Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu da hafta sonu gezinize katmak için gözlerden kaçmayan oyunlar içindesiniz. Onda ilk kez rastladığınız ve tanımlayamadığınız bir şeyler buluyorsunuz. Ne zaman açılacağınız merakla bekleniyor.

İş yaşamınızda birtakım insanların size karşı kötü niyetler beslediğini düşünüyorsunuz. Bu sizi huzursuz ediyor, veriminizi de düşürüyor. Sizi anlamaya çalışan birine de bugün yine bu korkularla uzak duracaksınız.

Bugünden hafta sonunun harcamalarını nasıl kısacağınızı düşünüyorsunuz. Bankada çok özel durumlar için biriktirdiğiniz para önümüzdeki günlerde sizi fazla üzmeyecek özel nedenlerle bir miktar eksilecek.

Sizinle küçük çaplı biryapmak isteyen bir ahbabınız, yapmayı düşündüğü işte sizden daha deneyimli değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda eliaçık davranmak isteyebilir, alışveriş yapmaktan keyif duyabilirsiniz. Ancak ortak maddi konuların, eşinizin, ortağınızın gelirlerine ilişkin duygusal baskı ve stresi üzerinizde hissedebilirsiniz.

31 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Ay-Boğa burcu seyriyle Cuma günümüz başlıyor. Huzur bulmak isteyeceğiz. Bizi yanıltan hiçbir şeyin yaşantımızda yer almasını istemeyeceğiz. Bu enerji altında, etrafımızdaki insanların ne kadar güvenilir olduklarını sorgulama gereği duyabiliriz. Ne kadar çok sevsek de, değer bilmeyen kişilerin peşinden koşmayız. Sizin isteğiniz huzur bulmaktır. İnsanların tuhaf şakalarından hoşlanmazsınız. Zaman önemli ve en iyi şekilde değerlendirilmeli diye düşünürsünüz. Size söylenene değil, gördüğünüze ve duyduğunuza inanırsınız. Saat 08:50 Ay-Uranüs kavuşum etkisinde, yaşamsal değer ölçülerimizi, inancımızı, yolumuzu, maddi-manevi güvencemizi yeniden tanımlamanın göstergesidir. Saat 09:17 Ay-Satürn görünüm etkisinde, insanlar üstünde iyi bir izlenim bırakırsınız. Sağlamlığınız ve kararlılığınızla yaşınızdan olgun bir görünüme sahipsinizdir. Bu durum sizin başkaları tarafından saygı ve sevgi görmenizi sağlayıcıdır. Saat 12:02 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bilgi ve tecrübemizi dış dünyada göstermek, başarılı olmak arzumuzun işaretçisidir. Fakat aradığımız gerçekten nedir? Bizi neler mutlu etmektedir? Bunlara cevap vermek gerekiyor. Saat 19:42 Ay-Güneş olumlu görünümüyle moralimiz yerine gelir. Kendimizi güvende hissederiz.

31 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çalışma ortamında dosyalarla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsin. Bu durum sorumluluklarını ihmal eden kişilere karşı sert bir tavır sergilemene neden olabilir. Gün boyunca kendini farklı duygular içerisinde bulabilirsin. İçinde bulunduğun konum seni tatmin etmeyebilir. Bu yüzden hedeflerini daha da yükseğe taşıyabilir, daha fazla mücadele edebilirsin. Aile şirketinde çalışan bir Başak burcuysan, alınacak kararlarda daha fazla söz sahibi olmak isteyebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişinin kararsızlığından bunalabilirsin. Sosyal ilişkilerine kararlı adımlarla yaklaşman birçok gerçekle yüzleşmeni sağlayacak.

31 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın bir arkadaşınızla aranızda geçen diyalog geçmişte yaşadığınız bir konunun devam etmesine neden olabilir. Belki de bazı açıklamalar sizin geçmiş yaralarınıza şifa olabilir.

31 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Bu durum sizi keyiflendirecektir. Uzaklarla ilgili bir konu da gündeme gelebilir. Yaratıcılığınızı pratik bir şekilde ortaya koyarak maddi kazanımlar sağlamanız mümkün. Yapmış olduğunuz işlerin ilgi görmesi ve takdir edilmesi sizi motive edecek. İkili ilişkilerinizde eleştirici olmak yerine, esnek olmanızda yarar var.

31 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UMUT verici haberler size mutluluk verecek. Kariyerinizde bir gelişme beklentisi doğuracak. Bu dönem sergilediğiniz içine kapanık tavrınız bazı anlaşmazlıklara...

31 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hanım arkadaş ve akrabalarınızla aranızda anlaşmazlıklar olabilir. Ancak, bu durum geçiyor. Enerjinizi yapıcı yönde kullanabilirsiniz. Fiziksel açıdan kendinizi güçlü ve sağlıklı hissedeceksiniz.

31 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu bir kaç gün, dış ortamlarda, değişik yer ve insanların yanında kendinizi iyi hissedeceksiniz. Eğlenceli ve güçlü yanlarınızla insanları etkilemeniz kolay olacak. Bugün kendinize olan güveninizle işlerinizi halledeceksiniz.

31 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Yurt dışı gezileri, akademik bağlantılar, yabancılarla diyalog, sınavlar, tanıtımlar, web sitesi çalışmaları, medyayla ilişkiler, seminerler, duyurular için efektif bir gün. Kendinizi topluluklar önünde iyi ifade edersiniz. Uçak seyahatlerinde tanışacağınız insanlar önem kazanır.

31 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

31 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 07" R
Ay
Akrep
26° 58' 24"
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
25° 29' 51"
Mars
Balık
26° 16' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 09"
Satürn
Balık
16° 10' 17"
Uranüs
Boğa
22° 05' 38"
Neptün
Balık
28° 46' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 16"
Lilith
Başak
22° 50' 33"
True Node
Koç
15° 34' 10"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>