Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Herkesin çok net, çok açık biri olarak tanımladığı partneriniz, nedense sizden henüz tam not alamadı. Genel güvensizliğinizden o da payını alıyor. Bu akşam bütün takıntılarınızdan arınıp onunla yemeğe çıkın ve rahatlamış buğulu kafanızla onunla yepyeni bir gece geçirin.

Sizi yarışa çağırmayan insanlarla yarışmak zorunda değilsiniz. Bugünlerde herkesi kendinizle bir rekabet halinde görüyorsunuz. İş çevreniz genellikle hoş insanlardan oluşuyor. Bunlardan birinin size yakınlaşma arzusunu fark edin. Yeni bir dost edineceksiniz.

Parayı önemsemez görünüyorsunuz. Ama gereksiz denilecek kadar küçük tasarrufları bile önemsiyorsunuz. En kötü durumunuzda bile kenarda yine bir şeyleriniz bulunuyor. Size tasarruf tutkunu denilebilir.

Güvenilir bilgilerle yaptığınız bir yatırım ciddi tehlike altında. Çok geç kalmadan paranızı nasıl ellere bıraktığınızı araştırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı davranışlarınızla dostlarınızı tedirgin ediyorsunuz. Kendinizle fazla ilgilisiniz. Aldırmaz biri gibi görünmeniz artık çevrenize inandırıcı gelmiyor. Aile içinde bazı vicdan rahatsızlıkları yaşıyorsunuz. Bundan kurtulmak için gösterdiğiniz abartılı ilgilerle insanları sıkıyorsunuz. Bugüne yüklediğiniz anlamların altı boş görünmüyor. Bugün sevinçli bir gününüz olacak.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 12:31 Ay-Güneş görünümü, kendinizle ve çevrenizle barışık olmanızı sağlayıcıdır. İlişkinizle alakalı mevzularda da, şefkatli ve düşünceli yaklaşımlar size pozitif bir yansıma şeklinde geri dönebilir. Saat 16:27 Ay-Neptün görünümü, beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuzun yoğunluğunu işaret eder. İnandığınız yolda yürümek istersiniz. Saat 20:55 Ay-Jüpiter görünümü, dostlarımıza, sevdiklerimize düşkünlüğün göstergesidir. Ancak paramıza sahip çıkalım. Birilerini memnun edelim diye gücümüzü zorlamayalım. Hani değen insanlara, hakikaten bizim yanımızda olan kişilere gerektiğinde oluruz. Fakat bunun ayarını bilmekte yarar var. Saat 22:41 Ay-Pluto karşıtlığı, gücünüzü tecrübeli olduğunuz alanlarda göstermenizi sağlıyor. Kendinizi net olarak ortaya koyabilir, kararlı olduğunuzda geri adım atmazsınız. Her şey emrinize amade olsun. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

5 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dağınıklığın aslında sana göre olmadığını biliyorsun, fakat işlerini düzene sokmak konusunda bir türlü gerekli motivasyonu sağlayamıyorsun. Silkelenip bir an önce günü yakalaman gereken acil işler ortaya çıkabilir. İşinden memnun olmayan bir Başak burcuysan, iyileştirmeye gidilmesi konusunda üstlerinle ciddi konuşmalar yapabilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, haksızlığa gelemediğin konular isyan etmene neden olabilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Başak burcuysan, ayrıldığın sevgilini merak ederek, kendini sosyal medya üzerinden uzun süren araştırmalar içinde bulabilirsin. Akşam saatlerinde telefonla yapacağın görüşmeyle, başka şehirde yaşayan kişilerle ilgili şaşıracağın haberler alabilirsin.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik anlamda bağlılık duyduğunuz birileri var ise özgürleşmek adına bazı kararlar alabilir ve bu kişi ile ilgili önemli bir görüşme gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. İletişim konularında hızlı ve akıcı sonuçlar almanız olası. İlişkilerinizde bazı konularda kararsızlık yaşamanız mümkün. Eleştirmeye açık bir gündesiniz. Bu konuda esnek olmanızda fayda var. Maddi konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SAYGIN çevrelerin desteğini aldığınız bir dönemdesiniz. İdeallerinizin değiştiğini anlayacak ve geleceğe yönelik yeni ideallerinizi gerçekleştirmek için sabırlı ve kararlı davranacaksınız. Önemsediğiniz kişiler arasında birleştirici bir rol üstlenebilirsiniz. Aynı zamanda sizi zorlayan durumlar olsa bile iyimser ve anlayışlı bir tavır içinde olacaksınız. Böylece fırsatları değerlendirmeyi başarabilirsiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşüncelerinizi kabul ettirebilir, planlarınızla ilgili konuda yardım alabilirsiniz. Sevdiğiniz de sizi destekleyecek. Birlikte davetlere katılıp keyifli vakit geçirebilirsiniz. Aslında kendinizi pek fazla yormadığınız sakin bir dönemde bulunuyorsunuz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatleri biraz gergin ve stresli geçse de öğleden itibaren arkadaş çevrenizin sizi çepeçevre sardığı sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Duygusalve merhametli yönlerinizi sosyal gruplarınız içinde çok daha fazla sergileyebilirsiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiklerinize karşı kendiniz sorumlu hissedeceğiniz bir gündesiniz.Vefalı dostlarınızla vakit geçirin sosyal etkinliklere katılın. Yurt dışından gelen olumlu haberler moralinizi güçlendirir. Seyahat kararı almak ve planlar yapmak için uygun. Size koşulsuz sevgisini sunan kişilere kalbinizi açın.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

5 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 41' 18" R
Ay
Başak
07° 57' 60"
Merkür
Koç
17° 35' 51"
Venüs
Koç
17° 24' 22"
Mars
Balık
21° 12' 06"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 34"
Satürn
Balık
15° 32' 31"
Uranüs
Boğa
21° 43' 45"
Neptün
Balık
28° 33' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 27"
Lilith
Başak
22° 06' 52"
True Node
Koç
15° 36' 27"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>