Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizi baskı altında tuttuğunuz için duygusuz biriymiş gibi algılanıyorsunuz. Hoşgörünüzü genişleterek bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Bu başarmanız, başkalarına güvenmeyi test ederek öğrenmenize bağlı.

Çevrenizde bulunanların çoğunun ilgisini çeken bir konuda yeni bir yöntem ve çözüm önererek dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız. Kıvrak zekalı, düzenli, ısrarlı ve faydacı özellikleriniz işinizi daha da kolaylaştıracak. İş hayatınızın yakın geleceği parlak işaretler veriyor.

Normal kazancınızın dışında bir kazancınız olacak. Olacak ama bu fazla paradır diye hemen harcamaktan kaçınmalısınız, çünkü hemen arkasından doğacak bir gereksinme için size bir şans olarak verilmişçesine bir özelliği var bu paranın.

Sinirlenmeniz gerekmez, herkesin en az sizin kadar planlı ve düzenli olması gerektiği gibi bir saplantınız var, bunu atmalısınız. Gönül savrulmalarında mantığı yardıma çağırma huyunuz iyi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hızlı düşünün. Planlı olmak iyi ama kendinizi sınırlayacak düzeyde olmamalı. Önceden hesaplamadığınız için bir açık gibi görünen noktalarda yeni açılımlar başlar ve bu da aslında şanslı değil, özgür olduğunuz için böyle gerçekleşir. Bazı planlarınızı bilerek yarım bırakın. Bu akşam katılacağınız davette tanışacağınız biri ile aranızda ilerleyen zamanlarda bir ortaklık ilişkisi olabilir.

30 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 07:54 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınızla ilgili meselelerde bir hayli tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Bir an önce rahatlamak, güçlenmek, arzu ettiklerinize kavuşmak isteyebilirsiniz. Beklemek, sabretmek eskisi gibi kolay değildir. Saat 08:02 Ay-Merkür görünümü, siz gizliden gizliye yoran meseleleri, başkalarıyla olan her türlü bağlantınız, hedeflerimizi, mesleki alanda ortaya koymak istediklerimizi mantıklı bir şekilde ele almanız gerektiğini gösteriyor. Dış dünyadaki gelişmelere kayıtsız kalmayalım. Gelişimimize katkıda bulunacak insanlarla ilişkimizi koruyalım. Kendimize inanalım ve güvenelim. Saat 13:56 Ay-Venüs karşıtlığı,ortağımız veya partnerimizle aramızdaki bütünlüğün, bağlantının, birliğin niteliğine göre yaşanması muhtemel gerilimi işaret ediyor. Karşı taraf bencil davranırsa, doğal olarak biz de adil olmasını bekleyeceğiz. Görünen o ki, bir yüzleşmeye ihtiyaç duyulacak. Sadece kendi çıkarlarına düşkün bir eş veya ortak, bizi bir hayli sinirlendirebilir. 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 96.yıldönümü kutlu olsun. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimizi ve kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyoruz

30 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağınız bir haber yüzünden gerilim içine girebilirsiniz. Ancak, kararlı ve sakin davranabileceğiniz bir dönemde bulunduğunuz için ilişkilerinizi dengede tutabilirsiniz. Olayları anlayış ve sükunetle değerlendireceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sizi fazla zorlamayacak.

30 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda bazı girişimleriniz ve projeleriniz önem kazanıyor olacak. Konforunuzu sağlayacak ve yaşam kalitenizi daha da ileriye taşıyacak bazı girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

30 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda titiz ve detaylı çalışmalar yapabilirsiniz. Bazı konularda cesur, risk almaya eğilimli olabilirsiniz. Bu durum sizin tercih etmeyeceğiniz bir durum da olabilir. Risklere karşı daha programlı olmanızda yarar var. Hizmet verdiğiniz kişilere karşı daha esnek olmalısınız. Karşınızdaki kişileri eleştirmekten kaçınmalısınız.

30 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ESKİ arkadaşlarınız ile karşılaşmak sizi heyecanlandıracak. Çocukluk günlerinizi hatırlayabilirsiniz. Bu arada eski fikirlerinizin değişmiş olduğunu...

30 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda destek alırken, yeteneklerinizi, ışığınızı ve enerjinizi insanlara çok rahat bir şekilde aktararak her ortamda fark edilen kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde motivasyonunuzu yüksek tutmanız ve sağlığınıza özen göstermeniz gereken, duygusal alınganlıklara açık olduğunuz bir süreç sözkonusu olacak.

30 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün parasal konularda anlık kararlar almamalı ve sıkılganlıklarla çok ciddi harcamalarda bulunmamalısınız. Ailenize gereken desteği ve özeni göstermeniz gerekiyor. Sadece kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmayın.

30 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda seyahat eden Ay, ortak paylaşım ve maddi konularda size endişe taşıyabilir. Yatırım yaparken hızlı kararlar almaktan kaçının. Tüm planlamayı detaylı bir şekilde hazırlamalısınız. Zira ani aldığınız kararlardan dolayı pişman olabilirsiniz. Annenizle tartışmaktan kaçının.

30 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza güçlü insanlar çıkarken, mücadele duygularınızı daha yoğun hissedebilirsiniz. Para, yatırım, ortak alım satım ve kazançlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Özellikle akşam saatlerinde sakin kalmaya özen göstermeniz gerekebilir.

30 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 46' 03" R
Ay
Yay
05° 49' 25"
Merkür
Koç
16° 01' 18"
Venüs
Koç
26° 21' 43"
Mars
Balık
26° 49' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 54"
Satürn
Balık
16° 14' 10"
Uranüs
Boğa
22° 07' 60"
Neptün
Balık
28° 47' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 41"
Lilith
Başak
22° 55' 13"
True Node
Koç
15° 31' 58"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>