Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi ne kadar çok sevdiğini her haliyle anlatıyor. Sizin ise bu ilişkide sevilmesi gereken taraf gibi bir tavrınız var. Aynı coşkuyu yaşamıyorsunuz nedense. İkinize de çok yakın olan arkadaşlarınız bu konuda sizi suçlu buluyorlar.

Bugün korkunçtemponuz biraz hafifleyecek. Çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yaramadı. Bazı sorumlulukları üzerinizden atmalısınız.

Birtakım borçlarınız var. Bunlar biraz belinizi büküyor. Hafta sonuna doğru sizi kısmen rahatlatacak bir para girişiniz var. Önemsemediğiniz küçük harcamalar bir araya toplanınca insanı sarsacak boyutlara ulaşabiliyor. Biraz daha sakınarak harcamalısınız.

Yeni biriyle tanışacaksınız. İlk başta size çok sempatik ve güvenilir gelen bu kişi sonradan sizi hayrete düşürecek zaaflarını bir bir sergileyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Titiz karakteriniz sizi bazen itici yapabiliyor. Bundan şikayetçi arkadaşlarınız var. Bugün sürpriz bir ziyaretiniz olabilir. Hiç beklemediğiniz anda, hiç beklemediğiniz birisi kapınızı çalabilir. Bazı sorunların üzerine gereğinden fazla gidiyorsunuz. Bu davranışınız o sorunları biraz daha büyütüyor. Yakın bir arkadaşınızla bugünlerde bir küskünlük içine gireceksiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 05:37 itibariyle sondördün İkizler burcunda oluşacak. Güneş ise burcunuzda ilerliyor. Güçlü bir ifade tarzına sahipsiniz. Neyin yanlış ve neyin doğru olduğunu tespit edersiniz. Eksiklerinizi bilirsiniz. Gündeminizdeve özel konular öncelik taşır. Saat 13:41 Ay-Neptün görünüm etkisinde doğru bir karar vermek istiyorsak her türlü olasılığı gözden geçirelim. Yanılmamak için bu şart gözüküyor. Saat 15:59 Merkür-Venüs görünümü, zihnimizi rahatlatan, moralimizi yükselten, canlanmamızı sağlayan gelişmelerin işaretçisidir. Mutlu haftalar dileğimle,

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun toplantılar ve ciddi gündemler bugün seni bekliyor. Hem ortaklıkları hem de rakipleri bir arada barındıracak dürtüsel ve tahrik edici bazı duyumlar alabilirsin. Her ne kadar hukuki bir sürece girmek istemesen de yakın bir arkadaşından bu konu ile ilgili fikir alacaksın. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, arkadaşın aracılığıyla tanışacağın kişi hayatının aşkı olabilir. Çocukları olan bir Başak burcuysan, eğitimleriyle ilgili yaşanan sorunlara çözüm bulmakta zorlanabilirsin. İnsanlar ve yakın çevren tam olarak ne yapmak istediğini anlamayabilir. Haksızlığa uğradığını düşünmeden önce bunun kendi hüsnü kuruntun olabileceğini unutmamalısın.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İdealleriniz için mücadele vermekten vazgeçmemeniz gereken özel bir gün. Kendinizi doğru ifade edebileceğiniz bu süreçte geçmiş alacaklarınızı alarak yeni hedeflere doğru ilerlemeniz sandığınızdan daha da kolay olabilir.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendi iç sesinizi dinlemeniz konuları daha rahat çözmenize yardımcı olacaktır. Olaylara daha farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. İletişiminiz artacağı ve ifadeleriniz net olacağı zamanlar içerisindesiniz. Mesleki konular üzerinde daha ciddi durmalısınız. Uğraştığınız konular sizi duygusal olarak zorlayabilir.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mühür... Her an, her saniye fikir değiştiriyor, karşınızdaki insanları şaşırtıyorsunuz. Olaylara daha net gözlerle bakmalısınız. Her zaman net...

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer ve işinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Çevrenizle ilişkilerinizde denge ve huzur arayışı içinde olabilirsiniz. İleriye yönelik hedefler koymak, plan ve organizasyon yapmak için uygun bir gün olabilir, kuracağınız olumlu ilişkiler sizehayatınızda destek olabilir.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta başında İkizler burcunda seyahat eden Ay, kariyer alanınızda sizi hareketli bir haftayla buluşturdu. İkili konular ve olaylar zihninizi oldukça meşgul edecek. Hangi projeye ağırlık vermeniz gerektiği konusunda kararsız kalabilirsiniz. Karşınızdakilerle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

3 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 26' 28" R
Ay
Başak
17° 03' 39"
Merkür
Koç
17° 13' 55"
Venüs
Koç
18° 21' 25"
Mars
Balık
21° 47' 55"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 09"
Satürn
Balık
15° 37' 04"
Uranüs
Boğa
21° 46' 17"
Neptün
Balık
28° 34' 53"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 09"
Lilith
Başak
22° 12' 00"
True Node
Koç
15° 37' 29"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>