Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzü kaptırmaktan, bağlanmaktan, ilişkinizin kalıcılaşmasından korkan, çekinen bir ruh haliniz var, üzerinizden atın, irdeleyici ve sorgulayıcı olun. Mutluluk çaba gerektirir, unutmayın.

İş hayatınızda yenilik ve atak yapmaktan korkuyor, klasik anlayış içine kendinizi hapsediyorsunuz. Oysa yetenekleriniz, önceden planlanmış olması koşuluyla, risk alacağınız işlerin de altından kolayca kalkabileceğinizi gösteriyor.

Tutumlu olmanızın yararlarını yakın zamanda göreceksiniz. Ailenizle dayanışmanızı güçlendirin. Kuvvet birlikten doğar.

Bulunduğunuz çevrelerde arka planda kalmamaya dikkat edin, içinizde kendi kendinize yarattığınız korkuları silip atın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sempatik birisiniz, ama yer yer bunu istismara yelteniyor, şımarma yolunu seçiyorsunuz. Yaratıcı ve hassas bir insan olmasanız ilişkileriniz önemli ölçüde daralacak. Herkesten kuşkulanmak, kimseye güven duymamak gibi olumsuz özellikleriniz de var. Bu özellikleri faydaya dönüştürecek bir beceriniz de yok. Sizin adınıza başkaları karar veriyor ve siz peşinden gidiyorsunuz. Ama biri sizin adınıza verdiği kararla sizin başınızı ağrıtabilir, unutmayın.

7 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 10:41 Merkür-Uranüs görünümü, karşınıza çıkacak olumlu fırsatları, olanakları işaret ediyor. Bugünlerde adım attığınız işlerde başarı sizden yana. Gelişmeler düşündüğünüz şekilde ilerler. Gelen haberler sizi memnun eder. Önemli bir karar vereceksiniz. Bu sizin için hayırlı olacaktır. Saat 15:20 Merkür-Satürn görünümü, ilişkide ciddiyeti vurguluyor. Hiçbir şey hafife alınmaz. Çiftler birbirine karşı saygılıdır. Dürüstlük ön plandadır. Bekar Başakların karşısına ciddi niyetli biri çıkabilir. Saat 21:27 Güneş-Neptün karşıtlığında, ilişkinizi ilgilendiren konular üzerinde gerçekçi düşünmeniz, hayal kırıklığı yaratan unsurları bilinçli bir şekilde ele almanız gerektiğini gösteriyor. Sizin yaşamsal hedeflerinizle, partnerinizin bu ilişkiye bakış açısı arasındaki farkın tespit edilmesi ve incelenmesinde yarar var. Partnerinizin çelişkili tavırları, bazen aşırı iyimserliği veya ilişkinin sorumluluklarını yerine getirip getirmediğini bir düşününüz. Fazla mı mükemmeliyetçisiniz? Onu çok mu eleştiriyorsunuz? Beraberlik denince beklentileriniz nedir? Sevginizi nasıl ifade ediyorsunuz? Eksikleriniz var mı? Siz de kendinizi şöyle bir gözden geçiriniz. Saat 22:21 Ay-Jüpiter görünümü, iç dünyanızda bir çatışma yaratabilir. Sosyal ilişkiler bu saatlerde pek istediğiniz gibi değildir. Arkadaşlarınızla aranızda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Etrafınızdaki insanlara güvenmezsiniz. Sanki her şey size karşı gibidir. Bunlar birkaç saat içinde düzelecektir. Güzel gönlünüz her dem huzur bulsun. Kalben sevgilerimle,

7 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimi ve zekâyı yöneten Merkür, bugün itibari ile burcunda hareket etmeye başlıyor. Bugün kendi şartlarını oluşturman gerektiğini fark edeceksin. Özellikle evli ve çocuklu Başak burcuysan ailen ile ilgili radikal kararlar alabilirsin. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, bazı teknik nedenlerden dolayı işlerinde aksamalar olabilir. Maddi anlamda yaşadığın sorunların bugün hallolmaya başladığını fark edebilirsin. Bir süre önce finansal anlamda destek olduğun bir arkadaşın geri ödemesini gerçekleştirebilir. Akşam saatlerinde değişen duygu durumunla, sevdiğin kişinin seni yeterince anlamadığı duygusuna kapılabilir ve isyan edebilirsin. Saman alevi gibi parlamadan önce bunun sadece senin hüsnü kuruntun olabileceğini de unutmaman gerekebilir.

7 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş çevrenizden yeni teklifler alabileceğiniz, terfi ya da yeni girişimler içerisinde olacağınız aynı zamanda da yönetici figürleriyle önemli görüşmeler yapabileceğiniz bir gün geneli. Kendinize olan inancınız sayesinde önemli bir mevkiye gelebilirsiniz.

7 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde finansal konularınız ilgilenebilirsiniz. Yapmış olduğunuz işlerinizde yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceğiniz zamanlar içerisindesiniz. Yeteneklerinizi geliştirerek maddi kazanıma dönüştürebilirsiniz. Bazı konuları akışına bırakmanızda fayda var. Sosyal konulara yönelmek, arkadaşlarınızla buluşmak sizi rahatlatacaktır.

7 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZDEN yaşça büyük olan kişilerin engin bilgi ve tecrübelerinden yararlanıyorsunuz. Ancak aşık olduğunuz kişi hakkında bu kadar araştırma yapmanız...

7 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı gelişmeler sizi memnun edecek. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı yoğunlaştıracak, çok daha güçlü ve kararlı bir tutum içine gireceksiniz. Sevdiğinize karşı duygularınızı harekete geçirecek bir haber alabilirsiniz.

7 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden itibaren Satürn'ün düze dönmesiyle birlikte aşk hayatınızın önündeki engeller de kalkıyor. Hayattan zevk ve keyif almanın yollarını daha kolay bulabilirsiniz.

7 Eylül 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle ikili ilişkilerde kandırılmaya çok açıksınız. Aldanma konusunda uyanık olun. Herkes size karşı gerçek yüzünü göstermek istemeyebilir. Aşk konusunda bir Romeo Juliet sendromuyla karşı karşıya olsanız da yaşamın gerçeklik maskesini aklınızdan çıkarmayın. Bazı temalar hayallerinizi süslemekle sınırlı kalmalıdır. Az ve öz ile yetinmek sizi tatmin etmeli.

7 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

7 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 16' 04" R
Ay
Akrep
29° 19' 44"
Merkür
Koç
15° 59' 26"
Venüs
Koç
25° 43' 43"
Mars
Balık
26° 25' 26"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 45"
Satürn
Balık
16° 11' 20"
Uranüs
Boğa
22° 06' 16"
Neptün
Balık
28° 46' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 55"
Lilith
Başak
22° 51' 47"
True Node
Koç
15° 33' 36"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>