Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşksız yaşayamadığınız gibi aşkı barındıramıyorsunuz da. Çünkü siz aşka onun kaldıramayacağı kadar anlam yüklüyorsunuz. Aşkı bir çok mecburiyetle sarıp öyle yaşamaya çalışıyorsunuz. Ama yakında bir değişme çabası içine sokulacaksınız.

Birkaç zamandır kendinizi topun ağzında görüyorsunuz. Oysa işyerinizde size yönelik bir niyet yok. Üstelik şu günlerde büyük sorumluluklarla birgezisine gönderileceksiniz.

Para konularında ilginç bir şansınız var. Sanki bunu biliyor gibi yaşıyorsunuz. Yanlış bir yatırımın sonunda yüklü bir para yitirdiniz. Bunun üzüntüsünü yaşarken hiç beklemediğiniz bir yerden yitirdiğinizden hayli fazla bir paranın haberini alacaksınız.

Sizi sevmeyen biri gerçekten var ve bu kurnaz, kötü niyetli düşmana karşı önümüzdeki günlerde çok uyanık olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı açıkça sergilemekten çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir. Düzen, organizasyon, plan, program gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz.

4 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 09:37-15:04 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Mesleki konularda yapmayı düşündüğünüz yenilik veya uygulamaları tekrar gözden geçirmenizde fayda vardır. Eğerhayatınızla ilgi bir değişim düşünüyorsanız öncelikle kafanızın içinde ne istediğinizi tam olarak belirlemeniz gerekir. Tabii ki anlamsız bir rolde sıkışıp kalın demiyorum ancak bir meçhule doğru yol almanın, nasılsa iyi bir şeyler olur diyerek ilerlemenin de anlamı olmadığını biliniz. Saat 15:04 Ay-Yengeç geçişinde, eski dostlar, geçmişte yaşanan güzellikler, sevdiğiniz ancak yanınızda olmayan kişileri anarsınız. Onları özlersiniz. Geleceğinizi güvence altına alabilmeniz ve dilediğiniz gibi bir yaşam kurabilmek sizin için önemlidir. Haksız, kaba, düşüncesiz davranan kişilere, vefasız insanlara içten içe kızarsınız. Moralinizi yükselten, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan ortamda bulunmayı tercih edersiniz. Saat 18:52 Ay-Uranüs görünümü, size önem veren, kıymetinizi bilen dostların işaretçisidir. Ayrıca yeni bir plan, proje üzerinde çalışabilirsiniz. Değişime açık olunuz. Saat 19:22 Ay-Satürn karşıtlığı, duygularınızı mesafeli ve soğuk kılabilir. Kimsenin yeteri kadar iyi olmadığını, bazı kişilerin sadece kendini düşündüğünü, sizi sevmediklerini bile zannedersiniz. Oysaki bu görünüm etkisinde hepimiz bir miktar zorlanırız. Çünkü bir yandan güven ve huzur arıyoruz. Diğer taraftan sorumluluklar bizi yoruyor. Bu nedenle böyle hissediyoruz. Olumsuz düşünmeyelim.

4 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir çoğunlukla boşlukta olacak. Bugün sana kendine zaman ayırman gerektiğini hatırlatıyor. Çok sert konuşmalardan özellikle uzak durmak isteyebilirsin. Hafta sonu canını sıkan bir konuyu aydınlatmak için oldukça kararlısın. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, ortağınla ters düşebileceğin kararlar alman gerekebilir. Yeteneklerini keşfetmek adına fotoğraf, resim gibi alanlara yönelebilirsin. Evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiye mutlu olacağı bir sürpriz hazırlayabilirsin. Yakın bir akrabanla ilgili sağlık sorunu canını sıkabilir. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşınla, farklı bir mekâna gidebilir, hoş sohbet edebilirsin.

4 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş alanında önemli bir görüşme yapmak ya da ortaklık ilişkileriniz var olan durumu değiştirmek adına girişimlerde bulunabilir uzun zamandır ortak olmayı düşündüğünüz kişiyle bir araya gelebilirsiniz.

4 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularda farklı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Bazı işlerinizde sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. Vereceğiniz bazı kararlarda ikilemde kalmanız olası. Zihniniz çok aktif olacağından pratik çözümler bulmakta zorlanmazsınız. İkili ilişkilerinizde daha esnek olmanız fayda var.

4 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YABANCILAR veya yabancı ülkelerle ilgili bir gün geçirebilirsiniz. İş bağlantıları, yatırımlar, yurtdışındaki mesleki eğitim programları hep günün...

4 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgiyle davranacak, olaylara olumlu açıdan bakacaksınız. Parasal konularda sakin ve kararlı davranmayı başarabilirsiniz. İlginç durumlarla karşılaşmanız mümkün. Bu durum sizi heyecanlandıracak ve yeni planlar yapacaksınız.

4 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu bir kaç gün, dış ortamlarda, değişik yer ve insanların yanında kendinizi iyi hissedeceksiniz. Eğlenceli ve güçlü yanlarınızla insanları etkilemeniz kolay olacak. Bugün kendinize olan güveninizle işlerinizi halledeceksiniz.

4 Eylül 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken arkadaşlarınızla harika bir gün geçirebilirsiniz. Bir antika müzayedesine, sergiye katılabilir ya da müzeyi ziyaret edebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde sevgi, şefkat ön planda olacaktır. Kadınlara yönelik bir etkinlik ilginizi çekebilir. Çocuğunuzun temel ihtiyaçlarıyla ilgilenmek istersiniz.

4 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgiyle davranacak, olaylara olumlu açıdan bakacaksınız. Parasal konularda sakin ve kararlı davranmayı başarabilirsiniz. İlginç durumlarla karşılaşmanız mümkün. Bu durum sizi heyecanlandıracak ve yeni planlar yapacaksınız.

4 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 32' 34" R
Ay
Başak
18° 17' 21"
Merkür
Koç
17° 11' 09"
Venüs
Koç
18° 29' 07"
Mars
Balık
21° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 34"
Satürn
Balık
15° 37' 41"
Uranüs
Boğa
21° 46' 38"
Neptün
Balık
28° 35' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 31"
Lilith
Başak
22° 12' 42"
True Node
Koç
15° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>