları yönetecek hem de kişisel işlerini yapacaksın. Detaycı yapın, savruk çalışanlarla karşı karşıya gelmene neden olabilir. Olaylara akılcı yaklaşılması gerektiğinden dem vuracağın bir gün olacak. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevdiğin kişinin sosyal medya kullanımına sınır koymak isteyebilirsin. Fakat bunun ne kadar doğru olduğunu bir kez daha düşünmende yarar var.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat planlarınız veya sosyal çevre etkinlikleriniz sizleri heyecanlandırabilir. Bugünlerde yaşamış olduğunuz yoğunluklar kendinize vakit ayıramamanıza neden olmuş olabilir.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha keyifli hissedebileceğiniz, yeni şeyler keşfedebileceğiniz fırsatlar var. Uzaklarla, yabancılarla daha çok temas edebilirsiniz.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇALIŞMA hayatınızda harekete geçmek için mücadele verebilirsiniz. Emek verdiğiniz konuları tamamlamak için iyi bir gün. İş arkadaşlarınızın yaşadıklarından etkilenebilirsiniz.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda romantik ve keyifli görüşmeler yaparak yeni yıla girebilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz, ancak enerjinizi dengeli kullanın ve fazla alkol alımı, hızlı araba kullanma gibi konulara dikkat edin. Yeniyıla girerken yaşamınızda neyi değiştirmek istediğinizi düşünün. Mutlu yıllar.

1 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu bir kaç gün, dış ortamlarda, değişik yer ve insanların yanında kendinizi iyi hissedeceksiniz. Eğlenceli ve güçlü yanlarınızla insanları etkilemeniz kolay olacak. Bugün kendinize olan güveninizle işlerinizi halledeceksiniz.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonu Boğa burcuna yerleşen Ay, yurt dışı bağlantılarınızdaki değişimlere köklü bir zemin hazırlayacak. Medya ve tanıtım faaliyetleriniz için hazırlıklarınızı bugünden yapmalısınız. Aniden yurt dışına taşınma ya da oradaki yakınlarınızdan farklı haberler alabilirsiniz. Endişelenmeye gerek yok sakinliğinizi korumalısınız.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

1 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 21' 20" R
Ay
Yay
00° 27' 57"
Merkür
Koç
15° 59' 40"
Venüs
Koç
25° 50' 23"
Mars
Balık
26° 29' 37"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 01"
Satürn
Balık
16° 11' 50"
Uranüs
Boğa
22° 06' 34"
Neptün
Balık
28° 46' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 14"
Lilith
Başak
22° 52' 23"
True Node
Koç
15° 33' 19"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>